rafinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, υπάρχει τρόπος να δω με το gom .mkv που έχει ενσωματωμένους υπότιτλους όπως τα dvd;;;; (Όχι ξεχωριστώ αρχείο ούτε ενσωματωμενό πάνω στο βίντεο) Επίσης γίνεται να δω dvd με το gom αλλά με τη δυνατότητα να επιλέγω το μενού του dvd κτλ;;;;;
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 θες ντε και καλα αυτο το προγραμμα? πατα στην υπογραφη μου
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μια ερώτηση, τα δοκίμασες τα παραπάνω στον gom και δεν τα κατάφερες ή ρωτάς καθαρά ακαδημαϊκά; Δεν το δουλεύω το gom αλλά φαντάζομαι ότι θα γίνεται όπως και σε όλους τους media players (km, mpc, vlc)
rafinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 δουλεύω τον gom γιατί με βολεύει απίστευτα... αν δεν υπάρχουν λύσεις χρησιμοποιώ άλλους player για τέτοιες ταινίες αλλά και πάλι με τον gom έχω καλύτερη ποιότητα υποτίτλων και η εικόνας (καλά αυτό είναι ανάλογα τα γούστα)
deesnider Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Για την αναπαραγωγή dvd δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω ασχοληθεί, αφού εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ αποκλειστικά το power dvd γι' αυτή τη δουλειά. Επειδή όμως για όλα τα άλλα αρχεία video χρησιμοποιώ κι εγώ τον gom, ξέρω ότι δεν έχει πρόβλημα για τα mkv με τους υπότιτλους στη μορφή που λες. Εγώ, όποτε έχω βάλει να παίξει mkv με υπότιτλους όπως τους περιγράφεις, παίζει κανονικά με τις default ρυθμίσεις του gom (όπως είναι αμέσως μετά την εγκατάσταση, χωρίς να αλλάξω κάτι...) Μήπως έχεις παλιά έκδοση του gom; Αν ναι, κατέβασε την τελευταία.
rafinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 όχι Φίλε μου την πιο καινούρια έχω... από Codecs τι έχεις;;;
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Τι να τα κάνεις τα codecs; Το gom παίζει νομίζω με δικούς του codecs. Επίσης δεν απάντησες, δοκίμασες αυτά που λες και δεν δούλεψαν στον gom ή απλά ρωτάς; Βάλε μια ταινία dvd και δοκίμασε το. Επίσης, ενσωμάτωσε υπότιτλους σε ένα mkv με το mkvtoolnix (δεν θα κάνει πάνω από 5 λεπτά) και δες αν τους παίζει.
rafinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 φυσικά και έχω δοκιμάσει αυτά που λέω... έχω mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους που με media player classic και vlc παίζουν αλλά όχι με το gom... παλιότερα δούλευε το subtitles->select language->ενσωματωμένες γλώσσες... πλέον δεν ανοίγει αυτό το μενού! (έκανα reinstall) *** για την ακρίβεια μόλις κατάλαβα ότι σε κάποια mkv δουλεύει και σε κάποια όχι
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αν συμβαίνει σε συγκεκριμένα mkv τότε πρέπει να δεις τι διαφορετικό έχουν αυτά. Σύγκρινε τα με το media info. Δοκίμασε να κάνεις ένα μόνος σου. Φόρτωσε το mkv στο mkvtoolnix, πρόσθεσε υπότιτλους, σώσε και δες αν στο παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα