aris2134 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα ! Θέλω τη βοηθεια σας σχετικα με ενα προβλημα που παρουσιαστηκε σε 2 Η/Υ μετα απο format! Προβλήμα: Σε ενα δικτυο 7 υπολογιστων που ολοι ειχαν προσβαση στο ιντερνετ, οι 2 δεν εχουν ιντερνετ μετα απο φορματ που τους εκανα! Περιγραφη: Εχω μια αιθουσα 7 υπολογιστων. Ολα τα PC συνδεονται σε να switch και αυτό με τη σειρα του συνδεεται στο router. Δηλαδη το switch εχει 7 θυρες εναν για καθε Η/Υ. Αποφασισα να κανω format σε 2 Η/Υ απο τους 7. Ε αυτό ηταν.. Μετα το format αυτα τα 2 PC δεν εχουν ιντερνετ ενω μου λεει οτι η συνδεση πραγματοποιηθηκε με επιτυχια!! Καποιοι απο τους Η/Υ εχουν Windows XP Professional και καποιοι Windows XP Home GR. Ολοι οι Η/Υ εχουν on-board (ενσωματωμενη) καρτα δικτυου (Intel ® PRO100 VE Network Connection). Δεν βγαζουμε ακρη πολυ απλα γιατι: 1. Εχω περασει και δοκιμασει το Service pack 2 και το Service pack 3, 2. Εχω περασει τους τελευταιους Driver της καρτας δικτυου, 3. Εχω δοκιμασει και με εξωτερικη καρτα δικτυου Realtek και παλι τιποτα, 4. Εχω δοκιμασει αλλο DNS (Στατικη IP), 5. Εχω δοκιμασει τα καλωδια σε switch και μπριζες για να αποκλεισω οτι φταιει κατι τετοιο, 6. Εχω δοκιμασει με διαφορετικο προγραμμα περιηγησης πχ Mozilla αντι για Internet Explorer, 7. Εχουβ ψαξει αλλα 3 ατομα σχετικα με το αντικειμενο και δεν εβγαλαν ακρη! Παρολα αυτα τα windows μου εμφανιζουν το εικονιδο των 2 Η/Υ κατω δεξια ,με μηνυμα επιτυχης συνδεσης και στο ιντερνετ δεν συδεεται!
benZiDirK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εισαι σιγουρος πως δεν εχετε καποιον proxy server; Επισης δοκιμασε να βαλεις στον DNS 8.8.8.8 να δεις μηπως δουλεψει ετσι... Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να δεις απο τα αλλα pc που δουλευουνε τι IP range εχουνε, τι DNS, Subnet Mask και Default Gateway μηπως ξεχνας κατι..
aris2134 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τελικά ηταν πισω απο Proxy server.. ειχες δικιο.. και δεν μπορεις να φανταστεις τι βαρος εφυγε απο πανω μου!! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα !!!
benZiDirK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τιποτα φιλε μου, δεν φανταζεσαι ποσες φορες το προβλημα ειναι τοσο απλο και παντα ψσχνουμε τις πιο πολυπλοκες λυσεις.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ετσι απο περιεργεια.μετα απο format ο Proxy στα windows δεν ειναι ποτε ενεργοποιημενος... οποτε θα πρεπει να γινει manual.... καιεπισης πολλες φορες με tracert απο ενα Pc Που εχει ιντερνετ μπορεις να δεις απο που περναει οποτε να καταλαβεις τι εχει γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα