mitros75 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα.Θέλω ραδιοενυσχητη 5.1 για home cinema για ηχεια crystal audio smart tower4 400w/150hz 200wrms/120hz impedance 8ohm και min 4ohm sensitivity 91db/2.83v/m frequency response.120hz-22khz,το κάθε ηχείο.καμία πρόταση;Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Θα σου προτεινα Onkyo απο εδω ή εδω... Kαι τα δυο καταστηματα αξιοπιστα με πολλους Ελληνες πελατες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/342504/Pioneer-VSX-521.html Τον έχω δουλέψει σε φίλο ο ενισχυτής είναι άψογος για τα λεφτά το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνω απολυτα με chios , πολυ καλη προταση σε πολυ χαμηλο κοστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrbictor Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια, Ενδιαφερομαι και εγω για αγορα καινουργιου AV Receiver και ειμαι μεταξυ των Yamaha RX-V 371 Yamaha RX-V 471 Denon AVR-1312 Pioneer VSX 521 Ειναι το πρωτο Home Cinema που φτιαχνω και δεν εχω πολυ εμπειρία στο θεμα.. Ηχεία θα παω μαλλον για τα BPTS-8 που με την έκπτωση βγαίνουν σε καλή τιμη αλλα ας αποφασίσω πρωτα για τον ενισχυτή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα