traganeus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Σήμερα πήρα απο ΟΤΕ ένα ρουτερ zte και για να δουλέψει το οτε tv πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτό. Εγώ κανονικά είχα ενα linksys και κλείδωνε στα 16.000 τώρα που έβαλα το zte που έχει ειδική θύρα ethernet κλείδωσε στα 13200, αρκετά χαμηλότερα. Η ερώτησή μου είναι αν μπορώ να βάλω το linksys και να συνδέσω μετά πάνω του το ZTE και αν θα δουλεύει σωστά μετά αυτή η ειδική θύρα που έχει για το ΟΤΕ tv. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει ασύρματη αυτή η σύνδεση?
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 α.ασυρματα το ενα με το αλλο δεν γινεται.το πρωτο που λες επισης δεν πρεπει να γινεται.αν θες να το κανεις δοκιμη τοτε ειναι απλο.βαζεις το Linksys πανω και εχεις 192.168.1.1 στο linksys.βαζεις στο zte 192.168.1.254 σαν ip για να ειναι στο ιδιο δικτυο και κλεινεις τον dhcp.συνδεεις την Lan 1 του Linksys με την lan 1 του zte και στην Lan 4 Που λογικα ειναι το stb βαζεις το connex tv.αν παιξει ειναι οκ.αλλα κατα 99 τις εκατο δεν θα παιξει.θα πρεπει λογικα στο Linksys να γινει η μια ethernet stb που με το official firmware σιγουρα δεν γινεται.με custom δεν ξερω. βρηκα και αυτο εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=375092 αλλα δεν θυμαμαι στο Linksys Να εχω δει αυτα που γραφουν.αυτα μου θυμιζουν wrt μοντελο οχι wag. και λεει για pppoe connection με wan Που αυτο ειναι να κανει κληση το Linksys πανω στο baudtec.δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα