Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πείρα σήμερα τον εξοπλισμό για το ΟΤΕ TV και έχω θεματάκι. Η τηλεόραση είναι μακρυά απο το ρούτερ. Άλλη πρίζα για το ρούτερ δεν παίζει γιατί έχω τραβήξει εξωτερική γραμμή. Υπάρχει περίπτωση να συνδέσω ένα 2ο ρούτερ που έχω με το πρώτο ασύρματα και έτσι να το βάλω κοντά στον αποκωδικοποιητή? Ή θα πάω στην λύση 15 μέτρα ethernet καλώδιο και κρέμασμα πάνω απο κουρτινόξυλα γιατί είναι η πόρτα ακριβώς δίπλα στην TV....

είναι μικρό το δωμάτιο και δεν μπορώ να αλλάξω τα έπιπλα για να βολέψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασύρματη λύση:

Αγοράζεις ένα AP το οποίο υποστηρίζει client mode. Φαντάσου ότι αντιστρέφει τη λειτουργία του ΑΡ. Παίρνει το internet ασύρματα και το βγάζει στην ethernet. To συνδέεις στο STB και είσαι οκ. Η tp-link έχει αρκετά.

Διάλεξε:

TL-WA5110G

TL-WR543G

TL-WR743ND

TL-WA701ND

TL-WR700N

TL-WR702N

TL-WA801ND

TL-WA901ND

TL-WA500G

TL-WA501G

Βγάζουν κι άλλοι κατασκευαστές απλά δε γνωρίζω τα μοντέλα ακριβώς.

Όσοι γνωρίζουν, ευχαρίστως να προτείνουν.

Ενσύματη λύση (και προτιμόμενη)

Powerline

Εδώ θα σου πω, αγόρασε ότι θες ΕΚΤΟΣ από Tp-Link :mrgreen:

Επεξ/σία από solution1
Δημοσ.

Ασύρματη λύση:

Αγοράζεις ένα AP το οποίο υποστηρίζει client mode. Φαντάσου ότι αντιστρέφει τη λειτουργία του ΑΡ. Παίρνει το internet ασύρματα και το βγάζει στην ethernet. To συνδέεις στο STB και είσαι οκ. Η tp-link έχει αρκετά.

Διάλεξε:

TL-WA5110G

TL-WR543G

TL-WR743ND

TL-WA701ND

TL-WR700N

TL-WR702N

TL-WA801ND

TL-WA901ND

Βγάζουν κι άλλοι κατασκευαστές απλά δε γνωρίζω τα μοντέλα ακριβώς.

Όσοι γνωρίζουν, ευχαρίστως να προτείνουν.

Ενσύματη λύση (και προτιμόμενη)

Powerline

Εδώ θα σου πω, αγόρασε ότι θες ΕΚΤΟΣ από Tp-Link :mrgreen:

Aυτο που λες δεν μπορει να το κανει με ενα usb network adapter πολυ ποιο φθηνα απο τα μηχανακια που παραθετεις?

Δημοσ.

Δεν είναι πολύ ακριβά. Οι τιμές ξεκινάνε από τα 20€ περίπου.

Άσε που δε νομίζω ότι μπορείς να συνδέσεις USB wifi πάνω στον αποκωδικοποιητή.

Δημοσ.

Δεν υποστηριζουν οι αποκωδικοποιητες κατι τετοιο,ουτε home plug.Ειχανε πει οτι θα βγαλουν ασυρματο αποκωδικοποιητη.Ακομη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού έχει θύρα ethernet, μπορεί να λειτουργήσει και ασύρματα με τη λύση που προανέφερα.

Ανάλογος οδηγός για xbox.

Αν αγοράσει κάποιος homeplug κιτ με 2 αντάπτορες δε βλέπω το λόγο να μη λειτουργήσει.

Επεξ/σία από solution1
Δημοσ.

απλα καποιοι λενε δεν ξερω κατα ποσο ισχυει οτι ακομα και αν τραβηξεις απο την stb και το κανεις wireless με ενα tp link πχ οτι για καποιο λογο δεν παιζει σωστα.ειναι τι εχω ακουσει δεν το εχω δοκιμασει.οποτε καλο ειναι πριν παρει κατι να του πει καποιος που το εχει κανει στην πραξη και οχι στην θεωρια γιατι η stb ειναι τελειως διαφορετικα σεταρισμενη απο τις υπολοιπες.

Δημοσ.

αν παρει τωρα ασυρματα και δωσει με ethernet Με acess point δυσκολο να παιξει γιατι το ασυρματο δεν παιζει οπως η stb.το Powerline το λογικο θα ηταν να παιξει αφου περναει απλα ethernet Οτι και αν ειναι αυτο.δεν πρεπει να κοβει κατι για να μην παιξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...