Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά άμα παραγγείλω τί θα γίνει ; Θα μου στείλουν απλά ένα μειλ ακύρωσης ;;;

99.9% ναι ...

0.1% να το παρεις.

Τυπογραφικο ειναι

Δημοσ.

Αν παραγγείλετε μην ακούσω αύριο μεθαύριο έστω και έναν να κάνει παράπονα, θα τον κρεμάσω ανάποδα από την πρώτη Καρυάτιδα που θα βρω μπροστά μου.

Οποιος παραγγείλει ΓΙΑ ΜΕΝΑ, το θέλει μέσω γκρίνιας να το πάρει τσάμπα. Γιατί αν το πάρουμε αλλιώς ότι κάνει ~80-90 ευρώ, θέλω να δω πόσοι θα είχανε πατήσει το κουμπί παραγγελία!!!

Δημοσ.

Καλά και εγώ παρήγγειλα αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ άμα μου πούνε οχι.Απλά όσοι έκαναν παραγγελία αυτό πρέπει να κατάλαβουν.Το ότι κατά 110% είναι τυπο δεν πρέπει να ασχοληθούν περαιτέρω.

Δημοσ.

..απλως θα κουράσετε κάποιον ταλαίπωρο που πιθανότατα δουλεύει για 600ε, να κάθεται αύριο όλη μέρα και να απαντάει σε τηλέφωνα, email και στα γκάζια του αφεντικού του. :eek:

Κάνετε λες και δεν ξέρετε σε τι μπ.....ο παράδεισο εμπορίου βρισκόμαστε. :-(

Δημοσ.

Σκέφτειτε πόσα mail μάζεψε κάποιος χωρίς καθόλου κόπο και έξοδα..

Υγ. Εγω εβαλα και συσκευασία δώρου ;)

Δημοσ.

Αν παραγγείλετε μην ακούσω αύριο μεθαύριο έστω και έναν να κάνει παράπονα, θα τον κρεμάσω ανάποδα από την πρώτη Καρυάτιδα που θα βρω μπροστά μου.

Ρομαντικό, πολιτιστικό, ακραίο, παράτολμο.. τς τς τς ! :P

Έλα βρε παιδιά πλακιτσα κάνουμε..

Δημοσ.

Μου περισσεύουν 360 ευρώ, λέτε να επενδύσω εκεί να πάρω 1000 να υπάρχουν για τυχόν μελλοντικές πλημμύρες/προφητείες των Μάγια???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...