alphasource Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το Notebookcheck κατατάσει την AMD Radeon HD 6850 πολύ υψηλότερα από την NVIDIA GeForce GT 630M. Ωστόσο! Στα λαπτοπ που έχω υπόψιν μου (λινκ1,λινκ 2 ), η NVIDIA εχει 2048MB dedicated memory , ενώ η AMD 1024!-ασε που βγαινει και 70 Ε ακριβοτερο αυτο με την AMD- Όπως θα καταλάβατε δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις στο αντικείμενο ,οπότε αν κάποιος μου εξηγουσε αν αυτή η διαφορα στη μνημη εχει σημασια (και πως γίνεται η GPU με τη μικρότερη μνήμη να ειναι καλύτερη!) θα του ήμουν ευγνώμων. Ps1:τα λινκς για τα λαπτοπ ειναι στα γερμανικα αλλά, όπως μαλλον ευκολα θα καταλάβατε αυτό που έχει σημασία είναι το Dedizierter Speicher, στην ενότητα Grafik Ps2:απολογούμαι προκαταβολικά στους mods, αν κρίνουν οτι το θέμα ανήκει στην κατηγοριά λαπτοπ ,να το μετακινήσουν,εφόσων είναι δυνατό.
antonl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Η ποσότητα της μνήμης δεν είναι ικανό κριτήριο για την επιλογή κάρτας γραφικών. Αν ο πυρήνας είναι σχετικά αδύναμος, δε μπορεί να εκμεταλλευτεί την μεγαλύτερη ποσότητα μνήμης. Συν ότι από ένα σημείο και μετά, πρακτικά δεν έχει καμία διαφορά το μέγεθός της, εφόσον μιλάμε για αναλύσεις ως FullHD. Δηλ. πχ η 630 είτε 1GB είτε 2GB είτε 4GB, την ίδια απόδοση θα είχε.
Savvakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 η 6850 ειναι πολλες φορες δυνατοτερη απο την 6300, αν θες παιχνιδια παρε αυτη. εμπιστευσου το notebookcheck, ειναι πολυ αξιοπιστο.
alphasource Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Guys, ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις! Παραγγέλνω τον Acer με την AMD Radeon HD 6850 και μάλιστα απο εδώ σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτη που βρήκα πριν (μην ανησυχείτε για τα 4GB RAM,τα Acer στο συγκεκριμενο κατάστημα δίνουν εκπτωτικό κουπόνι 20Ε ωστε να πάρω επιπλέον μνημη 4GB χωρίς να πληρώσω cent παραπάνω! Οποιος ενδιαφέρεται να τσεκάρει το καταστημα , ειναι δικιμασμένο ,μονο που ειναι... στη Γερμανια -και φυσικα έχει μονο γερμανικα windows, αλλά με ένα vistalizator λύθηκε το προβλημα Btw, ναι το λαπτοπ το θέλω -αναμεσα στα άλλα και- για να εξερευνήσω το τελευταίο τετραγωνικό εκατοστό του Skyrim Edit: Ακυρο αυτό με το κουπόνι -η εκπτωση ισχύει μόνο για προιόντα Acer , αλλά δεν πειράζει για 20Ε δε χαθηκε ο κόσμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα