Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω να πάρουν καν τηλέφωνο. Οι περισσότεροι βάζουν κινητά, θα τους βγει πολύ τόσες κλήσεις σε κινητά. Ενα email θα σταλεί για ακύρωση της παραγγελίας λόγω λάθους τιμής.

Ακριβως. Αλλο ειναι η προσφορα και αλλο ειναι αυτο.. κανει ΜΠΑΜ οτι ειναι λαθος

Αν διναν κατι τετοιο σε τετοια τιμη.. θα ειχαν στιλει 100 newsletter

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομίζω να πάρουν καν τηλέφωνο. Οι περισσότεροι βάζουν κινητά, θα τους βγει πολύ τόσες κλήσεις σε κινητά. Ενα email θα σταλεί για ακύρωση της παραγγελίας λόγω λάθους τιμής.

Δεν γράφεται πουθενά στους όρους χρήσης του καταστήματος κάτι τέτοιο που να τους δίνει αυτό το δικαίωμα..

Δημοσ.

Δεν γράφεται πουθενά στους όρους χρήσης του καταστήματος κάτι τέτοιο που να τους δίνει αυτό το δικαίωμα..

Φιλε μου δεν χριαζετε καποιος να πει κατι τετοιο

Καποια πραγματα ειναι βαση νομου.

Επιδει το γραφει σε μερικα φιλαδια δεν σιμενει οτι το γραφουν και τους δινει το δικαιομα. το εχουν.

Ειναι οπως.. επιδει δεν γραφει σε ενα ψιλικατζιδικο απαγορευετε η κλοπη.. μπορεις να κλεψεις

Η επιδει γραφει καπου.. μπορουμε να σας δοσουμε λαθος ρεστα να τους δινει δικαιομα να το κανουν.

Δημοσ.

Του ασχέτου... τα παραδείγματα..

Αυτό δεν σε εμποδίζει να τον καταγγειλεις για ψεύτικες προσφορές την στιγμή που έχεις την απάντηση οτι η παραγγελία σου καταχωρήθηκε επιτυχώς..

Δημοσ.

Του ασχέτου... τα παραδείγματα..

Αυτό δεν σε εμποδίζει να τον καταγγειλεις για ψεύτικες προσφορές την στιγμή που έχεις την απάντηση οτι η παραγγελία σου καταχωρήθηκε επιτυχώς..

Φιλε μου ετσι ειμαι.. με την νομοθεσια μονο ασχετος δεν ειμαι.

Δηλαδη.. εσυ θα καταγγειλεις το μαγαζι επιδει δεν σου δινει το τροφοδοτικο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ με <1ευρω?.. για να σε δω ρε φιλε...

Ξερεις τι θα σου πουν? Το συστημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΛΙΝΕ. Ειχαμε 1 τεμαχιο σε αυτην τη τιμη και εφιγε (αν κανεις καταγελια).. Ολα τα μαγαζια που κανουν typo το κανουν αυτο. Και ειναι 100% οκ απο τον νομο. Αυριο πρωι θα κοπει ΑΠΟΔΙΞΗ λιανικης για αυτο κ τελος!

Αν κανεις καταγγελια παντος αν θελεις πες μου την εξελιξη :D

Δημοσ.

Δεν θα ήταν καταπληκτικό αν μας το έδιναν όπως μας έδωσαν και τα γουρούνια... Άντε αντί για 0.01ευρώ να δίναμε 0.10 ευρώ χ0αχ0αχαχ0α0χ0αχ0α0χα

Δημοσ.

Δεν θα ήταν καταπληκτικό αν μας το έδιναν όπως μας έδωσαν και τα γουρούνια... Άντε αντί για 0.01ευρώ να δίναμε 0.10 ευρώ χ0αχ0αχαχ0α0χ0αχ0α0χα

Ε αυτο ελεγα.

Τι αξια εχει το γουρουνι.. αλλο το μαρκετινγκ τον κινεζον αλλο εδω..

Εδω ειναι λαθος!

Δημοσ.

Αν κανεις καταγγελια παντος αν θελεις πες μου την εξελιξη :D

Κοίτα πλακιτσα κάνουμε αλλά τελικά ένα τηλέφωνο είναι μπορεί τώρα που μου το έβαλες στο μυαλό να το κάνω.. Υπάρχει παρ'ολα αυτά αντίγραφο της ιστοσελίδας τους που λέει οτι θα είναι διαθέσιμο σε μερικές μέρες..

Από την άλλη να σου πω κ κάτι ? Ας πιάσουμε και εμείς οι καταναλωτές κανέναν πισινό.. να χει και ενδιαφέρων.. βαρεθήκαμε να μας τον πιάνουν μόνο..

Δημοσ.

Κοίτα πλακιτσα κάνουμε αλλά τελικά ένα τηλέφωνο είναι μπορεί τώρα που μου το έβαλες στο μυαλό να το κάνω.. Υπάρχει παρ'ολα αυτά αντίγραφο της ιστοσελίδας τους που λέει οτι θα είναι διαθέσιμο σε μερικές μέρες..

Από την άλλη να σου πω κ κάτι ? Ας πιάσουμε και εμείς οι καταναλωτές κανέναν πισινό.. να χει και ενδιαφέρων.. βαρεθήκαμε να μας τον πιάνουν μόνο..

Εσυ το ανεφερες πρωτα.. Εγω και κολλοσος να ηταν.. θα ντρεπομουν να κανω καταγγελια γιατι μειώνει την νοημοσύνη μου. Ειναι εμφανεστατο λαθος και θα το επεζα οτι ΝΟΜΙΖΑ οτι αυτη ειναι η τιμη? Ακομα και να "κερδιζα" δεν θα το εκανα!

Δημοσ.

Το χρήμα δεν έχει νοημοσύνη φίλε μου.. Κοίτα γύρω σου.. :D ;)

Χμ... δεν μιλουσα ακριβος για το χρημα.. αλλα για την νοημοσυνη που θα πρεπει να εχει καποιος οχι να το παραγγιλει.. αυτο οκ.. αλλα το να παρει μετα και να κραξει γιατι δεν του το εδωσαν οταν προφανος προκειτε για TYPO!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...