stm00192 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα (ξανα) ποσταρω εδω... τον Μαρτιο ειχα αυτες τις θερμοκρασιες: image Εχτες το βραδυ με firefox και NBA 2k12 ανοιχτα η cpu "βαραγε" 65-66 βαθμους και η καρτα γραφικων 69-72 βαθμους!! Ανοιξα σημερα το case και καθαρισα ολη την σκονη (ειχα καιρο να το καθαρισω και ειχε μαζεψει την Αρτα με τα Γιαννενα ) Εβαλα και καινουρια παστα και οριστε οι θερμοκρασιες μου Image2 Τη στιγμη αυτη που γραφω το post (δηλαδη 5 λεπτα μετα το προηγουμενο screen παιρνω αυτο: image3 Και ρωτω...ξερω οτι εχει ζεστη αρκετη, ειναι ομως normal τετοιες θερμοκρασιες? Τσεκαρετε πχ του Μαΐου ... EDIT: Μολις ανοιξα το NBA 2k12 εχω CPU temperature 67 και η καρτα γραφικων ειναι στους 62!! Τι στο καλο γινεται? Αρχοντας είσαι ... 30 είχες σε idle ... 40 έχεις τώρα.... 20+ βαθμοι ήταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος τον Μαιο 30+ είναι τώρα.. Do the math its easy!!
gazp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Αρχοντας είσαι ... 30 είχες σε idle ... 40 έχεις τώρα.... 20+ βαθμοι ήταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος τον Μαιο 30+ είναι τώρα.. Do the math its easy!! ναι αλλα να βαραει 70+ σε παιχνιδι δεν το χε κανει ποτε στα 3 χρονια που το χω... Γι αυτο ρωτησα. Κι η καρτα γραφικων 63-66 βαθμους μου φαινεται too much...
gazp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεθαβω ενα παλιο τοπικ γιατι δεν ξερω τι να κανω πραγματικα... Ο επεξεργαστης του συστηματος της υπογραφης μου ανεβαζει θερμοκρασιες που μου φαινονται περιεργες. Πριν απο λιγο αλλαξα παστα, τσεκαρα απειρες φορες αν εχει κατσει καλα η ψυκτρα, ενω νωριτερα σημερα το καθαρισα απ τη σκονη. Ιδου οι θερμοκρασιες που εχω τωρα που γραφω (ανοιχτα προγραμματα: speccy, eset smart security 5, Firefox, ολα τα αλλα τα εχω βαλει να μην ξεκινανε με τα windows) Eιναι δυνατον σε idle κατασταση και με 26 βαθμους μεσα στο σπιτι να εχω αυτες τις θερμοκρασιες?? Τι στο καλο γινεται? Εχω την stock ψυκτρα για τον επεξεργαστη μου, και 2 ανεμιστηρακια, ενα στο πισω μερος του case ψηλα που βγαζει τον αερα και εναν στα πλαινα του case χαμηλα που κανει εισαγωγη + το ανεμιστηρι του τροφοδοτικου. Εψαξα για normal idle temperature για τον επεξεργαστη μου, δεν βρηκα καποια ξεκαθαρη απαντηση. Τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα