Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω πιστευω οτι οσο αυξανονται οι επιλογες τοσο καλυτερα θα πηγαινουν τα wp7 το οποιο γ#$@! ως λειτουργικο πιστευω οτι αξιζουν μια ευκαιρια

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα το ui των νέων win, δε μου αρέσει ιδιαίτερα.. Ούτε ένα wallpaper δε βλέπεις. Λίγα πράγματά να προσαρμοσεις στα γουστα σου.. Όταν το λειτουργικό γίνει δημοφηλη, πιστεύω θα βγουν ένα σωρο εναλλακτικά ui. Το λειτουργικό απ την άλλη σίγουρα ειναι πολυ καλο. Τα μικρά ποσοστά δε λενε τίποτα, αν και εγω τόσο χαμηλά δεν τα περιμενα. Θα βρει το δρομο του και θα παει μια χαρά. Θέλει το χρονο του, να βγουνε περισσότερες εφαρμογές, παιχνίδια και συσκευες.

android.png

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

Γενικά τα wp7 οπως και σε πολλα αλλα πραγματα ειναι κατι ενδιαμεσο των andoid/ios με κλιση ομως περισσοτερο προς τις ιδεες του Ios. Ισως και για αυτο βλεπεις πολλους iphone fans να τους αρεσουν.

Δεν το θεωρώ ενδιάμεσο, το θεωρώ κάτι πρωτότυπο, πολύ ωραίο εμφανισιακά και πραγματικά δυναμικό για τον χρήστη. Ακριβώς επειδή το θεωρώ πρωτότυπο (σε αντίθεση με το Android), μου αρέσει πολύ και επικροτώ την εφευρετικότητα και την προσπάθεια της Microsoft.

Δημοσ.

Ναι σαν εκτέλεση είναι κάτι το διαφορετικό και πρωτότυπο απο τα κλασσικά λειτουργικά που είχαμε μέχρι τωρα. Αυτό σιγουρα ξενιζει πολλους που έχουν συνηθίσει στα εικονίδια τους φακέλους και γενικά τα πάντα να περιστρεφονται γυρω απο τα applications.

Τώρα που μπήκε στο παιχνίδι η νοκια και αργοτερα με την συνεργασία με τα win8 σιγουρα θα ανεβάσουν τα ποσοστα τους. Δεν λέω ότι θα ξεπεράσει android/ios αλλά σιγουρα θα γίνουν το 3ο OS. Εξάλου αν κάτι μας δίδαξε και η περιπτωση του Xbox η ms μπορεί να πάρει μέρος σε ένα μαραθώνιο και στο τέλος να κερδισει

Δημοσ.

Μακαρι να προσεξουν ιδιαιτερα στο ποσες συσκευες θα βγαλουν και ποιες εταιριες, ωστε σιγα σιγα να στηθει ενα αξιολογο app market,ιδιο και καλυτερο (θελει χρονια βεβαια) απο το appstore.

Αν αρχισουν και βγαινουν 60 διαφορετικες συσκευες, με διαφορετικο hardware και φιλοσοφια τοτε παει η μπαλα με τα σοβαρα apps

Δημοσ.

Αυτο που θαυμαζω στο WP7 ειναι το γεγονος οτι δεν χρειαζεται τρελες απαιτησεις σε θεμα hardware και ειναι απολυτα smooth οπως το IOS και το ICS στο Nexus S φυσικα χωρις touchwiz κ τετοια διαφορα.Το WP7 εχει hardware acceleration κ πολυ καλη διαχειριση μνημης και με λιγες βελτιωσεις,προσθηκες και το καταλληλο μαρκετινγκ θα ανεβει παρα πολυ.

Δημοσ.

παιδια η αληθεια ειναι μια δεν θα ψαξουμε ποιος πουλαει περισσοτερο αλλα για πιο λογο πια τα smartphones κατεχουν το 90% της αγορας και το βρισκω απολυτο λογικο ....τωρα πια πραγματα οπως πληρωμες λογαριασμων τραπεζες υπηρεσιες καιρος scanner τηελφωνου emails λιγα απο τα τοσα applications που υπαρχουν στις εξυπνες συσκευες μας κανουν την ζωη πολυ πιο ευκολη πιο γρηγορη χωρις να περιμενουμε σε ουρες εφοσον ολα γινονται με ενα πατημα ...τωρα το ποσο θα δωσει ο καθε καταναλωτης το τι θα προτιμησει ειναι καθαρα προσωπικο...απο κει και περα θεωρω εργαλειο ενα τετοιο τηλεφωνο αρκει οντως να το χρειαζομαι και οχι απλα για να το δειχνω στον καθε καφε που πινω μπας και με μοστραρει καμια κοπελιτσα...)

Δημοσ.

Τα wp7(& 7.5) δεν μπορουν να εχουν την διεισδυση στην αγορα που τους αρμοζει ισως και γιατι ολοι περιμενουν συντομα τα wp8... Κατι ο φοβος οτι δεν θα αναβαθμιστουν σε 6 μηνες οι παλαιες συσκευες, κατι οτι "κατσε να δουμε τι θα λενε τα 8αρια" ειναι που με κρατησαν εμενα στο να φυγω απο το ios για μια δοκιμη... Εχει το πιο συγχρονο UI και ειναι απο τα πιο γρηγορα και μαλιστα με οχι οτι πιο τελευταιο στο hardware οποτε υποσχεται πολλα.

Ποτέ ομως μια ανακοινωση οτι "συντομα θα ερθει το επομενο" δεν εκανε καλο στην αγορα (και για κανεναν)... Γιατι να εκανε περισσοτερες πωλησεις η MS λοιπον?

Δημοσ.

μιας και ειπωθηκε κατι για windows phone εχω να πω πως δεν προσελκυει (κατα την γνωμη μου παντα) αγοραστες επειδη ειναι λιγο πολυπλοκο το λειτουργικο.Εχει ενας φιλος μου windows phone και οταν το εψαχνα με καταμπερδεψε.Ως κατοχος smartphone με android εχω ικανοποιηθει απτο android.

Δημοσ.
μιας και ειπωθηκε κατι για windows phone εχω να πω πως δεν προσελκυει (κατα την γνωμη μου παντα) αγοραστες επειδη ειναι λιγο πολυπλοκο το λειτουργικο.Εχει ενας φιλος μου windows phone και οταν το εψαχνα με καταμπερδεψε.Ως κατοχος smartphone με android εχω ικανοποιηθει απτο android.

Αν και προβλέπω να διαφωνούν πολοι με αυτό, η αλήθεια ειναι ότι το να πατας εικονίδια σε μια οθόνη, ειναι ότι ποιο αυτονόητο απλο και ευκολο.

android.png

Δημοσ.

Μου κάνει μεν εντύπωση η χαμηλή διείσδυση του Windows Phone 7.x αλλά θεωρώ ότι οφείλεται στην έλλειψη πληθώρας συσκευών. Θέλω να πιστεύω ότι εντός του 2012 θα αυξηθεί σημαντικά το μερίδιο αγοράς της Microsoft γιατί το λειτουργικό της σύστημα το αξίζει.

Όταν τα είχα δει, πριν αγοράσω Android συσκευή μου άρεσαν πολύ (είχα γράψει καλά λόγια σε κάποια άλλα forums για αυτά τότε). Όμως τον καιρό εκείνο ήταν ακόμα η αρχή και έπασχαν σε διάφορους τομείς (πχ. αποστολή SMS με 75 χαρακτήρες, ανυπαρξία Ελληνικής γλώσσας κλπ). Ύστερα όμως από την επαφή μου με το Android, το UI τους έπαψε να με εντυπωσιάζει ενώ και η έλλειψη Widgets (ή πιο σωστά η έλλειψη Desktop metaphor) για μένα πάντα είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα (να, προχθές έγραψα ένα Widgetακι για το Android μου που μου έλυσε τα χέρια), όπως επίσης και η έλλειψη Dropdown Top Bar. Στα πολύ θετικά τους πάντως, αναγνωρίζω το βατό μοντέλο προγραμματισμού τους (λόγο .NET C# & XNA) και τα άριστα εργαλεία ανάπτυξης της MS. Οπότε εδώ συμβαίνει το οξύμωρο, προγραμματιστικά θα με εξυπηρετούσε η διάδοση τους (και την επιθυμώ), ως χρήστης θα τους έδινα όμως μια ευκαιρία μόνο αν βγει κάποιο μοντέλο με sliding-QWERTY πληκτρολόγιο, διορθωθούν ταυτόχρονα τα διάφορα μειονεκτήματα τους (πχ. 75 χαρακτήρες στα SMS κλπ) και εμπλουτιστεί η αρχική τους οθόνη (τα Tiles δεν μου αρέσουν καθόλου τουλάχιστον ως έχουν, προς το παρόν) διαφορετικά δεν πείθομαι να αφήσω το Android.

Πιθανόν, και άλλοι να σκέφτονται το ίδιο οπότε δεν τολμούν να τα υιοθετήσουν (ακόμα τουλάχιστον) με μαζικό ρυθμό.

Υ.Γ.

..επίσης θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η πολύ κακιά φήμη που είχαν οι πρόγονοι τους (Windows Mobile) που δεν βοηθά στην φήμη τους (πολλοί γνωστοί μου όταν τους τα αναφέρω, αυτόματα νομίζουν ότι τους μιλώ για τα WM!).

Δημοσ.

Εμένα η χαμηλή διείσδυση των wp7 δεν με εκπλήσσει καθόλου γιατί στην ουσία έχουν ως target group τους iphone users αλλά δεν νομίζω να καταφέρει να κλέψει και πολλούς. Αν έκαναν πιο ανοιχτό στην παραμετροποίηση το λειτουργικό τους τότε ίσως είχε κάποια τύχη αλλά όπως το βλέπω μάλλον άκλαυτο θα πάει.

Δημοσ.

το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε και εναλλακτική οθόνη στυλ android για όποιον θέλει κάτι παραπάνω από τα πλακάκια.

επειδή βλέπω ότι χάνει πολύ κόσμο από αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...