Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτηκα να φτιαξω το δικο μου κουτι υπολογιστη μιας και υπαρχει χρονος-μερακι-εργαλεια-υλικα.Οποτε αφου εχω ευκαιρια ειπα να πιαστω τωρα και να γινει απο την αρχη με καλυτερη διανομη των εξαρτηματων μεσα και μειωση χωρου.ειδα τι αλλο χρειαζεται να παρω αλλα ρε παιδια (και εδω ειναι το ερωτημα μου) ειχα δει ενα κοντρολ πανελ ας το πω, στο e-shop νομιζω και τωρα δεν υπαρχει.αυτο μου λειπει μονο.Το συγκεκριμενο ειχε το κουμπι on-off 2 usb θυρες και υποδοχη για μικ. και ακουστικα.Σαν μπρελοκ ητανε.Μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω κατι σαν κι αυτο;Η εαν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ευπροσδεκτο.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Αφού έχεις όρεξη για τέτοια μόντα γιατί δεν παίρνεις ένα απλό usb/jack panel Από ebay

http://www.ebay.co.uk/itm/PC-Computer-Case-Front-Panel-USB-Audio-Mic-Earphone-Cable-/190605666696?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c60fba988#ht_3298wt_905

και ένα Power switch ή button πχ?

http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p4343_Phobya-push-button-16mm-aluminum-black--red-dot-lighting-5pin.html/XTCsid/r6um5go3ap1bvlhqde7n0hf16v1lt8mu

Που αν είσαι Αθήνα θα το βρεις σίγουρα στον Φανό;

Δημοσ.

Όπως ειπε και η Κarmencita υπαρχουν ολα μεμονωμένα σε ενα κατάστημα ηλεκτρονικών.. Οπότε απο εκει κ πέρα η μονη δέσμευση είναι το οριο της φαντασίας σου.. και αφου πηρες κ τέτοια απόφαση που οι περισσότεροι λίγο πολύ έχουμε σκεφτεί αλλά δεν έχουμε υλοποιήσει καλό ειναι να κρατήσεις μονο το airflow ενος κουτιού και κανένα κομματι του.. ;)

Δημοσ.

Βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να δωσω καλυτερη ροη αερα γιατι τωρα οι θερμοκρασιες παλέυονται αλλα το καλοκαιρι με τιποτα.Δεν φανταζομαι κατι τρελο.Απλα ειναι κομψο μικροτερο κουτι.Καρμεν το χεις και μπορω να πω πως με καλυψες εν μερη.Δεν με ενδιαφερει απαραιτητα το usb/jack panel μιας και αυτο γινεται στην τελικη με ενα usb hub.Το μονο που με καθυστερει αυτη τη στιγμη απο την υλοποιηση ειναι το κουμπι για να αναβει(ουτε καν το κουμπι reset).Τετοια διακοπτακια ή μπουτον για παραδειγμα μπορω να βρω αλλα θελω κατι ετοιμο με τα βυσματακια του να το κουμπωσω στην μητρικη και να τελειωνω.μην γινει και καμια στραβη και την κλαιω την μητρικη.

Βεβαια αν εχεις στο μυαλο σου καμια μοντα που θα εκανε την δουλεια μου ευχαριστως να ακουσω.Δεν ειμαι κολλημενος με την απλη αγορα ετοιμου προιοντος.

Δημοσ.

Στη θέση σου τότε θα πήγαινα στον Φανό όπως σου είπα θα έπαιρνα το κουμπί που μου κάνει κλικ και θα έδινα κάτι παραπάνω στο παλικάρι που είναι εκεί να μου βάλει τα καλώδια. Κάτι με έτοιμα καλώδια δε μου έρχεται αλλά θα το ψάξω λίγο :)

Δημοσ.

Βασικα ειμαι απο επαρχια οποτε αυτο που λες λιγο δυσκολο.Απλα ελεγα κατι ετοιμο γιατι ετυχε να το δω στο e-shop πριν 3 μερες ,οπως εγραψα και στην αρχη,με ολα τα καλωδιακια να βγαινουν απο μια μερια οπως βγαινουν απο το κουτι και απλα τα συνδεουμε στα κλληλα pin της μητρικης.θα κοιταξω απο αυριο σε κανα δυο καταστηματα ηλεκτρονικων και θα ποσταρω.μακαρι να γινει η δουλεια γιατι ειναι κριμα να κολλησω σε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...