Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

LOL ναι, είμασταν δύο γραφίστες στην παρέα και μου έμεινε που λέγαμε "αυτό είναι RGB πράσινο" = μη εκτυπώσιμο=μη πραγματικό, το έντονο "φωσφορούχο" πράσινο που βλέπεις στην οθόνη σου αλλά αν το εκτυπώσεις (offset τετραχρωμία=CMYK) είναι πολύ πιο μουντό. Δεν έχω ξαναδεί τόσο ζωντανό πράσινο, σαν πειραγμένη με φίλτρα καρτ ποστάλ φάνταζε μπρος στη δική μας ξεραϊλα.

ΒΕΒΑΙΑ, δεν θα ξεχάσω κι ότι μέσα σε όλη αυτή την ομορφιά, δε τολμούσες να σηκώσεις την κάσκα από το κράνος για να πάρεις ανάσα, όταν περνούσες δίπλα από τα λιβάδια με τις αγελαδίτσες της Φάγε. :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Iταλια (εκτος Ρωμης). Ειδικοτερα Μιλανο. Απλα δεν το αλλαζω και παρολο που πιθανοτατα θα πεσει κραξιμο απο Luci, δηλωνω πως ανετα θα πηγαινα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα.

Επισης η Σιενα μου αρεσε παρα πολυ, αλλα δεν ξερω αν θα επελεγα να ξαναπαω αμεσα.

Δημοσ.

Υπάρχει μονάχα μία ευρωπαϊκή πόλη, το Εδιμβούργο.

Όλες οι άλλες είναι δευτερευούσης σημασίας.

Είμαι πολύ περιέργος τι είδατε όλοι εσείς στο Παρίσι. Γιατί εγώ που πήγα δεν είδα τίποτα το αξιόλογο. Sure άξιζε το Λούβρο και η Ντίσνεϊλαντ, αλλά ως εκεί. Από ομορφιά έχω δει απείρως ομορφότερες πόλεις, ακόμα και στη νότια Ευρώπη. Επίσης, η Αθήνα παίζει να είναι καθαρότερη από το Παρίσι. Πολύ overestimated προορισμός. Δεν ξέρω, άμα πάω με γκόμενα μπορεί να το δω διαφορετικά.

Εντάξει ο καθένας τα βλέπει με την δική του οπτική γωνία.Σίγουρα το Παρίσι δεν είναι μόνο Λούβρος.Νομίζω όταν πας σε μια τόσο τουριστική πόλη πανω απ'όλα κοιτάς να προετοιμάζεσαι καλά,να έχεις υπόψην σου παραπάνω από 5 πράγματα για να δεις.Και όχι απαραίτητα τα πιο γνωστά τουριστικά ατραξιόν.

Δημοσ.

Εχω παει Αγγλια, Γαλλια, Γερμανια, Ολλανδια 4 φορες, Τσεχια.

Η Ολλανδια προφανως μαρεσει παρα πολυ και η Τσεχια με ξετρελανε,ανετα ξαναπηγαινα αλλες 100 φορες.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς ποσο συμφωνώ μαζί σου...Πραγματικά...

Κάτι εχεις κάνει λάθος..ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση..ΔΕΝ εξηγείται αλλιώς!!

Ο Lord Byron είπε κάτι πολύ σωστό..." Όποιος εχει βαρεθεί το Λονδίνο,εχει βαρεθεί την ζωή! "

Tο Λονδίνο είναι απο τα καλύτερα ταξίδια που έχω κάνει στην ζωή μου. Είναι μια τέλεια πόλη που ότι ώρα και να βγείς έξω θα συναντήσεις κόσμο να περπατάει, με ΥΠΕΡΟΧΑ πάρκα και γενικά είναι και γ@μω τις πόλεις!!!

ναι ισως να φταιει οτι και πηγα με τους γονεις μου,και να ταν οντως ωραια.Μονο τα παρκα θα κρατουσα απο οσα ειδα παντως.

Δημοσ.

Εντάξει ο καθένας τα βλέπει με την δική του οπτική γωνία.Σίγουρα το Παρίσι δεν είναι μόνο Λούβρος.Νομίζω όταν πας σε μια τόσο τουριστική πόλη πανω απ'όλα κοιτάς να προετοιμάζεσαι καλά,να έχεις υπόψην σου παραπάνω από 5 πράγματα για να δεις.Και όχι απαραίτητα τα πιο γνωστά τουριστικά ατραξιόν.

Προσωπικά δεν έχω πάει σε κανένα από τα δύο, οπότε το να πω ότι δεν μου κάνει κούκου το Παρίσι από τα όσα έχω δει εξ αποστάσεως, δε λέει και πολλά, οπότε:

η αδελφή μου λατρεύει Γαλλία/Παρίσι. Tου στυλ καρα-άρρωστη κατάσταση με ολόσωμες παρωπίδες, η Γαλλία και οι Γάλλοι είναι το Α και το Ω, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στραβό σ'αυτή τη χώρα/λαό, το Παρίσι είναι θεϊκό (τα τελευταία 4-5 χρόνια πάει κάθε χρόνο, 10ήμερα, 4 ήμερα, με παρέα, μόνη κλπ.). Το Παρίσι το έχει αλωνίσει κ εννοείται στα τόσα ταξίδια, πολύ πέρα από τα τουριστικά των πρώτων επισκέψεων.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε λοιπόν, πήγε road trip Ιταλία με τελευταίο προορισμό πριν την επιστροφή, Ρώμη. Όταν γύρισε, άκουσα αυτό που δεν περίμενα να ακούσω από το στόμα της στον αιώνα τον άπαντα (και δεν το είχε πει ούτε σε σχέση με π.χ. Λονδίνο, Βαρκελόνη, Βερολίνο κ.α. Ευρωπαικές πόλεις που έχει πάει):

"Eντάξει, ωραίο το Παρίσι αλλά τι να λέμε τώρα. Δεν περιγράφεται αυτή η πόλη, τελικά...ποιο Παρίσι...".

Όλα υποκειμενικά είναι κι ανάλογα με το γούστο του καθενός, αλλά όταν ακούς και τέτοιο πράγμα από παρωπιδο-Παρισομανή =P ...χμμ.

Δημοσ.

Η Ρώμη θυμίζει απελπιστικά πολύ την Αθήνα.. Ένας Αθηναίος θα ένιωθε σαν στο σπίτι του.

Και το Παρίσι είναι υπέροχη πόλη που ποτέ δε θα βαρεθείς.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω πάει σε κανένα από τα δύο, οπότε το να πω ότι δεν μου κάνει κούκου το Παρίσι από τα όσα έχω δει εξ αποστάσεως, δε λέει και πολλά, οπότε:

η αδελφή μου λατρεύει Γαλλία/Παρίσι. Tου στυλ καρα-άρρωστη κατάσταση με ολόσωμες παρωπίδες, η Γαλλία και οι Γάλλοι είναι το Α και το Ω, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στραβό σ'αυτή τη χώρα/λαό, το Παρίσι είναι θεϊκό (τα τελευταία 4-5 χρόνια πάει κάθε χρόνο, 10ήμερα, 4 ήμερα, με παρέα, μόνη κλπ.). Το Παρίσι το έχει αλωνίσει κ εννοείται στα τόσα ταξίδια, πολύ πέρα από τα τουριστικά των πρώτων επισκέψεων.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε λοιπόν, πήγε road trip Ιταλία με τελευταίο προορισμό πριν την επιστροφή, Ρώμη. Όταν γύρισε, άκουσα αυτό που δεν περίμενα να ακούσω από το στόμα της στον αιώνα τον άπαντα (και δεν το είχε πει ούτε σε σχέση με π.χ. Λονδίνο, Βαρκελόνη, Βερολίνο κ.α. Ευρωπαικές πόλεις που έχει πάει):

"Eντάξει, ωραίο το Παρίσι αλλά τι να λέμε τώρα. Δεν περιγράφεται αυτή η πόλη, τελικά...ποιο Παρίσι...".

Όλα υποκειμενικά είναι κι ανάλογα με το γούστο του καθενός, αλλά όταν ακούς και τέτοιο πράγμα από παρωπιδο-Παρισομανή =P ...χμμ.

χαχα ναι ! τελικά όλα υποκειμενικά είναι λίγο πολύ :-D

Δημοσ.

Και επίσης, εξαρτάται πολύ και από το πώς πέρασες όταν πήγες. Αν πάω στην Πράγα και γνωρίσω μια μοντέλα Τσέχα και με πάει στα πιο ωραία μέρη (κυριολεκτικά και μεταφορικά), φυσικά θα ξετρελαθώ και θα έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Αν πάω στο Παρίσι με τη θεία μου που γκρινιάζει και με τραβάει όλη μέρα στα μαγαζιά, βρέχει και χάσω και το πορτοφόλι μου, μάλλον δεν θα ξετρελαθώ με την πόλη, όσα καλά κι αν έχει.

Δημοσ.

Για να διαπιστώσεις πάντως αν σου αρεσει η ζωη σε μια χώρα πρέπει να ζησεις μονιμα λίγο καιρο εκει και φυσικά να δουλέψεις. Και εμενα ας πουμε μου αρεσε παρα πολύ το Λονδινο όσες μέρες έμεινα εκει και εκανα τις βολτιτσες μου, δεν ξέρω κατα πόσο θα μου αρεσε να δουλευω εκει, να παιρνω μετρο καθε μέρα, να τρωω 1-2 ωρες το λιγοτερο καθε μερα στις μετακινησεις, οι οποιες θα ειναι αρκετα ακριβες κλπ.

Κατα τα αλλα υποψιάζομαι ότι το πιο ωραιο ταξιδι που θα κανω ειναι στη Ν.Ζηλανδια, όταν με το καλό το πάρω αποφαση, οργανωσω το ταξιδι και βρω καποια συμπληρωματικα λεφτα. Για την ώρα Λονδινο. :P

Δημοσ.

3-4 ταξιδια εχω κανει στο εξωτερικο, αξιομνημονευτα ολα. Νεα Υορκη+Βοστωνη γιατι οκ, αλλη ηπειρος, αλλος κοσμος, εμπειρια. Πραγα ομως περασα καταπληκτικα λογω γυναικας, εποχης κλπ. Βαρκελωνη και Βερολινο ομορφα για διαφορετικους λογους.

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...