mithrid Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 εχω ενα f@U mp3 player φορητο,αλλα δεν φορτιζει η μπαταρια του.γινεται να την αλλαξω?
looneygeorge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπαρχει κατι που δεν γινεται αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα αξιζει. Επισης η f&u ειναι η εταιρια. Προκειμενου να σε βοηθησει κανεις θα χρειαστει το μοντελο η εστω μια φωτογραφια να καταλαβουμε ποιο ειναι.
tool1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Φανταζομαι με αυτο την πατησες http://www.multirama.gr/products/product?pid=0379228&catid=061600 Κι εγω το ιδιο,δεν μπορεσα να το ανοιξω κ στο τελος το παρατησα,αν κ ειχε εγγυηση τοτε που το επαθε βαρεθηκα να το παω.
mithrid Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 αυτο ειναι σε 2gb χωρητικοτητα και ειναι ασημι.δεν γραφει καποιο μοντελο πανω του,αλλα το ασημι κελυφος τυλιγει το mp3 και απο πισω του(πανω απο το κλιπ) εχει μια μικρη οπη με ασπρο πλαστικο ισα ισα να χωρεσει μυτη παραμανας.Υποθετω οτι το σπρωχνω προς τα μεσα αλλα μετα...?το σερνω προς τα δεξια.μου θυμιζει λιγο αλουμινενια κατασκευη με εσωτερικο δισκο.
tool1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 To 2gb εχω κι εγω σε μαυρο. Τα ιδια ειναι ολα, μονο η μνημη αλλαζει. Μαλλον μονο με σφυρι ανοιγει. Παντως αν καταφερεις να το ανοιξεις γραψε πως, γιατι ειμαι περιεργος τι εχει μεσα
mithrid Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Θα κανω μια προσπαθεια με επιφυλαξη παντως γιατι δεν θελω να το πονεσω Οταν μαζεψω και αλλα details θα αναφερω Aληθεια ξερει κανεις τι ειδους μπαταρια μπορει να παιρνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα