Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν αλλαξα απο Οτε σε Forthnet δεν ειχα πια τηλεφωνο στο σπιτι. Το τηλεφωνο ηταν νεκρο. Δεν περναγε σημα απο την εσωτερικη καλωδιωση τελειως τυχαια την ημερα που εφυγα απο οτε και πηγα σε forthnet. To σημα στον καταμενητη ειναι τελειο. Με 2 διαφορετικους ηλεκτρολογους ελενξαμε την εσωτερικη καλωδιωση με γεννητρια σηματος απο το σπιτι στον καταμενητη και το σημα κατεβαινε κανονικα , αρα η εσωτερικη καλωδιωση δεν εχει προβλημα. Τοτε γιατι το σημα απο τον κατανεμητη δεν ανεβαινει στο σπιτι απο την εσωτερικη καλωδιωση αφου ουτε αυτη εχει προβλημα ????? Μονο αμα πεταξω καλωδιο δικτυου απο τον κατανεμητη στο σπιτι δουλευει.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Eχει ερθει τεχνικος της forthnet και ειδε οτι το σημα στον κατανεμητη ειναι ενταξει. Απο κει και περα μου ειπε δεν εχουν αυτοι καμια ευθυνη. Τωρα τι να κανω εγω ???

Δημοσ.

Πρόσφατα είχα εγώ ένα πρόβλημα με την Forthnet και ήμουν έτοιμος να τους παρατήσω..

Το έψαξα όμως ενδελεχώς και το πρόβλημα ήταν ότι είχε τσακίσει σχεδόν κοπεί ο χαλκός μου άκρη άκρη (μέσα από την μόνωση)στην μπριζα..

Έκοψα 5cm από κάθε άκρη και λύθηκε δια παντός..

βρες πια είναι η γραμμή σου στον κατανεμητή της πολυκατοικίας και συνέδεσε εκεί μια συσκευή να δεις αν δουλεύει..

και έτσι να είναι όμως δεν πρέπει να το δηλώσουν στον Οτε αυτοί και να φτιαχτεί η βλάβη σου ?

Έμενα μου είχαν πει ότι ο τεχνικός τους θα την φτιάξει την βλάβη οπωσδήποτε απλά αν ηταν στην δικη μου ευθύνη δικαιοδοσία δηλαδή ο χαλκός μου θα ειχα χρέωση.. Τον ακύρωσα μια μέρα πριν έρθει την βρήκα μόνος μου..

Δημοσ.

Μονο αμα πεταξω καλωδιο δικτυου απο τον κατανεμητη στο σπιτι δουλευει.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νομίζω ότι εντοπίζεις μόνος σου το πρόβλημα.

Αφού έχεις σήμα με άλλο καλώδιο από τον κατανεμητή στο σπίτι, είναι προφανές ότι η εσωτερική καλωδίωση από τον κατανεμητή μέχρι την κεντρική πρίζα του τηλεφώνου έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Αφου εχει προβλημα πως με γεννητρια σηματος απο το σπιτι εως κατω στον κατανεμητη το σημα περναει κανονικα ?

Και πως με τον οτε η καλωδιωση δουλευε και την μερα που πηγα στην forthnet δεν δουλευε ?

Δημοσ.

Προφανώς το πρόβλημα το είχες από πριν. Αλλά επειδή περνούσε συνέχεια τάση από την καλωδίωση σου συνέχιζες να έχεις τηλεφωνία και internet. Από την στιγμή που σταμάτησε η τάση για να γίνει η αλλαγή σε Forthnet, για κάποιο λόγο δεν μπορεί να περάσει η τάση.

Συνήθως αυτό γίνεται λόγω οξύδωσης των καλωδίων σε κάποιο σημείο.

Δημοσ.

α.απο την στιγμη που παιζει κατανεμητη ειναι ολα οκ και δεν φταιει ο παροχος.το γιατι επαιζε με οτε και οχι με Forthnet εχει να κανει με διαφορα.αλλα μηχανηματα αλλη ταση (ο οτε δινει παραπανω ταση κτλ)

οι ηλεκτρολογοι αν τεσταρουν μονο με γεννητρια καληνυχτα πεστους .εχω δει γεννητρια να χτυπαει και η γραμμη να ειναι γειωμενη που η γεννητρια δεν το δειχνει.κατακαημενη ρουμελη ωραιοι ηλεκτρολογοι.

οποτε α.ανοιγεις το κεντρικο πριζακι και αποσυνδεσεις ολα τα αλλα πριζακια και βλεπεις αν εχεις τηλ.αν ναι κατι γινεται στα υπολοιπα τα βαζεις ενα ενα και βλεπεις.αν οχι φταιει μεχρι κατω οποτε ψαχνεις να βρεις το αναπληρωματικο.

ασε τις γεννητριες να βρισκουν το ζευγαρι και οχι να δοκιμαζουν το ζευγαρι.θα εισαι οκ αν εχεις τηλεφωνο πανω και αμα συγχρονιζει και οσο συγχρονιζει κατω.διαφορα μεχρι 1 mbit Ειναι σε φυσιολογικα ορια.

αυτα τα λιγα οπου κολλησεις πεστο μια που εχω κανει αρκετες εκατονταδες μεικτονιμισεις ως τωρα και αλλες τοσες βλαβες.η γεννητρια αν εχει την καινουρια την central το μονο που δειχνει ειναι αν ειναι βραχυκυκλωμενη σε T-r και τιποτε αλλο.

αν εχει Fluke και βραχυκυκλωμα να εχει παλι θα σφυριζει.αν η γραμμη σου η κανονικη ενωνεται με την αναπληρωματικη και ξαναγυρναει πισω ουτε αυτο θα δειξει καμια απο τις 2.δεν ειναι analyzer η γεννητρια.

Δημοσ.

τα γραψα λιγο προχειρα και γρηγορα .δεν εξηγησα τα παντα.αλλα αν καποιος θελει μια παραπανω εξηγηση για κατι μου λεει.

Δημοσ.

Mπορει να παιζει και αυτο με την ταση δηλ η ταση που δινει η forthnet. Τα υπολοιπα που μου λες δεν ξερω να τα κανω μονος μου και εχω κολλησει , εχω μεινει εδω και πολλες μερες χωρις τηλεφωνο και κλειδωνω στα 2mbit απο 24 που δινει η forthnet. Εχω σκασει τοσα λεφτα στους ηλεκτρολογους και εχω κανει μια τρυπα στο νερο :cry:

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι οπως τα ειπαν τα παιδια πιο πανω.Απο τη στιγμη που το σημα φτανει μεχρι τον κατανεμητη της πολυκατοικιας , ουτε ο ΟΤΕ ουτε ο παροχος εχουν καμια ευθυνη.Η ευθυνη απο εκει και περα ειναι ολη στον κατοχο της γραμμης.

Κανε αυτο που σου ειπαν τα παιδια πιο πανω,η αν εχεις δευτερο ζευαρι χαλκο συνδεσε το,στην οριο που ερχεται στον κατανεμητη του ΟΤΕ στην εισοδο και κατα 99% θα εισαι οκ ;)

Δημοσ.

Mπορει να παιζει και αυτο με την ταση δηλ η ταση που δινει η forthnet. Τα υπολοιπα που μου λες δεν ξερω να τα κανω μονος μου και εχω κολλησει , εχω μεινει εδω και πολλες μερες χωρις τηλεφωνο και κλειδωνω στα 2mbit απο 24 που δινει η forthnet. Εχω σκασει τοσα λεφτα στους ηλεκτρολογους και εχω κανει μια τρυπα στο νερο :cry:

den ειναι η ταση.σιγουρα και πριν υπηρχε προβλημα απλα τωρα φαινεται ισως πιο εντονο λογο της τασης.μπορει βεβαια να οξειδωθηκε και αλλο το καλωδιο κτλ.και να επαιζε το τηλ με οτε παλι δεν ηταν οτι καλυτερο και σιγουρα το adsl θα ειχε προβληματα ειδικα αν ειχες μεχρι 24 mbit Που ζοριζει η γραμμη.

γιατι φαντασου αμα δεν παιζει το τηλεφωνο δειχνει προβλημα στον χαλκο και εφοσον ειναι προβλημα στον χαλκο τοτε το ιντερνετ σιγουρα παιζει και αυτο πολυ χειροτερα.οι ηλεκτρολογοι αχρηστοι .θα πρεπε να δουν αν υπαρχει αναπληρωματικο ζευγαρι στην καθετη.απορω τι λεφτα ζητουσαν για να σου πουν οτιδεν το εφτιαξαν η οτι δεν φτιαχνεται.και απορω αν κανεις εψαξε για αναπληρωματικο ζευγαρι.

Μα καλά ούτε ένας από τους ηλεκτρολόγους δεν μέτρησε την κάθετη με πολύμετρο?

android.png

αφου δεν παιζει το τηλ σημαινει οτι η ταση πεφτει πολυ εως μηδενιζεται οποτε δεν θελει καν πολυμετρο για να το διαπιστωσει καποιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...