KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα σε ολους! εχω καποια αρχεια βιντεο .mpg απο ψηφιακη καμερα..ειναι περιπου 97 βιντεο και ειναι συνολικα 3.8gb...μια χαρα δηλαδη..και θελω να τα γραψω σε dvd για να παιζουν στο dvdplayer..εχω κατεβασει το burnaware free και εχει επιλογη δημιουργια dvd video..και μου βγαζει 2 φακελους..audio_ts και video_ts....εβαλα ολα τα αρχεια ΕΞΩ απο αυτους τους φακελους και εγραψα το dvd..και δεν επαιξε..μηπως πρεπει να βαλω τα αρχεια μεσα σε εναν απο αυτους τους φακελους?
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μεταφέρεται στην ενότητα "Video και Audio Software" --- Δεν θα παίξουν σε dvd "φέτα" αν τα ρίξεις απλά στον φάκελο video_ts. Θα πρέπει να γίνει πρώτα μετατροπή. Εγώ για αυτή τη δουλειά χρησιμοποιώ το dvd flick
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ειχα βαλει το dvdflick για δημιουργια αλλα δεν μπορουσα να το χειριστω και δεν ξερω γιατι..για να γραφω ταινιες εχω το convertxtodvd..καλο ειναι?
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αν ρωτάς εμένα, δεν ξέρω, έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καλό είναι το convertx. Πάντως δοκίμασε να γράψεις ένα dvd με τα αρχεία σε μορφή mpg, όπως τα έχεις δηλαδή, γιατί έχω αλλάξει μέχρι τώρα 4 dvd players και όλα μου έπαιζαν κανονικά τα mpg αρχεία μέσα από απλό dvd. Δημιούργησε ένα dvd δεδομένων και ρίχτα όλα χύμα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 mico το δοκιμασα αυτο που ειπες αλλα δεν πετυχε..το dvd επαιξε κανονικα στο pc...αλλα πχ στο playstation 2 που το εχω για να βλεπω ταινιες δεν επαιξε..και στο convertxtodvd δεν ξερω τον τροπο να ενωσω ολα τα βιντεο σε ενα..
TheELF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 και μου βγαζει 2 φακελους..audio_ts και video_ts....εβαλα ολα τα αρχεια ΕΞΩ απο αυτους τους φακελους και εγραψα το dvd Αυτοί οι δύο φάκελοι είναι η σωστή δομή ενός DVD,έπρεπε να τους πάρεις και τους δύο και να τους γράψεις σαν data σε ένα δισκάκι. Το DVD Flick είναι πολύ καλό για την δουλειά αυτήν αφού έχει επιλογή για να μην μετατρέπει αρχεία που ο τύπος τους είναι συμβατός με τα dvd. Στα δεξιά του έχει επιλογή Add title... εκεί πατάς και φορτώνεις όλα τα βίντεο με την μία...περιμένεις μέχρι να τα διαβάσει όλα μετά Project settings->video->advanced->και ενεργοποιείς το Copy MPEG-2 streams.
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 mico το δοκιμασα αυτο που ειπες αλλα δεν πετυχε..το dvd επαιξε κανονικα στο pc...αλλα πχ στο playstation 2 που το εχω για να βλεπω ταινιες δεν επαιξε..και στο convertxtodvd δεν ξερω τον τροπο να ενωσω ολα τα βιντεο σε ενα.. Δεν χρειάζεται να τα ενώσεις σε ένα. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις->Μενού του DVD και τσεκάρισε την επιλογή Διαδοχική αναπαραγωγή των βίντεο. Βάλτα μετά όλα μαζί με την σειρά και όταν πατήσεις στο dvd να παίξει ένα βίντεο θα συνεχίσει την αναπαραγωγή των υπόλοιπων με την σειρά. Δοκίμασε και το Freemake video converter (free). Πάτα στο +Βίντεο και φόρτωσε όλα μαζί τα mpg. Πάτα πάνω δεξιά στο Ενώστε τα αρχεία για να γίνει On και επέλεξε από κάτω σε DVD. Βάλε ένα άδειο dvd και πάτα Εγγραφή. Αν δεν θέλεις να το γράψεις άμεσα επέλεξε σαν προορισμό φάκελο ή iso. Τον φάκελο μπορείς να τον γράψεις με το nero ή με το δωρεάν CDBurnerXP και την επιλογή DVD Video. Το iso το γράφεις πάλι με το nero ή με το CDBurnerXP (δωρεάν) και την επιλογή Εγγραφή απεικόνισης ISO ή με το επίσης δωρεάν ImageBurn. Τελευταία το CDBurnerXP έχει γίνει πολύ καλό και είναι δωρεάν και στα Ελληνικά.
TheELF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Βλέπω το γυρίζει και εσύ σιγά-σιγά προς το free make video,ε;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 παιδια..λοιπον..το free make video εκανε απιστευτη δουλεια και επαιξε κανονικα..αλλα....ειχα προβλημα με τον ηχο..θα δοκιμασω αυτο με το convertx και βλεπουμε
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Βλέπω το γυρίζει και εσύ σιγά-σιγά προς το free make video,ε; Είναι πολύ απλό και εύκολο για κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά. Αν είχε περισσότερες ρυθμίσεις για τους υπότιτλους θα ήταν άψογο.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καντο με το convertx και δεν θα εχεις κανενα προβλημα..
TheELF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Καντο με το convertx και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.. Σε TV;;;Είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχει πρόβλημα;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) εκανα αυτο που ειπε ο micos με το convertx παιδια...μια χαρα λειτουργησε σε tv elf Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2012 από KoKoPsOpSaRoS
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Γιατί να μην παίξει σε tv; Εξ άλλου dvd video θα πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα