pigoy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησω:Θελω να αγορασω εναν φακο sony και ειμαι αναμεσα σε 50mm f1.4 ή 35mm f1.8??Τι προτεινετε??και γιατι???
LOULATRANS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 εχω τον 50αρη σε 1.8 και δεν με βολευει καθολου,εχει πολυ κλειστο καδρο για μενα.εχε υποψην οτι ο 50αρης γινεται 75-100 χιλιοστα αναλογα τι μηχανη εχεις.ειναι φωτεινος στο 1.4 αλλα εμενα δεν με βολευει.αν τον θελεις για πορτρετα κυριως ,ειναι πολυ καλος.οι τιμες δεν σε επηρεαζουν??
mac_mac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τι μηχανη έχεις ; Και το βασικό ,τι είδους φωτογραφία σε ενδιαφέρει ;
pigoy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Η μηχανη μου ειναι μια sony A55 τον θελω για νυχτερινη φωτογραφιση και πορτετα?τι προτεινετε??Εχετε κατι αλλο να προτεινετε??
george21gs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ο 50mm βρίσκεται ποιο κοντά στην ματιά του ανθρώπου σχετικά με τις μοίρες(40 μοίρες).. ενώ αντίθετα ο 35mm θα σου παρουσιάζει μια μικρή παραμόρφωση στην εικόνα (54 μοίρες).. Σχετικά με τα πορτραίτα πολλοί θεωρούν το ~105mm ως ιδανικό , οπότε κάτι κοντινό σε αυτή την εστιακή απόσταση θα ήταν το καλύτερο.. Τώρα για νυχτερινή φωτογράφηση εξασφάλισε ένα τρίποδο αν δεν έχεις είδη και θα είσαι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα