Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

να πεις ότι δεν το έλεγα χθες, άνετα το topic θα μαζέψει καμιά 150αρια posts... :rolleyes:

Δημοσ.

μολις το πηρα και το συνδεσα , δυστυχως ειμαι παρελθον,σας γραφω απ την κολαση. Αποτελεσμα της συνδεσης :

Κάτι δεν έκανες σωστά. Κι εγώ πριν λίγο παρέλαβα αλλά εμένα δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

μου στειλαν mail οτι εχει εξαντληθει απο τον προμυθευτη..γιατι με τρελαινουν τωρα; πες κατι άλλο οχι α..

υτό

και τι θες να σου πουνε ρε φιλε οτι ο υπαλληλος ηταν χθες το βραδυ στα μπαρακια,τα επινε και το πρωι στη δουλεια εγραφε οτι να ναι στις τιμες?

Δημοσ.

και τι θες να σου πουνε ρε φιλε οτι ο υπαλληλος ηταν χθες το βραδυ στα μπαρακια,τα επινε και το πρωι στη δουλεια εγραφε οτι να ναι στις τιμες?

αληθεια το προτιμω :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόλις είδα το θέμα και πραγματικά απορώ... Εντάξει να ήταν σε καλύτερη τιμη απο τον ανταγωνισμό να το καταλάβω αλλα αυτο εδω κάνει μπαμ απο χιλιόμετρα ότι ήταν λάθος....πραγματικά δεν το πιστεύω ότι εκατ σαν άτομα και κάνανε παραγγελία....

Δημοσ.

τωρα θα βγουν ολοι και θα αρχίσουμε τα ιδια.. πιστεύατε οτι θα το πάρετε κλπ κλπ.. ε οχι ρε μάγκες δεν πιστεύαμε οτι θα το πάρουμε απλά βαρίομασταν 1 το βραδυ και λεμε δεν αφιερώνουμε 30 δευτερόλεπτα για να κανουμε μια παραγγελία.. απλα εγω στάθηκα στο οτι το μαγαζί έστειλε mail οτι εξαντληθηκε απο τον προμηθευτή .. δηλαδή σαν να σου λεει .. κοιτα μεγάλε εγω ειμαι τόσο γαματο μαγαζί που το εδινα κάτω απο 40 λεπτα.. το επερνα δηλαδή 20 λεπτα απο τον προμηθευτή μου και εβγαζα και κέρδος αλλα του τελείωσε ..

Δημοσ.

τωρα θα βγουν ολοι και θα αρχίσουμε τα ιδια.. πιστεύατε οτι θα το πάρετε κλπ κλπ.. ε οχι ρε μάγκες δεν πιστεύαμε οτι θα το πάρουμε απλά βαρίομασταν 1 το βραδυ και λεμε δεν αφιερώνουμε 30 δευτερόλεπτα για να κανουμε μια παραγγελία.. απλα εγω στάθηκα στο οτι το μαγαζί έστειλε mail οτι εξαντληθηκε απο τον προμηθευτή .. δηλαδή σαν να σου λεει .. κοιτα μεγάλε εγω ειμαι τόσο γαματο μαγαζί που το εδινα κάτω απο 40 λεπτα.. το επερνα δηλαδή 20 λεπτα απο τον προμηθευτή μου και εβγαζα και κέρδος αλλα του τελείωσε ..

Μα είπα και εγώ δεν θα βρείτε κάπου να πατήσετε;

Μα αν είναι δυνατόν :shifty: Τότε πες του και εσύ δε πειράζει ρε φίλε, απλά βαριόμουν και δεν ήξερα ποιον να κάνω να τρέχει την επόμενη μέρα, να μου στέλνει mails και να βρίσκει δικαιολογίες!!!

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχ δηλαδη θα το τραβηξεις Moviemaker?? Και εγω εστειλα για το λογο που ειπε ο astymagos και ειδα πριν λιγο το mail.. Δεν ειχα δει παντως οτι λεει αμεσα διαθεσιμο..οπως και να χει καλα κανουν οσοι τους τρεχουν..Αλλοι λενε οτι ηταν τυπογραφικο, αλλοι πιο πονηροι λενε οτι εγινε εσκεμμενα για να τραβηξει κοσμο, οπως και να χει δεν χανουμε κατι.. Και ας σταματησει πια αυτη η γκρινια απο χ8ες το βραδυ, δικο τους το λαθος αρα δικαιολογημενη κα8ε παραγγελια. Ειμαστε καταναλωτες και δε χρειαζομαστε επιχειρηματα η δικαιολογιες για να κανουμε μια παραγγελια..και ναι ισως να μην ειχε κανενα κλικ στα 100ε αλλα τι με νοιαζει εμενα :-(

Δημοσ.

καλά που βρέθηκε πάλι??? στις 14/12/11 το είχαν 0,70 παράγγειλα ένα και περίμενα..... μετά από 15 μέρες μου έστειλαν email ότι είναι λάθος η τιμή. τους απάντησα ότι εδώ και 15 μέρες περιμένω το τροφοδοτικό 15 μέρες χρειάζονται για ενημέρωση? παρακαλώ να μου αποσταλεί εκπτωτικο κουπόνι ......και πήρα τα adidas με 30 ευρω χαχαχαχαχα :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...