ggQQbb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Θα ήθελα την γνώμη σας για μια καινούρια TV που θέλω να αγοράσω. Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι: Budget 350-400 32’’ Να είναι LED, Na παίζει ταινίες από φλασακι χωρις να σκέφτομαι α είναι mkv δεν παιζει αυτό δεν παιζει το άλλο κτλ. Να μπορώ να κάνω κανενα PRO στο PS3 και όταν συνδέω το PC να μην έχει κανα 2sec διαφορά απόκρισης όπως έχω δει σε κάτι τηλεοράσεις.
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καταλαβαίνω απο το budget ότι δεν θες να ξοδέψεις πολλά, αλλά μια και την θες για το σαλόνι όπως λες, μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς την αγορά μιας 40αρας; Η 32αρα θα είναι αρκετά μικρή. Επίσης δύσκολα θα βρεις tv που να παίζει σε mkv ειδικά τα πάντα. Θα τύχουν περιπτώσεις που δεν θα είναι συμβατό το αρχείο. Εγώ έχω μια Samsung που έχει εξαιρετικό media player, αλλά συχνά πυκνά υπάρχουν περιπτώσεις που δεν αναγνωρίζει διάφορες ταινίες.
ggQQbb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Η απόσταση του καναπε απο την Τηλεοραση είναι 2-2.5μ όποτε πιστεύω οτι 32αρα είναι καλά. Επείσης δεν θέλω να ξοδέψω μια περιουσία. Τώρα αν προκύψει και μια-δυο ταινίες να μην παίζουν οκ, αλλά αν απο τις 10 οι μισές δεν παίζουν ε τότε έχουμε πρόβλημα
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Η απόσταση που λες είναι όντως σχετικά μικρή. Πάντως έχουν πέσει οι τιμές και πλεον βρίσκεις 40αρα σε αξιοπρεπή τιμή χωρίς να ξοδέψεις όπως λες μια περιουσία. Όσο για το θέμα της συμβατότητας μου έχει τύχει πριν απο λίγες μέρες σε τρεις καινούργιες ταινίες που πήγα να παίξω στην τηλεόρασή μου (ποιότητα 1080p) να μην παίζει καμία! Μου έβγαζε την ένδειξη μη υποστηριζόμενο format. Εντάξει μπορεί να έτυχε, αλλά στο λέω να είσαι προετοιμασμένος.
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 αν θες να πας σε lcd τοτε σιγουρα θα πας σε samsung μιας και εχουν τον καλυτερο ενσωματωμενο media player.
ggQQbb Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Για πείτε καμιά πρόταση ρε παιδία αυτήν κοιτούσα αλλά δεν ξέρω ακόμη http://www.comelectric.gr/ViewShopProduct.aspx?ProductId=938456 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2012 από ggQQbb
kostas_dr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Χθες είδα διαφήμιση της Ηλεκτρονικής και είχε μια Samsung 40αρα Full HD εννοείται, LED, 100Hz στα 459 ευρώ. Για μένα αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα