Προς το περιεχόμενο

Seagate 7200.12 vs WD Velociraptor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου ένας velociraptor 150 και αναρωτιέμαι αν αξίζει να κάνω storage τον 7200.12 1TB που έχω τώρα, αν θα δω διαφορά στην απόκριση κατά τη γενική χρήση του συστήματος που να αξίζει τη διαδικασία.

Πέρα από gaming (δεν περιμένω περισσότερα fps!) και λίγο video edit το PC δεν κάνει κατι περισσότερο εξεζητημένο.

Δημοσ.

...και γιατί απλά δεν περνάς λειτουργικό στο νέο απόκτημα, να δεις στην πράξη τί πουλιά πιάνει; Για την ακρίβεια, με χρήση του True Image της Acronis, μπορείς να κάνεις πιστό αντίγραφο του λειτουργικού που κουβαλάει ο 1ΤΒ, να το περάσεις στον VR, και να δεις επακριβώς πιθανές διαφορές απόκρισης. Εγώ αυτό θα έκανα.

Για την ακρίβεια, είναι το καλύτερο, από άποψη αξιοποίησης των 2 δίσκων, και δε θα το "δοκίμαζα" καν - απλά θα το έκανα. Στη χειρότερη άλλωστε η παλαιότητα του VR θα εξισορροπηθεί με την ταχύτητα του μοτέρ του, άντε να χάνει και ελάχιστα.

Δημοσ.

Τους έχω χρησιμοποιήσει - έχω και τους δύο . Ο velociraptor είναι αρκετά πιο γρήγορος από τον .12 και στο loading των windows και των εφαρμογών. Βεβαίως κανείς τους δεν πιάνει μία μπροστά σε ssd , και γιαυτό ο δικός μου veloci έγινε δίσκος δεύτερου λειτουργικού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...