Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχει παρει το ματι σας καποιο case που να χωραει 3πλο ψυγειο χωρις μοντες η εστω χωρις να χρειαζεται μοντες οι οποιες θα πρεπει να κοψω προσοψεις κτλ.(μπορει πχ να το χωραει αν καταργησω μια θεση για οπτικα μεσα αλλα να μην κοψω το κουτι στην προσοψη)..και βεβαια οσο πιο χαμηλο το κοστος το καλτερο...

Δημοσ.

Δεν με καταλαβες , οπου και αν μπει δεν θελω να χρειαστει να κοψω το μισο κουτι για να μπει αυτο...στο ταβανι ειναι το καλυτερο και αν δεν χωραει στο ταβανι και χρειαζεται να καταργησω μια θεση απο οπτικα μεσα για να το παρει στο μακρος δεν με πειραζει αρκει να μην χρειαστει πολυ κοψιμο ραψιμο...λευτα οσο το δυνατον λιγοτερα...

Δημοσ.

Γνωριζετε αν στα παραπανω κουτια χωραει αυτο...Ειναι αρκετα χοντρο και στο coolermaster 690 που εχω εβρισκε η μητρικη ψηλα στο πισω μερος οποτε ενω μπορουσα να καταργησω το πανω μερος απο τα οπτικα μεσα για να με παρει στο μακρος (το κουτι προοριζοταν για 2πλο ψυγειο απο την μανα του)δεν με επερνε στο παχος...

Δημοσ.

Μια χαρα το βρισκω το 932 ομως μου γυαλισε να σου πω την αληθεια το nzxt λογω βαμενου εσωτερικου...

Δημοσ.

Μια χαρα το βρισκω το 932 ομως μου γυαλισε να σου πω την αληθεια το nzxt λογω βαμενου εσωτερικου...

Βαμένο ειναι και το 932

post-226981-0-92692300-1326989731_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...