Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και λίγο δυσκίνητος ο WMP μου φαίνεται καλύτερος.

Ποτέ δεν κατάλαβα το κόλλημα που τραβάει ο κόσμος με το Winamp! από τους χειρότερους πλέιερ που έχω δοκιμάσει...

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα το κόλλημα που τραβάει ο κόσμος με το Winamp! από τους χειρότερους πλέιερ που έχω δοκιμάσει...

Γιατι ρε τζιμμι??μια χαρα ευχρηστο και ελαφρυ ειναι...

Δημοσ.

Γιατι ρε τζιμμι??μια χαρα ευχρηστο και ελαφρυ ειναι...

κατ' αρχάς έχει το χειρότερο ιντερφεϊς που έχω δει, όλα μικροσκοπικά τσικι-τσικι, το ένα κουμπί πάνω στ' άλλο...μιεχ

Μεγάλο πάντως πρόβλημα για μένα ήταν που δεν διάβαζε ελληνικούς χαρακτήρες (λογικά θα έχει διορθωθεί πια αυτό)

Δημοσ.

και εγω winamp χρησιμοποιω και με βολευει πολυ αλλα μου κανει λιγο ''αργος'' σαν player,θα ηθελα κατι πιο σβελτο.

θα τσεκαρω το foobar που ειπατε παραπανω :)

Δημοσ.

...και που να μάθεις ότι για αναπαραγωγή μουσικής, εγώ τον χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μάλιστα στην έκδοση...2.91!!!

κατ' αρχάς έχει το χειρότερο ιντερφεϊς που έχω δει, όλα μικροσκοπικά τσικι-τσικι, το ένα κουμπί πάνω στ' άλλο...μιεχ

Μεγάλο πάντως πρόβλημα για μένα ήταν που δεν διάβαζε ελληνικούς χαρακτήρες (λογικά θα έχει διορθωθεί πια αυτό)

Για το UI υπάρχουν ...δισεκατομμύρια διαθέσιμα skins, ώστε να το κάνεις όπως θέλεις. Όσο για τα ελληνικά, ακόμα και στην παλαιολιθική έκδοση που δουλεύω εγώ, αναγνωρίζονται κανονικότατα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...