Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω την εξής απορία πριν 2-3 μήνες είχε χαλάσει το τροφοδοτικό μου και επειδη ήταν εντός εγγύησης το πήγα και μου το αλλάξανε ( μαγαζι πλαισιο) έδωσα και 25 ευρώ και καλα για τα εργατικά και ολα καλα. Και επειδη τις τελευταιες μέρε μου έχει κολλήσει στο μυαλό αμα χαλάσει και αυτο που μου άλλαξαν θα το καλύπτει εγγύηση ώστε να μπορώ να πάω να το αλλάξω?

• Super Moderators
Δημοσ.

πήγες ολόκληρο το σύστημα και για αυτό χρέωσαν 25 euro εργατικά?

όταν σου το αλλάζουν με άλλο η εγγύηση ανανεώνεται...

Δημοσ.

ωραια που μου το είπες γιατι σκέφτομαι να πάω το καινουριο τροφοδοτικό για αλλαγή ώστε να μην μου πάρουν παλι 25 ευρώ

Δημοσ.

λοιπον ειχα ενα ενερμαχ και καηκε και μου βαλανε το Corsair Builder Series CX500 V2 500W στην αρχή δεν το εδωσα σημασία αλλα εβγαινε ενας ήχος απο το τροφοδοτικό οταν εκλεινα το pc (εκεινη την περιοδο ερχομουνα και αργα βραδυ και θεώρημα βουιζουν τα αυτα μου) αλλα οσο περνουσε ο καιρος ο ήχος εγινε πιο ενοχλητικός και πλεον επειδή έχω τον υπολογιστή στο δωματιο για κα κοιμηθώ τον βγάζω τελειως απο το ρευμα τον υπολογιστη ωστε να σταματήσει ο θόρυβος

Δημοσ.

Θα σου εβαλαν φαινεται κανενα απο το στοκ house τους, το οποιο φαινεται εχει προλημα! Την συσκευασια του τροφοδοτικου δεν σου την εδωσαν? η αποδειξη πανω τι γραφει? μονο τα εργατικα σου χρεωσανε?

UPS και τετοια δεν εχεις? σωστα? εισαι σιγουρος οτι βγαινει απο το τροφοδοτικο ο θορυβος?

Δημοσ.

οχι συσκευασια δεν μου δωσανε, την αποξειξη θα την βγαλω μια φωτογραφία να την ανεβασω εδω να την δείτε, ups δεν έχω και ο θορυβος ειναι απο το τροφοδοτικό 100%

post-84381-0-17259400-1326888058_thumb.jpg

post-84381-0-39976200-1326888071_thumb.jpg

Δημοσ.

Ακόμα και για το Πλαίσιο, τα "λογικά" τα ξεχνάμε.

Είναι σε ποιον θα πέσει το παιδί, και ανάλογα αν έχει ξυπνήσει καλά ή στραβά.

Δημοσ.

άμα μου πουνε όχι μπορω να το στείλω στην ίδια την corsair σωστα?? απλως θα πάρει πολύ καιρό ολή η διαδίκασια και δεν μπορώ να μείνω χωρίς υπολιστή αυτό το διάστημα την τριτη θα πάω στο πλαίσιο λάρισας ελπίζω να πάνε όλα καλά

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά αν δεν κάνω λάθος η ίδια η Corsair προτείνει να μην απευθύνεσαι στα καταστήματα αλλά απευθείας με αυτή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...