Anastazio Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Eγω νομιζα πως χρειαζοσουν διαβατηριο για να πας Σαλονικα. Κατι τετοιες μαλακιες λενε και εχει φτασει στους -25 η φλωρινα...μπρρρ
georgemarios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δυο τελειως διαφορετικα σε ατμοσφαιρα ταξιδια ηταν Παρισι και Κωνσταντινούπολη. Δε μπορω να αποφασισω που ηταν πιο τελεια..... Εξαιρετικα μερη και τα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Βιέννη. Θα μετακομίσω εκεί αυτό ή το επόμενο καλοκαίρι.
Nephelia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Η Τσέχα ήταν οκ, αλλά η Ούγγρα ήταν και γαμώ τα παιδιά.
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Βιεννη μ αρεσε περισσοτερο απο οπουδηποτε αλλου..εχω παει 2 φορες και πολυ ευκολα θα πηγαινα 3η.
ravend Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 brasov είναι πολύ όμορφα,όλες τις εποχές αλλά κυρίως χειμώνα/χριστούγεννα.
Nephelia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 up γραψτε κιαλλα ταξιδια. πέρα από την Cartagena η πιο όμορφη πόλη ήταν η Trinidad στην Κούβα.Μικρή και περιποιημένη,θυμίζει άλλες εποχές.Θα τα έδινα όλα να ξαναπάω έστω μία φορά ακόμα Βιεννη μ αρεσε περισσοτερο απο οπουδηποτε αλλου..εχω παει 2 φορες και πολυ ευκολα θα πηγαινα 3η. και εκεί θέλω να πάω μία φορά μονο καλά έχω ακούσει
Kostas_xolargos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 brasov είναι πολύ όμορφα' date='όλες τις εποχές αλλά κυρίως χειμώνα/χριστούγεννα.[/quote'] Brasov που ειναι αυτο το μερος;; Sent from my iPhone using Insomnia
totem_lost Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 So far θα έλεγα Βερολίνο! Αύριο πετάω για Σκωτία, έρχονται φωτογραφίες σύντομα!
DrLo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Amsterdam φυσικά αλλά ήταν Γενάρης και είχε κρύο. Στο μέλλον θα πρέπει να ξαναπάω καλοκαιράκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα