Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ημουνα κι εγω σε αναζητηση ssd και μετα απο ψαξιμο και διαβαζοντας αρκετα review παραγγειλα τον vertex3

Διαβασα παραπανω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι ο samsung γιατι?απο οτι ειδα ο vertex ειναι πιο γρηγορος και ειναι και στην ιδια τιμη

μπορω να ακυρωσω την παραγγελια για αυτο αν μπορειτε απαντηστε μου

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα το firmware 2.15 οι ΟCZ SSD εχουν βελτιωσει την αποδοση και την σταθεροτητα τους κατα πολυ, προτεινουμε και πιο βασικα προτεινω τον συγκεκριμενο διοτι προκειται για εναν ολοκαινουργιο ssd που μολις κυκλοφορησε και οπως και να το κανουμε το ονομα της Samsung ηχει καλυτερα στο αυτι μου.. ;)

Συμπερασμα: Οπου και να καταληξεις θα μεινεις 100% ευχαριστημενος :)

Δημοσ.

+1 στον pabou13

O Vertex 3 είναι πιο γρήγορος από τον 830 σε κάποιες κατηγορίες του write και πάντα σε επίπεδο bench. Στην real life ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να το αντιληφθείς αυτό...

Δημοσ.

το καταλαβαινω αυτο που λετε κι εννοειται σε real life δεν καταλαβαινεις διαφορα απλα επειδη διαβασα οτι ειναι ο καλυτερος λεω μηπως εκανα καμια βλακεια για να τον αλλαξω.

οποτε ειναι λιγο πιο γρηγορος ο vertex3, ειναι στα ιδια χρηματα και ο samsung εχει καλυτερο ονομα.

Αν υπαρχει καποια αλλη διαφορα υπερ του samsung πειτε μου για να ακυρωσω

Δημοσ.

απο e-shop τον 60gb 98e που τον εχει προσφορα με σκοπο αργοτερα εφοσον βγουν και οι κανουριοι οδηγοι για trim σε raid0 να παρω αλλον ενα

Δημοσ.

Eγω αναμεσα στην αξιοπιστια και την αποδοση επελεξα αξιοπιστια συν την προσφατη κυκλοφορια του δισκου.

Ολα αυτα δεν παυουν να ειναι προσωπικη αποψη, οπου και να καταληξεις πιστευω θα εισαι μια χαρα ;)

εγινε edit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...