gazp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Χαιρεται.Σημερα το μεσημερι ανοιξα το pc της υπογραφης μου (οχι το χραπαλο) και μου εβγαλε το εξης μηνυμα: Cpu fan error, press f1 to resume. Πατησα το f1 και μπηκε στα windows στον 2πλασιο χρονο απ οτι συνηθως. Επειδη δεν την πολυπαλευα το μεσημερι, το εκλεισα, και το απογευμα που ξυπνησα του καθαρισα την ψυκτρα της CPU και εβαλα και καινουρια παστα (να σημειωσω οτι ψυκτρα εχω την "μαμισια" του επεξεργαστη, δεν εχω αλλαξει κατι, μονο ενα extra fan εβαλα το καλοκαιρι κι αυτο οχι γιατι ειχα προβλημα αλλα γιατι μου αρεσει το πολικο ψυχος στο εσωτερικο του case .Επισης, η ψυκτρα του επεξεργαστη παιρνει ρευμα κανονικα απο την μητρικη και οχι απο το τροφοδοτικο). Ανοιξα το pc και δεν μου το ξαναβγαλε, ομως παρατηρωντας τις θερμοκρασιες ο επεξεργαστης ειναι στους 47 βαθμους. Το προβλημα μου ειναι οτι ενω ειναι μεσα στα νορμαλ ορια, βρισκεται γυρω στους 20 βαθμους παραπανω σε σχεση με οταν εβαλα τον εξτρα ανεμιστηρα (νταλα καλοκαιρι ηταν, κοντα 40 βαθμους εξω και χωρις air condition ) http://imageshack.us/photo/my-images/804/mytemperatures.jpg/ Τι γινεται, μηπως δεν γυριζει στις σωστες στροφες το fan της cpu? Πως μπορω να το δω αυτο? Γενικως, τι παιζει? Ευχαριστω εκ των προτερων.
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 λες 47 αλλά αν δεν κάνω λάθος βλέπω 33!
gazp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 λες 47 αλλά αν δεν κάνω λάθος βλέπω 33! ναι, 47 ειναι τωρα, 33 ηταν το καλοκαιρι με τον καυσωνα. Μαλλον δεν διαβασες καλα το post μου Καρμεν (η δεν το εγραψα εγω σωστα, παναθεμα τον πυρετο μου ). 33 βαθμοι νταλα καλοκαιρι και χωρις A/C στο δωματιο, 47 τωρα που εχει πολικο ψυχος. Εκει παει η ερωτηση edit: Οι θερμοκρασιες στο λινκ ειναι οι καλοκαιρινες Μολις ειδα οτι και η μητρικη ειναι στους 40°C, σε σχεση με το καλοκαιρι που ηταν στους 23°C οπως φαινεται και στο link.
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αρα θες να μου πεις ότι η φώτο είναι απο το καλοκαίρι μάλλον οκ. Οπότε πρώτο που σκέφτομαι μια και άλλαξες πάστα να μην έκατσε καλά η ψύχτρα; Για το cpu fan error το έχει βγάλει και εμένα ο Dellakos αλλά με το που έβγαλα το fan και το ξανάβαλα (το βύσμα εννοώ όλα οκ) Οπότε σιγουρέψου ότι σωστά έβαλες την ψύχτρα γιατί αν μιλάμε για idle 47 έχουμε θεματάκι
gazp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 οχι,ολα καλα με την ψυκτρα, checked. γι αυτο ρωταω μηπως παιζει τιποτε με την ψυκτρα...
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 οχι,ολα καλα με την ψυκτρα, checked. γι αυτο ρωταω μηπως παιζει τιποτε με την ψυκτρα... Πόσο πυρετό έχεις; Δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο ανεμιστήρι πάνω και δοκίμασε αν και δεν νομίζω. Η ψύχτρα είναι καρατσεκαρισμένη έτσι;
gazp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πόσο πυρετό έχεις; οχι και τοσο ωστε να γραφω τετοιες αρλουμπες :lol: και ναι ειναι τσεκαρισμενο αυτο που ρωτας. Μπορω καπως να δω στροφες?
gazp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ Καρμεν Βασικα τωρα θα παω να φτιαξω κανα τσαγακι και θα κουκουλωθω,γιατι ετσι οπως ειμαι, δεν με εμπιστευομαι . Αυριο πρωτα ο Θεος θα ανεβασω νεα μου.
gazp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον, επανερχομαι . Χρησιμοποιησα το προγραμμα prime95 για να δοκιμασω τον επεξεργαστη σε κατασταση stress. Δεν περασαν 15 δευτερολεπτα και ειχα θερμοκρασια επεξεργαστη 92 βαθμους και η μητρικη 88 βαθμους!!! Ισως χρησιμοποιησα πολυ extreme προγραμμα (?) . Δεν ξερω, τι λετε? Παω για καινουριο CPU Fan?
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 lol όχι δεν φταίει το πρόγραμμα τη δουλειά του έκανε. Ο ανεμιστήρας γυρνάει βρε; Τον βλέπεις; Και θα ξαναπω το θέμα ψύχτρας. ΣΙΓΟΥΡΑ μπήκε σωστά η πάστα και κούμπωσε σωστά η ψύχτρα;
gazp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ελα, καλησπερα . Γυρναει κανονικοτατα, εχει κατσει μια χαρα και εχει κουμπωσει οκ...
karmen1983 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 ο/c δεν έχεις κάνει έτσι; Δεν έχεις ανεβασμένο το vcore ε; Στη θέση σου θα την έβγαζα την ψύχτρα, θα ξαναέβαζα πάστα αφού καθάριζα καλά την παλιά και θα την ξανακούμπωνα. Αν συνεχίσει μόνταρε ένα ανεμιστήρι πάνω αλλά για να γυρνάει ο ανεμιστήρας και μόλις ξεκινήσει το Prime να πιάσεις τόσα αχμμμμμ δεν νομίζω Στροφές είδες τελικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα