Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ, το Λονδίνο έχει ΑΠΕΙΡΑ πράγματα να κάνεις.

Μια βδομάδα τρέχαμε απο εδω κι απο εκεί και πάλι αφήσαμε μια ντουζίνα πράγματα που θέλαμε οπωσδήποτε να πάμε και άλλη μια ντουζίνα που ''αν μεινει χρόνος πάμε κι εκεί''.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

a}Γερμανία για τα πολυτελές πορνεία και τις απίθανες μπύρες τους.{Χολαργέ σου έστειλα και pm}

b}London και NYC.Οι μητροπόλεις του κόσμου.

c}Πράγα για τις Τσέχες

Ωστόσο οι πιο όμορφες πρωτεύουσες είναι η Στοκχόλμη και η Βιέννη.Απλά παραμυθένιες.

Ενώ η πιο όμορφη χωρα η Ιταλία.Τέχνη,φαγητό,γυναίκες εξαιρετικά τοπια.Απλά υπεροχη.

Δημοσ.

Μια βδομάδα τρέχαμε απο εδω κι απο εκεί και πάλι αφήσαμε μια ντουζίνα πράγματα που θέλαμε οπωσδήποτε να πάμε και άλλη μια ντουζίνα που ''αν μεινει χρόνος πάμε κι εκεί''.

Το ιδιο ακριβώς πράμα έκανα και εγω! Πήγα το Πάσχα, έτρεχα σαν κερατάς ολη μέρα ( για 6 μέρες) και μετά ξαναπήγα τα Χριστούγεννα για 10 μέρες και το ευχαριστήθηκα!!

Επίσης πήγα και Manchester και Liverpool. Το Liverpool είναι πολύ καλό. Έξω απο το Λονδίνο καταλαβαίνεις το πραγματικό UK!

Δημοσ.

a}Γερμανία για τα πολυτελές πορνεία και τις απίθανες μπύρες τους.{Χολαργέ σου έστειλα και pm}

b}London και NYC.Οι μητροπόλεις του κόσμου.

c}Πράγα για τις Τσέχες

Ωστόσο οι πιο όμορφες πρωτεύουσες είναι η Στοκχόλμη και η Βιέννη.Απλά παραμυθένιες.

Ενώ η πιο όμορφη χωρα η Ιταλία.Τέχνη,φαγητό,γυναίκες εξαιρετικά τοπια.Απλά υπεροχη.

και να γυρνας την τοσκανη με ducati monster :wub:

Δημοσ.

Σκωτια.

Εδιμβουργο και Highlands. μαγευτικα μερη. ισως το καλυτερο ταξιδι που εχω κανει, με το μονο να το πλησιαζει την Αυστρια, οπου ομως ειχα παει μικρος οποτε δε θυμαμαι και παρα πολλα. Επισης, θα ηθελα να ταξιδεψω και στην Ιρλανδια (εχω παει μονο στο Δουβλινο). και μονο το γεγονος οτι 9/10 σκηνες απο το braveheart ειναι γυρισμενες σε μερη της Ιρλανδιας, λεει πολλα πιστευω...

Ιρλανδία, Aran Islands στον ατλαντικό.

Δε νιώθεις πόσο.

Δημοσ.

Το ιδιο ακριβώς πράμα έκανα και εγω! Πήγα το Πάσχα, έτρεχα σαν κερατάς ολη μέρα ( για 6 μέρες) και μετά ξαναπήγα τα Χριστούγεννα για 10 μέρες και το ευχαριστήθηκα!!

Επίσης πήγα και Manchester και Liverpool. Το Liverpool είναι πολύ καλό. Έξω απο το Λονδίνο καταλαβαίνεις το πραγματικό UK!

Bασικά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα με την Αγγλία. Όχι οτι με χαλάει να πάω σε μαντζεστερ, λιβερπουλ κ.λ.π αλλά το Λονδίνο είναι το θέμα μου. Ακόμα και (βάλε μια απαίσια χώρα) να δω έξω απο το Λονδίνο, πάλι Λονδίνο θα θέλω να μείνω. Και δεν θα βγω εξω απο αυτό. Εκει θα γυρνάω βόλτες στο πικαντίλυ, να γίνω ο τρελούς του χωριού.

Δημοσ.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7

[...]Από το 1912, με τη λήξη των Βαλκανικών Πολέμων και την ενσωμάτωση της περιοχής στο σύγχρονο Ελληνικό Κράτος, η Θεσσαλονίκη αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας[...]

Η Θεσσαλονίκη ανήκει στην Ελλάδα από το 1912

Δημοσ.

Buenos Aires ..by far

Eγω νομιζα πως χρειαζοσουν διαβατηριο για να πας Σαλονικα.

όταν ξαναέρθεις, θυμήσου να το πεις αυτό στον έλεγχο διαβατηρίων

Δημοσ.

Απαντώ σοβαρά. Το πρώτο μου ταξίδι στο Λονδίνο, έμεινα περίπου 2 μήνες. Ένα μοναχικό ρόουντ τριπ στη λακωνία για μία κηδεία καθώς και το αμβούργο-Άμστερνταμ-Βρυξέλλες-Λουξεμβούργο-μέσα έξω Γαλλία Γερμανία- στρασβούργο-Ελβετία-γενοβα-μιλανο- Βενετία - Πάτρα - Αθήνα, σε 12 μέρες.

Και ποτέ θα θελήσω να μονάσω, θα επέστρεφα στη χώρες του Νότου της Αφρικής.

Για φαγητο: ταιβάν.

Δε ζω στην ελλάδα, μη μου την πει κάνεις για τη λακωνία.

Δημοσ.

Eγω νομιζα πως χρειαζοσουν διαβατηριο για να πας Σαλονικα.

Ισχύει.

Οι πιο πολλοί πάντως δεχονται και ευρώ. Δεν χρειάζεται να κάνεις δραχμές.

Δημοσ.

Ολλανδία λόγω του > road trip με μηχανές από Eindhoven προς τα πάνω σχεδόν έως το Αpeldoorn και τούμπαλιν πίσω από την άλλη πλευρά, μέσα από "χωριά" με σπίτια με μικρά πόνυ στις αυλές, λιβάδια με τις αγελαδίτσες της Φάγε, εθνικά πάρκα και φύση σε RGB πράσινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...