gazp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ο/c δεν έχεις κάνει έτσι; Δεν έχεις ανεβασμένο το vcore ε; Στη θέση σου θα την έβγαζα την ψύχτρα, θα ξαναέβαζα πάστα αφού καθάριζα καλά την παλιά και θα την ξανακούμπωνα. Αν συνεχίσει μόνταρε ένα ανεμιστήρι πάνω αλλά για να γυρνάει ο ανεμιστήρας και μόλις ξεκινήσει το Prime να πιάσεις τόσα αχμμμμμ δεν νομίζω Στροφές είδες τελικά; οχι, δεν εχω κανει overclock ουτε εχω πειραξει τιποτε αλλο. Παστα εβαλα χθες, αφου καθαρισα τελειως οτι ειχε μεινει απο την παλια. (τι να πω ισως λογω πυρετου εκεινη την ωρα να μην το εκανα σωστα). Θα το ξανακανω καποια στιγμη αυριο, που θα βλεπω καλα . Οσο για αυτο που λες με το prime, τι εννοεις? Και παλι ευχαριστω!!
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εχεις πυρετό ακόμα Αν είδες στροφές λέω με το HWMonitor για το cpu fan
gazp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Εχεις πυρετό ακόμα Αν είδες στροφές λέω με το HWMonitor για το cpu fan σκεψου να 'μουνα κι ερωτευμενος, αντιο ζωη!! :lol: ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες...anyway, θα μαζεψω τα μυαλα μου και θα σου πω αυριο.
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μαζέψου γιατί δε θα σε παλέψω άλλο Πλάκα κάνω
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Έβαλά το ίδιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το παλικάρι που έφτιαξε το thread και μου δείχνει τον ssd στους 128 βαθμούς. Τι φάση ?
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Έβαλά το ίδιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το παλικάρι που έφτιαξε το thread και στον ssd μου δείχνει τον ssd στους 128 βαθμούς. Τι φάση ? bug είναι Αν έχεις Ocz κάνε το fix temp
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 bug είναι Αν έχεις Ocz κάνε το fix temp oκ θα το φτιάξω ! Thanx
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δες αυτό θα σε βοηθήσει post #90 (μιλάμε για ocz) http://www.insomnia.gr/topic/423862-vertex3agility-3-215-firmware-bsod-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-freeze-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82/page__view__findpost__p__4413931
gazp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Update: ΜΟΝΟ με firefox ανοικτο--->CPU TEMPERATURE 72 βαθμοι...(δουλευει το ανεμιστηρι...). Οποτε θα κοιταξω αυριο να ξαναβαλω παστα...
gazp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καρμεν μ' αρεσει που ηταν "καρατσεκαρισμενο" οτι ειχα κανει σωστα την τοποθετηση παστας και το κουμπωμα της ψυκτρας...οταν δεν εχει "πιασει" καλα ενα ποδαρακι ειναι νορμαλ να τα παθαινω αυτα... Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου και σορυ αν σε κουρασα λογω της πλημμελους προσοχης που εδωσα.
karmen1983 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 έχε χάρη που είχες πυρετό Εγώ ήμουν χειρότερα από εσένα πριν μέρες Ωραία χάρηκα που ήταν αυτό γιατί αν δεν ήταν και ανεμιστήρα να άλλαζες διαφορά δεν θα έβλεπες. Γι' αυτό επέμενα πολλές φορές. Καλή συνεχεια
gazp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ζητώ συγγνώμη που "ξεθαβω" ενα τοσο παλιο θεμα, αλλα σημερα μου εβγαλε παλι Cpu Fan error. Οι θερμοκρασιες μου αυτη τη στιγμη ειναι αρκετα χαμηλες : Image αλλα δεν ξερω αν θα ανεβασει πιο μετα γιατι το χρησιμοποιω για "βαριες δουλειες"... Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.
gazp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα (ξανα) ποσταρω εδω... τον Μαρτιο ειχα αυτες τις θερμοκρασιες: image Εχτες το βραδυ με firefox και NBA 2k12 ανοιχτα η cpu "βαραγε" 65-66 βαθμους και η καρτα γραφικων 69-72 βαθμους!! Ανοιξα σημερα το case και καθαρισα ολη την σκονη (ειχα καιρο να το καθαρισω και ειχε μαζεψει την Αρτα με τα Γιαννενα ) Εβαλα και καινουρια παστα και οριστε οι θερμοκρασιες μου Image2 Τη στιγμη αυτη που γραφω το post (δηλαδη 5 λεπτα μετα το προηγουμενο screen παιρνω αυτο: image3 Και ρωτω...ξερω οτι εχει ζεστη αρκετη, ειναι ομως normal τετοιες θερμοκρασιες? Τσεκαρετε πχ του Μαΐου ... EDIT: Μολις ανοιξα το NBA 2k12 εχω CPU temperature 67 και η καρτα γραφικων ειναι στους 62!! Τι στο καλο γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα