Bambis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ενώ οι Blu Ray ταινίες παίζουν κανονικά σε οικιακό BluRayPlayer, ΔΕΝ παίζουν καθόλου στον υπολογιστή. Κάνει το ίδιο και με το Media Player και με το VLC. Το Bluray DVD ο υπολογιστής το αναγνωρίζει (έχω Bluray drive), το ανοίγω με explorer, βλέπω κανονικά τα αρχεία κλπ αλλά οι players δε το παίζουν. To έχω googlάρει και υποψιάζομαι ότι πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια αλλά δεν είμαι σίγουρος Το workaround που γενικώς προτείνεται είναι να το rip-άρω και να δώ μετά το rip-αρισμένο. (Να φάω δηλαδή μισή μέρα για να δω μία ταινία) Αν γνωρίζετε κάποιο καλύτερο τρόπο είναι ευπρόσδεκτος. Εχω Win7x64 Ευχαριστώ... ----- Συμπλήρωση ----- VLC Your input can't be opened: VNC is unable to open the MRL 'dvd://D:\'. Check the log for details Windows Media Player Windows media player can not play the DVD. The disk was created in a manner that the Player dows not support. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2012 από Bambis
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δοκίμασε με το Total media theater ή το PowerDVD. Προτείνω να δοκιμάσεις πρώτα το total.
Bambis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Tα δοκίμασα και τα δύο. ΚΑΙ τα δύο παίζουν τελικά μιά χαρά, απλά κράτησα το Total media theater. (Νομίζω είναι ελαφρύτερο) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα