tsakonas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 έχοντας γυρίσει σχεδόν όλη την ευρώπη ένα έχω να πω... ποια ευρώπη.. buenos aires .&-
panagos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Με διαφορά η Νέα Ζηλανδία. Αμαξάκι και κύκλο και στα 2 νησιά. Οργάνωση άψογη, σεβασμό στη χλωρίδα και πανίδα, ταυτόχρονα αναδεικνύοντάς τα και προσφέροντάς τα ελεύθερα στον επισκέπτη (χωρίς πολλά μην ακουμπάς εδώ κι εκεί). Καθαριότητα να ντρέπεσαι, άριστοι επαγγελματίες και υπεύθυνοι όλοι στις δουλειές τους. Άνετα τα μάζευα και την έκανα για εκεί.
arxaggelos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Νιου Γιορκ, μπεϊμπι! Δεν έχω λόγια. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App 1
ravend Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Brasov που ειναι αυτο το μερος;; Sent from my iPhone using Insomnia Ρουμανία,κ όσο και να φαίνεται παράξενο αυτή η χώρα,κυρίως το βόρειο τμήμα της,είναι απίστευτα οργανωμένη,απο δρόμους,μέχρι υπηρεσίες κ εξυπηρέτηση. Τους λέμε φτωχούς,κλέφτες κτλ αλλά μας πατάνε κάτω σε πολλούς τομείς κοινωνικών παρωχών και σε αυτό που μου έκανε πολύ εντύπωση,στη οδική συμπεριφορά,ούτε καν φανάρια δεν υπήρχαν στη πόλη κ ο πεζός είχε πάντα προταιρεώτητα! στο βόρειο τμήμα όπου και μένω για 1-2 μήνες τον χρόνο,στο νότιο είναι πιο περίεργα τα πράγματα,με περισσότερη εγκληματικότητα κ ανοργανωσιά.
Kostas_xolargos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ρουμανία' date='κ όσο και να φαίνεται παράξενο αυτή η χώρα,κυρίως το βόρειο τμήμα της,είναι απίστευτα οργανωμένη,απο δρόμους,μέχρι υπηρεσίες κ εξυπηρέτηση. Τους λέμε φτωχούς,κλέφτες κτλ αλλά μας πατάνε κάτω σε πολλούς τομείς κοινωνικών παρωχών και σε αυτό που μου έκανε πολύ εντύπωση,στη οδική συμπεριφορά,ούτε καν φανάρια δεν υπήρχαν στη πόλη κ ο πεζός είχε πάντα προταιρεώτητα! στο βόρειο τμήμα όπου και μένω για 1-2 μήνες τον χρόνο,στο νότιο είναι πιο περίεργα τα πράγματα,με περισσότερη εγκληματικότητα κ ανοργανωσιά.[/quote'] Θα το εχω στα υποψιν μου γιατι εχω σκοπο να παω βουκουρεστι τον αλλο μηνα για καμια βδομαδα. Ξερεις αν ειναι κοντα σχετικα;; Τοτεμ καλα να περασεις ρε φιλαρακι στην Σκωτια!!! Sent from my iPhone using Insomnia
GoLdMaNn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 ΣριΛανκα-Μαλδιβες.Το κανα ενα ταξιδι αρκετα μικρος βεβαια 15 χρονων με γονεις αλλα τωρα που ειμαι 20 καταλαβα.Το 1ο ειναι ολα τα λεφτα απο αποψη πολιτισμου,ψωνια φυσης η οτι αλλο θες.Το 2ο απλα ενα θα πω....Οι φωτογραφιες στο ιντερνετ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψουν το μεγαλειο αυτης της θαλασσας.Απλα πηγαινα ανετα ενα μηνα με φαγητο νερο και ιντερνετ μονος σε ενα νησακι στις Μαλδιβες.Το τοπιο απλα ηταν μαγικο.Τωρα μαζευουμε κανα φραγκο μπας και παμε ξανα .Επομενη προορισμοι ειναι Αμστερνταμ(χεχε και οχι τυχαια ) και Σκωτια.
HALF EVIL Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Θα το εχω στα υποψιν μου γιατι εχω σκοπο να παω βουκουρεστι τον αλλο μηνα για καμια βδομαδα. Ξερεις αν ειναι κοντα σχετικα;; Τοτεμ καλα να περασεις ρε φιλαρακι στην Σκωτια!!! Sent from my iPhone using Insomnia Ρουμανία και από μένα. Παιδάκι τρίτη Γυμνασίου επί Τσαουσέσκου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον στρατιώτη στο κέντρο του Βουκουρεστίου που απείλησε εμένα και ένα φίλο μου με Καλάσνικοφ γιατί φαινόμαστε Δυτικοί και μας ρώταγε κάτι στα Ρουμάνικα άγρια. Ευτυχώς που ο πατέρας μου ήξερε Ρουμάνικα και του εξήγησε ότι είμαστε τουρίστες. Ε μετά μας ζήτησε τσίχλες Κατά τα άλλα υπέροχη χώρα σαν φυσικό περιβάλλον.
FilipposMD Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Απλα πηγαινα ανετα ενα μηνα με φαγητο νερο και ιντερνετ μονος σε ενα νησακι στις Μαλδιβες.Το τοπιο απλα ηταν μαγικο. Χμμμ...
Sellers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πετάτε κορόιδα, πετάτε... Μια φορά σπάει το γυαλί.
athlios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πετάτε κορόιδα, πετάτε... Μια φορά σπάει το γυαλί. Για αυτό αγορίνα. ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΥΚΟΝΟΣ.
ultrobyr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 για τωρα διακοπες πασχα λεει πουθενα εξω για κανενα 4ημερο?? μερος ομως οπου να μην μας πιασουν και τρελα πολυ το λοκω..
takiss!! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 θα μπορούσε κανείς να μου πει πως μπορώ να βρίσκω φθηνά ταξίδια τύπου all inclusive για εξωτερικό πχ αμστερνταμ; τα ταξιδια αυτα τυπου all inclusive τι περιλαμβάνουν; ευχαριστώ edit: ακυρο δεν είδα το pinned για τα ταξίδια ο βλαξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα