Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα παρακάτω θα μπορούσα να πηγαίνω κάθε μήνα (αν είχα τα λεφτά)

Πράγα, Μιλάνο, Βενετία, Άμστερνταμ

και πιστεύω οτι αν πάω Κωνσταντινούπολη, οι προορισμοί θα γίνουν πέντε.

Δημοσ.

Τσιφούτη, δηλαδή την ζωούλα σου δεν την σκέφτεσαι? Με ποια εταιρία πέταξες?

easy, american airlines, us airways, airberlin - γενικα πολλες. Ενω δεν μ αρεσει να κοιμαμαι στην φτηνια (πχ σε dorm hostel με κοινοχρηστα μπανια κλπ ή εστω μακρια απ' το κεντρο και σταση μετρο) σε πτηση γενικοτερα πιστευω στο οσο φτηνοτερα, τοσο καλυτερα (εκτος αν μιλαμε για πολυ κακες ανταποκρισεις).

Ειναι δεισιδαιμονια το να φοβασαι την ζωη σου στις οικονομικες πτησεις.

Δημοσ.

Λάτρεψα Κοπεγχάγη και Νυρεμβέργη.

Κοπεγχάγη πήγα φέτος και την ερωτεύτηκα και αυτή και τις Δανέζες!

Νυρεμβέργη έχω συγγενής και είναι επίσης απίστευτα απλά ένα κλικ κάτω απο τη πρώτη.

Λογικά θα είναι και η μόνιμη κατοικία μου μόλις πάρω πτυχίο.

Φλωρεντία ήταν πολύ ωραία αλλα δε θα ήθελα να μένω γενικά Ιταλία (Ρώμη και Φλωρεντία που είδα τουλάχιστον)

και πιστεύω οτι αν πάω Κωνσταντινούπολη, οι προορισμοί θα γίνουν πέντε.

Αρκετά καλή πόλη, οι δικοί μου καταενθουσιάστηκαν, εγώ πάλι δε ξετρελάθηκα.

Δημοσ.

Το πιο ωραίο ταξίδι....χμ ...νομίζω το πιο ωραίο αλλά και συνάμα το πιο "περίεργο" και "μελαγχολικό" ήταν στην Κολομβία."pais de mierda",μια σκατοχώρα,όπως την είχε χαρακτηρίσει μια φορά μπροστά στις κάμερες των ειδήσεων ένας δημοσιαγράφος,διαλυμένη από τον εμφύλιο,όσο πια βαθιά χωνόσουν στην μεγαλούπολη της Bogota και της Cartagena,νόμιζες ότι άγγιζες άλλα σύνορα,άλλη γη,δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τις όποιες τουριστικές ευρωπαϊκές περιοχές,και όσο έβγενες περιφερειακά έβλεπες μια πλήρης μοναξιά,κάτι περίεργο.

από πόλεις θεωρώ αρκετές αγαπημένες,μεταξύ άλλων το Παρίσι.

Επίσης ζηλεύω όσους έχουν πάει USA B)

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει μονάχα μία ευρωπαϊκή πόλη, το Εδιμβούργο.

Όλες οι άλλες είναι δευτερευούσης σημασίας.

Είμαι πολύ περιέργος τι είδατε όλοι εσείς στο Παρίσι. Γιατί εγώ που πήγα δεν είδα τίποτα το αξιόλογο. Sure άξιζε το Λούβρο και η Ντίσνεϊλαντ, αλλά ως εκεί. Από ομορφιά έχω δει απείρως ομορφότερες πόλεις, ακόμα και στη νότια Ευρώπη. Επίσης, η Αθήνα παίζει να είναι καθαρότερη από το Παρίσι. Πολύ overestimated προορισμός. Δεν ξέρω, άμα πάω με γκόμενα μπορεί να το δω διαφορετικά.

Δημοσ.

Για μένα η απάντηση στο ερώτημα "ποιο είναι το ωραιότερο ταξίδι που έχετε κάνει" είναι πολύ διαφορετική με την απάντηση στο ερώτημα "πού θα θέλατε να ξαναπάτε".

Ωραιότερα ταξίδια ήταν σε Τανζανία-Ουγκάντα και σε Περού, ακριβώς γιατί είναι ένα άλλος κόσμος. Αλλά αν μου έλεγαν να ξαναπάω, θα το σκεφτόμουν για πολλούς λόγους. Αντίθετα, σε πόλεις όπως Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Βαρκελώνη, Σύδνεϋ, πάντα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον, όσες φορές κι αν ξαναπάς. Καλά να είμαστε να πηγαίνουμε και να ξαναπηγαίνουμε.

Δημοσ.

Για μένα η απάντηση στο ερώτημα "ποιο είναι το ωραιότερο ταξίδι που έχετε κάνει" είναι πολύ διαφορετική με την απάντηση στο ερώτημα "πού θα θέλατε να ξαναπάτε".

Ωραιότερα ταξίδια ήταν σε Τανζανία-Ουγκάντα και σε Περού, ακριβώς γιατί είναι ένα άλλος κόσμος. Αλλά αν μου έλεγαν να ξαναπάω, θα το σκεφτόμουν για πολλούς λόγους. Αντίθετα, σε πόλεις όπως Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Βαρκελώνη, Σύδνεϋ, πάντα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον, όσες φορές κι αν ξαναπάς. Καλά να είμαστε να πηγαίνουμε και να ξαναπηγαίνουμε.

Λόνδρα, Παρίσι, Νιου Γιορκ...

Αχμ, εγώ ξεχωρίζω τη Μόσχα. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα όμως, συμφωνώ με Φίλιππο.

Δημοσ.

Σκωτια.

Εδιμβουργο και Highlands. μαγευτικα μερη. ισως το καλυτερο ταξιδι που εχω κανει, με το μονο να το πλησιαζει την Αυστρια, οπου ομως ειχα παει μικρος οποτε δε θυμαμαι και παρα πολλα. Επισης, θα ηθελα να ταξιδεψω και στην Ιρλανδια (εχω παει μονο στο Δουβλινο). και μονο το γεγονος οτι 9/10 σκηνες απο το braveheart ειναι γυρισμενες σε μερη της Ιρλανδιας, λεει πολλα πιστευω...

Δυστυχως δεν εχω ταξιδεψει εκτος ευρωπης, ουτως ωστε να δω καποιο εξωτικο μερος (πχ Περου, Ταιλανδη, νοτια αμερικη, καραιβικη) και να εχω μετρο συγκρισης.

Δημοσ.

Λονδίνο. Τελεία και θαυμαστικό.

Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς ποσο συμφωνώ μαζί σου...Πραγματικά...

πηγα αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας

Κάτι εχεις κάνει λάθος..ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση..ΔΕΝ εξηγείται αλλιώς!!

Ο Lord Byron είπε κάτι πολύ σωστό..." Όποιος εχει βαρεθεί το Λονδίνο,εχει βαρεθεί την ζωή! "

Tο Λονδίνο είναι απο τα καλύτερα ταξίδια που έχω κάνει στην ζωή μου. Είναι μια τέλεια πόλη που ότι ώρα και να βγείς έξω θα συναντήσεις κόσμο να περπατάει, με ΥΠΕΡΟΧΑ πάρκα και γενικά είναι και γ@μω τις πόλεις!!!

• Moderators
Δημοσ.

Κάτι εχεις κάνει λάθος..ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση..ΔΕΝ εξηγείται αλλιώς!!

Ο Lord Byron είπε κάτι πολύ σωστό..." Όποιος εχει βαρεθεί το Λονδίνο,εχει βαρεθεί την ζωή! "

Tο Λονδίνο είναι απο τα καλύτερα ταξίδια που έχω κάνει στην ζωή μου. Είναι μια τέλεια πόλη που ότι ώρα και να βγείς έξω θα συναντήσεις κόσμο να περπατάει, με ΥΠΕΡΟΧΑ πάρκα και γενικά είναι και γ@μω τις πόλεις!!!

Συμφωνώ, το Λονδίνο έχει ΑΠΕΙΡΑ πράγματα να κάνεις.

Όμως, για μένα όποιος έχει πάει μόνο στο Λονδίνο και πουθενά αλλού στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι σα να μην έχει πάει στο UK.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...