chill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ναι, μετα τη Θεσσαλονικη ειναι η Ρώμη ως καταλληλοτερη πολη για να ζει κανεις. Για Σαλονικιούς η Πίζα είναι ότι πρέπει. Μυρίζει βοθρίλα και εκεί, θα νιώθετε σαν να είστε στη νύφη του Θερμαικού Αγαπημένη μακράν η Φλωρεντία και γενικότερα η Τοσκάνη. Αχ Σαν Τζιμινιάνο έρωτας Luci σ'αγαπώ δεν λέω τίποτε άλλο!!! Και κάνω ξεχωριστώ post μην τυχών και αλλάξει η ώρα Edit: Που τελικά άλλαξε λόγω αυτόματου merge ffs xaxa
Pantelwolf Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ε και η πάρμα δεν είναι ασχημη. Η βερόνα απο την άλλη είναι σα να την έφτιαξες μέσα από τα όνειρά σου. Αλλά να μου πεις σαλλλονικιός τι περιμένεις; Εδώ στο δρόμο απο σαν τζιμινιάνο προς καστελίνο ιν κιαντι έβλεπε ενας μπουγατσομάχος το τοπίο και έλεγε "Σιγά μωρε η χαλκιδική το ίδιο πράμα είναι"
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Για Σαλονικιούς η Πίζα είναι ότι πρέπει. Μυρίζει βοθρίλα και εκεί, θα νιώθετε σαν να είστε στη νύφη του Θερμαικού πάνε και μια βόλτα στη Βενετία
australis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Λατρης της Ιταλιας. Οχι μονο της υπεροχης Ρωμης αλλα και αλλων περιοχων... Αμαλφι, Φλωρεντια, Σιενα, Μπολονια, Παρμα , Τσινκουε Τερε - Ριβιερα , Βενετια, λιμνες, Δολομιτες, Βαλ ντ΄Αοστα.... Και ακομα (για μια φορα καθότι μακρια παο την Ελλαδα) Νεα Ζηλανδια- Νοτιο νησι - υπεροχη φυση.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δε γκζερω τι λετε. Αν και εχω γυρισει αρκετα Ιταλια και παλι Ρωμη προτιμω για λιγες μερες. Αν ειχα 20 μερες πχ ή κανα μηνα ταξιδακι, αυτοκινητο απο Μιλανο μεχρι Ναπολη.
athlios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ε και η πάρμα δεν είναι ασχημη. Η βερόνα απο την άλλη είναι σα να την έφτιαξες μέσα από τα όνειρά σου. Αλλά να μου πεις σαλλλονικιός τι περιμένεις; Εδώ στο δρόμο απο σαν τζιμινιάνο προς καστελίνο ιν κιαντι έβλεπε ενας μπουγατσομάχος το τοπίο και έλεγε "Σιγά μωρε η χαλκιδική το ίδιο πράμα είναι" ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. μηλεμεμαλακιες. Λονδίνο. Τελεία και θαυμαστικό. υποπτο.
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Λονδίνο. Τελεία και θαυμαστικό. πηγα αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας
Sellers Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 υποπτο. Ε σιγά ρε. Ετερον εκάτερον ''Στον κώλο μας μπαίνει''? που λεει και ο Ζουγανέλης. Σαν πόλη λέω. Εκεί δεν θα με χαλούσε να ζω. Αλλά και σαν ταξίδι (ήταν και το πρώτο μου χωρίς γονείς στο εξωτερικό) ήταν το καλύτερο μου.
Kostas_xolargos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Πράγα...πολη για rpgαδες.. ααα ναι πραγα επισης εχω παει δυο φορες λεει ασχημα και αυτη και αμα λαχει θα ξαναπαω.
tsifotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Λονδινο--> Νεα Υορκη --> Memphis --> New Orleans --> Miami --> Berlin (Και μετα σπιτι για πολυ υπνο λογω του εικοσαημερου ταξιδιου) Οι προορισμοι επιλεχτηκαν με πολυ ψαξιμο για να βγει low budget (ενδεικτικα η πτηση μιαμι-βερολινο 200€) και το βερολινο-αθηνα ουτε 60. Οι διανυκτερευσεις ολες πολυ καλες και value for money, Βασικο οτι ολο το ταξιδι πηγε οχι ρολόι, οχι άψογα, οχι επιασα τον Μερφυ και το νομο του στον υπνο αλλα τα παντα πηγαινανε γαμ1οντ@ς - εννιοτε και στην κυριολεξια παρολο που γενικοτερα δεν εχω "ρεντα" στα ταξιδια). Highights η φιλανθρωπικη συναυλια με Eric Clapton και αμετρητους αλλους στο Royal Albert Hall, θεατρακι με Al Pacino στο broadway, γλυκια παρακμη στο σπιτι του Ελβις στο Μεμφις, τα σουρεαλ σκηνικα στην χουλιγκανικη και οχι μποεμικη Νεα Ορλεανη (καταραμενο lonbely planet) και η γνωριμια με το φοβερο βερολινο. Ως tsifoΥtis συνεχιζω την χυδαια αναφορα χρηματων στο υπερτατο αγαθο του ταξιδιου βαζοντας σαν σπεσιαλ ταξιδακια που πηγα προσφατα με ryanair βελγιο 12€ και ιταλια 18€ (πηγαινε-ελα τελικες τιμες).
flik Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μπορείτε να με αφήσετε στην Φλωρεντία για πάντα; Και να τρώω και ταρτούφο μέχρι να σκάσω. Γενικά Ιταλία, αλλά δεν έχω πάει και σε πολλά μέρη. Για Αργεντινή έχω διαβάσει εδώ στο φορουμ, πέφτει κάπως μακριά...Χρόνια έχω μπροστά μου.
lary7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ισπανια, κυριως την 4 φορα που εμεινα και 1,5 μηνα για να μαθω την γλωσσα μεσα στο καλοκαιρι. Ξεφευγεις απο τα κλασικα μοτιβα του ελληνικου καλοκαιριου,γνωριζεις ατομα απο ολο τον κοσμο ενω η νεανιδα redneck που γνωρισα εκανε την διαμονη ακομα ποιο περιπετιωδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα