dali13gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 κολλητος μου με Iphone βλεποντας τα wp7 μου λεει οτι θα το αλλαζε την αλλη μερα αλλα εχει επενδυσει σε αρκετες εφαρμογες στο apple store που του ειναι δυσκολο τωρα να κανει την αλλαγη αυτος ειναι ενας ρεαλιστικος λογος και oχι οτι δεν θελουν αυτα που προσφερουν τα wp7 Δεν είμαι ο κολλητός σου αλλά ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Οκ, δεν θα το άλλαζα την επόμενη ημέρα, αλλά στα σίγουρα, αν κάποιο λειτουργικό καταφέρει να με κάνει να αλλάξω το iOS, αυτό θα είναι το WP. Φανταστική εμπειρία χρήσης, απίστευτα γρήγορο σε "ξεπερασμένο" hardware, και επιτέλους κάτι διαφορετικό από τις άλλες δύο πλατφόρμες. Βέβαια, το να πας από iOS σε WP είναι πιο εύκολο αν έχεις μόνο iPhone και όχι και Mac μαζί. Επειδή έχω και τα δύο, η "συνεργασία" τους είναι τόσο καλή που δύσκολα ξεφεύγεις από το "κλείδωμα". Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, φυσικά. Αν δουλεύουν όλα όπως τα θέλω, ας είμαι "locked".
intos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Οντος το wp ειναι πολυ αξιολογο λειτουργικο με πολυ εντυπωσιακο user interface στο μονο που θα του εβαζα μειον ειναι αυτα τα ηλιθια animation που σε καθυστερουν κατα την εκτελεση εφαρμογων , αυτα τα διπλωματα που κανει οταν ανοιγει σελιδες , ενταξει οταν το δουλευεις για πρωτη φορα το τηλεφωνο εντυπωσιαζεσαι αλλα στην καθημερινοτητα ειναι λιγο σπαστικο ,επησης και το ios εχει αυτο το θεμα , πρεπει να τα ελαχιστοποιησουν λιγο... ενω το τελευταιο το blackberry το 9900 σε καθημερινη βαση το θεωρω πολυ βολικο τηλεφωνο και πιστευω λιγο πολυ ολα τα blackberry αλλα επειδη το τελευταιο συνδιαζει και την αφη με τον πληκτρολογιο σου λυνει τα χερια ... βεβαια η αληθεια για τα bb ειναι οτι το λειτουργικο τους εχει φτασει πλεον στα ορια του και ισως δεν επιδεχεται πολλες αναβαθμησεις γιαυτο και η rim προσανατολιζεται στο qnx ... και επειδη αφησα τα android ...το μεγαλυτερο τους μειον ειναι η ασφαλεια , τρυπιο λειτουργικο κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο λειτουργικο επησης...
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Βέβαια, το να πας από iOS σε WP είναι πιο εύκολο αν έχεις μόνο iPhone και όχι και Mac μαζί. Επειδή έχω και τα δύο, η "συνεργασία" τους είναι τόσο καλή που δύσκολα ξεφεύγεις από το "κλείδωμα". Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, φυσικά. Αν δουλεύουν όλα όπως τα θέλω, ας είμαι "locked". Με αυτη τη λογικη,οσοι εχουν windows pc,πρεπει να περνουν wp&android κινητα!
dali13gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Θεωρητικά ναι. Στην πράξη, όμως, τα Windows δεν έχουν, για παράδειγμα, AirPlay ή την iWork σουίτα ή το iPhoto για να συνεργάζονται με τις ανάλογες εφαρμογές σε iPhone - iPad μέσω iCloud. Ξέρω, το iCloud δουλεύει και σε Windows, αλλά η ενοποιημένη αισθητική και λειτουργικότητα των λειτουργικών της Apple, κάνει τα πάντα πιο απλά. Δεν το βλέπουν όλοι έτσι φυσικά, εγώ πάντως το βλέπω. Ούτε είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο χρησιμοποιώ Mac.
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Θεωρητικά ναι. Στην πράξη, όμως, τα Windows δεν έχουν, για παράδειγμα, AirPlay ή την iWork σουίτα ή το iPhoto για να συνεργάζονται με τις ανάλογες εφαρμογές σε iPhone - iPad μέσω iCloud. Αυτο δεν ειναι θεωρητικα,αλλα πρακτικα!Απο τη στιγμη που δε συνεργαζεται σωστα το ios με τα windows,θα επρεπε οι χρηστες iphone να εχουν mac κ οι χρηστες windows να αποφευγουν να αγοραζουν συσκευες με ios λογισμικο!
dali13gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Και για να ενισχύσω το πόσο σημαντικό είναι το ενιαίο περιβάλλον, ιδού τα λόγια του Steve.... Balmer στην CES: “Coming out of the Consumer Electronics Show, we’re seeing very positive reviews for our new phones and PCs, and a strong response to our new Metro style design that will unify consumer experiences across our phones, PCs, tablets, and televisions in 2012.” Αυτο δεν ειναι θεωρητικα,αλλα πρακτικα!Απο τη στιγμη που δε συνεργαζεται σωστα το ios με τα windows,θα επρεπε οι χρηστες iphone να εχουν mac κ οι χρηστες windows να αποφευγουν να αγοραζουν συσκευες με ios λογισμικο! Δεν είναι ακριβώς έτσι. Μια χαρά συνεργάζονται και με Windows. Απλά, κάποια features λειτουργούν μόνο με Mac. Δεν είναι θέμα συμβατότητας δηλαδή, είναι αυτό που λέει και ο Balmer -ο οποίος παίζει τον χαζό αλλά μόνο χαζός δεν είναι- "unify consumer experiences". Έτσι λέγεται το costumer lock με πιο όμορφες λέξεις
oldnew Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ο balmer , δεν ειναι αυτος ο guru της microsoft, που όταν βγήκε το iphone στοιχημάτιζε τον πάτερα του και τη μανα του, ότι σε 6 μήνες θα αποσυρθεί απο την κυκλοφορία; .... :)
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Και για να ενισχύσω το πόσο σημαντικό είναι το ενιαίο περιβάλλον, ιδού τα λόγια του Steve.... Balmer στην CES: “Coming out of the Consumer Electronics Show, we’re seeing very positive reviews for our new phones and PCs, and a strong response to our new Metro style design that will unify consumer experiences across our phones, PCs, tablets, and televisions in 2012.” Δεν αμφισβητώ την καλη συνεργασια του ios με το osx,αλλα η συντρηπτικη πλειοψηφια iphone users δεν εχει mac,αλλα windows pc!
dali13gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Εννοείται ότι έχουν οι περισσότεροι Windows, ο νόμος των πιθανοτήτων μίλησε Και φυσικά, δεν ήταν χαζός ο Jobs που έβγαλε μόνο το iTunes και για Windows και όχι άλλο software (iPhoto, iWork κλπ) ούτως ώστε να μπορεί ένας χρήστης Windows να πάρει iPhone αλλά να έχει και ένα δέλεαρ για να πάρει και Mac μετά. Το δείχνουν και οι ποσοστιαία αυξημένες πωλήσεις των Mac σε σχέση με την αγορά των Windows machines. "Φέρνει" κόσμο στην πλατφόρμα και χωρίς να έχει μεγάλο ποσοστό αγοράς, τραβάει όλο το χρήμα από πωλήσεις hardware και εφαρμογών σε App/Mac Store! Γενικά, το costumer lock
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Εννοείται ότι έχουν οι περισσότεροι Windows, ο νόμος των πιθανοτήτων μίλησε Και φυσικά, δεν ήταν χαζός ο Jobs που έβγαλε μόνο το iTunes και για Windows και όχι άλλο software (iPhoto, iWork κλπ) ούτως ώστε να μπορεί ένας χρήστης Windows να πάρει iPhone αλλά να έχει και ένα δέλεαρ για να πάρει και Mac μετά. Το δείχνουν και οι ποσοστιαία αυξημένες πωλήσεις των Mac σε σχέση με την αγορά των Windows machines. "Φέρνει" κόσμο στην πλατφόρμα και χωρίς να έχει μεγάλο ποσοστό αγοράς, τραβάει όλο το χρήμα από πωλήσεις hardware και εφαρμογών σε App/Mac Store! Γενικά, το costumer lock Οι πωλησεις εχουν αυξηθει κ οχι τα ποσοστα τους εναντι των windows!Αυτα παραμενουν σταθερα! Και δε προκειτε να παρασυρει αρκετους μ'αυτα τα τρικ!Τα iphone τα πηραν αρκετοι λογο της γενεας επιδοτισης που τους γινεται,αυτο ομως δε συμβαινει κ με τα λαπτοπ/ντεσκτοπ της Apple!
oldnew Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μπα έχουν αυξηθεί παρα πολυ και τα ποσοστά. Ειδικά για apple laptop..
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μπα έχουν αυξηθεί παρα πολυ και τα ποσοστά. Ειδικά για apple laptop.. Δλδ ποσο % ειναι τωρα τα osx σε σχεση με περσι?
oldnew Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δλδ ποσο % ειναι τωρα τα osx σε σχεση με περσι? Γιατί να το δεις σε σχεση με περισι και όχι σε σχεση πριν το iphone, οπου μπορεί να δεις αύξηση 10.000% ή αλλιώς 10πλασιασμο πωλήσεων. Αν κάποιος έχει σχετικό λινκ.. Η apple είχε φτάσει να έχει 1% Δε νομίζω να έχει τόσο τώρα..
dali13gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Οι πωλησεις εχουν αυξηθει κ οχι τα ποσοστα τους εναντι των windows!Αυτα παραμενουν σταθερα! Και δε προκειτε να παρασυρει αρκετους μ'αυτα τα τρικ!Τα iphone τα πηραν αρκετοι λογο της γενεας επιδοτισης που τους γινεται,αυτο ομως δε συμβαινει κ με τα λαπτοπ/ντεσκτοπ της Apple! Αυτο λέω κι εγώ! Δεν αυξήθηκε το ποσοστό, αυξήθηκαν οι πωλήσεις και αυτό είναι που την νοιάζει. Έχει πρόβλημα νομίζεις που το iOS έχει 27% και το Android 50%; Αφού τα έσοδά της Apple από το iPhone μόνο είναι πολλαπλάσια από όλους τους άλλους κατασκευαστές μαζί (υπερβάλλω λίγο αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ).
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Γιατί να το δεις σε σχεση με περισι και όχι σε σχεση πριν το iphone, οπου μπορεί να δεις αύξηση 10.000% Καλα να το δουμε πριν το iphone!Αλλα σε συγκρινση με μονο ντεσκτοπ os! Και καλο να δουμε και τι αυξηση ειχαν τα ποσοστα των λαπτοπ της apple εναντι των υπολοιπων εταιρειων(HP,DELL,Lenovo,Toshiba,Acer,Asus...)! Αυτο λέω κι εγώ! Δεν αυξήθηκε το ποσοστό, αυξήθηκαν οι πωλήσεις και αυτό είναι που την νοιάζει. Έχει πρόβλημα νομίζεις που το iOS έχει 27% και το Android 50%; Αφού τα έσοδά της Apple από το iPhone μόνο είναι πολλαπλάσια από όλους τους άλλους κατασκευαστές μαζί (υπερβάλλω λίγο αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ). Απλα εγω το διευκρινησα! Αν την ενοχλει ή οχι τα ποσοστα,δε μπορω να ξερω!Αυξησε τις πωλησεις οπως αυξησαν τις πωλησεις τους και αλλες εταιρειες,κυριος στα λαπτοπ και νετμπουκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα