Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα λάπτοπ και είμαι ανάμεσα σε 2.

το πρώτο έχει Intel Core i5-2410M 2.3Ghz και το 2ο Intel Core i7 2630QM / 2.0 GHZ

οι διαφορές τους είναι αρκετά μικρές, το πρώτο έχει 2GB RAM περισσότερη και 100GB σκληρό μικρότερο.

Οι απαιτήσεις μου δεν είναι τίποτα τρομερές, κανονική χρήση κάνω, θέλω να μπορώ να παίζω οποιοδήποτε παιχνίδι θέλω έχουν την AMD Mobility Radeon HD 6770M. Απαιτητικά προγράμματα δεν τρέχω, οπότε δεν ξέρω πως θα μου φανεί ενας i5 ή ένας i7.... θέλω να τον κρατήσω κανα 3άρι4 χρόνια. Τώρα είμαι σε core 2 duo και δεν είχα κανα πρόβλημα, το μόνο που δεν παίζει τα τελευταία παιχνίδια.

Δημοσ.

κοιτα εννοειεται οτι ο ι7 εχει περισσοτερη δυναμη απο τον ι5

προσωπικα δεν εχω δει καπου να σκαλωνει ο ι5 μου.Σκεψου σημερα ειχα το convertXtoDVD να δουλευει 2 ταινιες ταυτοχρονα και ειχα περιποτ 80%χρηση στον επεξεργαστη(φαντασου δλδ τι γκαζια παραπανω θα ειχε ενας φυσικος τετραπυρηνος οπως o i7)

Ελπιζω να δει το μηνυμα αυτο ο kostas_tech Που εχει φορητο με i5 2410 και 6770m να σου πει περισσοτερα!!!

Δημοσ.

Μου είχε προτείνει και αυτός νομίζω εναν i5 αν δεν κάνω λάθος. Εγώ ήθελα τον i7 αλλα απο το κατάστημα που είχα μπανίσει να τον πάρω σήμερα δεν υπάρχει, τέτοιος γκαντέμης είμαι.

Δημοσ.

κοιταξε ο i7 σιγουρα θα ανεβαζει και παραπανω θερμοκρασια,οτι θα αντεξει παραπανω λογω επιδοσεων ειναι σιγουρο αν και δεν νομιζω οτι σε 3 χρονια οι σημερινοι i5 θα ειναι αχρηστοι τελειως!

Ολοι μας θα θελαμε i7(μονο και μονο που το λες σε γεμιζει ρε παιδι μου :-D)

Περα απο ολα αυτα,δεν νομιζω οτι ο ι5 στην αναλυση της οθονης(1366Χ768 για ενα νορμαλ 15αρι)θα εχει καποιο προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...