koystado Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν έχω την εξής απορία πριν 2-3 μήνες είχε χαλάσει το τροφοδοτικό μου και επειδη ήταν εντός εγγύησης το πήγα και μου το αλλάξανε ( μαγαζι πλαισιο) έδωσα και 25 ευρώ και καλα για τα εργατικά και ολα καλα. Και επειδη τις τελευταιες μέρε μου έχει κολλήσει στο μυαλό αμα χαλάσει και αυτο που μου άλλαξαν θα το καλύπτει εγγύηση ώστε να μπορώ να πάω να το αλλάξω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 πήγες ολόκληρο το σύστημα και για αυτό χρέωσαν 25 euro εργατικά? όταν σου το αλλάζουν με άλλο η εγγύηση ανανεώνεται...
koystado Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ναι πήγα όλο το σύστημα να πήγαινα μόνο το τροφοδοτικό???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ε ναι, θα γλύτωνες 25 euro...
koystado Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ωραια που μου το είπες γιατι σκέφτομαι να πάω το καινουριο τροφοδοτικό για αλλαγή ώστε να μην μου πάρουν παλι 25 ευρώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τι πρόβλημα υπάρχει με αυτό?
koystado Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 λοιπον ειχα ενα ενερμαχ και καηκε και μου βαλανε το Corsair Builder Series CX500 V2 500W στην αρχή δεν το εδωσα σημασία αλλα εβγαινε ενας ήχος απο το τροφοδοτικό οταν εκλεινα το pc (εκεινη την περιοδο ερχομουνα και αργα βραδυ και θεώρημα βουιζουν τα αυτα μου) αλλα οσο περνουσε ο καιρος ο ήχος εγινε πιο ενοχλητικός και πλεον επειδή έχω τον υπολογιστή στο δωματιο για κα κοιμηθώ τον βγάζω τελειως απο το ρευμα τον υπολογιστη ωστε να σταματήσει ο θόρυβος
panos_vas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Θα σου εβαλαν φαινεται κανενα απο το στοκ house τους, το οποιο φαινεται εχει προλημα! Την συσκευασια του τροφοδοτικου δεν σου την εδωσαν? η αποδειξη πανω τι γραφει? μονο τα εργατικα σου χρεωσανε? UPS και τετοια δεν εχεις? σωστα? εισαι σιγουρος οτι βγαινει απο το τροφοδοτικο ο θορυβος?
koystado Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 οχι συσκευασια δεν μου δωσανε, την αποξειξη θα την βγαλω μια φωτογραφία να την ανεβασω εδω να την δείτε, ups δεν έχω και ο θορυβος ειναι απο το τροφοδοτικό 100%
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τουλάχιστον δίνουν 3 χρόνια εγγύηση...
vadmin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Το λογικό είναι να το πας κ να σου δώσουν άλλο αμέσως!!!
sakis.kom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ακόμα και για το Πλαίσιο, τα "λογικά" τα ξεχνάμε. Είναι σε ποιον θα πέσει το παιδί, και ανάλογα αν έχει ξυπνήσει καλά ή στραβά.
koystado Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 άμα μου πουνε όχι μπορω να το στείλω στην ίδια την corsair σωστα?? απλως θα πάρει πολύ καιρό ολή η διαδίκασια και δεν μπορώ να μείνω χωρίς υπολιστή αυτό το διάστημα την τριτη θα πάω στο πλαίσιο λάρισας ελπίζω να πάνε όλα καλά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 βασικά αν δεν κάνω λάθος η ίδια η Corsair προτείνει να μην απευθύνεσαι στα καταστήματα αλλά απευθείας με αυτή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα