VeRDe Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 δε βρίσκω τον τρόπο να το κάνω.. θα με βόλευε πολύ περισσότερο αν εκτελούνταν η εντολή κατα την εκκίνηση, αλλά και shortcut βολικό είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 η απλά να το προσθέσεις στο /etc/profile η ~/.Xdefaults Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 το απλά μου άρεσε! θέλω βοήθεια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 >gksu gedit /etc/profile >.... bla bla bla bla .... LD_PRELOAD=/usr/lib/i386-linux-gnu/libv4l/v4l1compat.so save Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μια χαρά μόνο που μόλις πατάς το "x" το εξαφανίζει ενώ στην πραγματικότητα τρέχει στο παρασκήνιο... Επίσης για κάποιο λόγο δε φορτώνει το skin και είναι γυμνή η εφαρμογή.. Αν πατήσεις την εντολή από το τερματικό όμως τίποτα από αυτά δε συμβαίνει.. Βασικά όλα γίνονται γιατί δεν βγαίνει το εικονίδιο στο tray. μήπως πρέπει με κάποιο τρόπο να το κάνω να ανοίγει τελευταίο; ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 από την περιγραφή σου νομίζω ότι έβαλες ολόκληρη την εντολή στο etc/profile σου ενώ αρκεί μόνο το κομμάτι που λέει o martinoff. >LD_PRELOAD=/usr/lib/i386-linux-gnu/libv4l/v4l1compat.so Αλλιώς ξεκινάει και το skype με λάθος δικαιώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Με αυτή την εντολή δεν ανοίγει καν. Με την μόνη εντολή που δουλεύει όπως πρέπει είναι το: >LD_PRELOAD=/usr/lib/i386-linux-gnu/libv4l/v4l1compat.so skype & αλλά από το profile ανοίγει με τον τρόπο που περιέγραψα. Νομίζω ότι ανοίγει πρώτο πρώτο (πριν εμφανιστεί η taskbar) οπότε νομίζω ότι οφείλεται εκεί το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα