Προς το περιεχόμενο

logitech 3 days special offers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεταφορικα πληρωνεις; η ειναι δωρεαν μεταφορα;

το αναφερει χαμηλα, οτι εαν ειναι συνολικα πανω απο 20 ευρω, ειναι δωρεαν

Δημοσ.

Γενικα δεν ειδα τιποτα τρομερες τιμες... στο VIP Store βρισκεις καλυτερες σε μερικα.

Ειδα βεβαια το Logitech G15, παλιο μοντελο gaming keyboard με lcd οθονουλα, στια 40λιρες!!

Δεν ξερω εαν αξιζει ομως αφου σιγουρα ειναι πισω σε τεχνολογια απο τα υπαρχοντα, και σε τετοια τιμη ολο και κατι βρισκεις.

Δημοσ.

Η τιμονιερα παντως g27 ειναι πολυ καλη τιμη στα 200 ευρω και αυτο μονο επειδη εχει φθαρμενη συσκευασια. Εδω ξεκιναει απο τα 230

Δημοσ.

Η τιμονιερα παντως g27 ειναι πολυ καλη τιμη στα 200 ευρω και αυτο μονο επειδη εχει φθαρμενη συσκευασια. Εδω ξεκιναει απο τα 230

αουτ οβ στοκ λεει για την τζι27...
Δημοσ.

Γενικα δεν ειδα τιποτα τρομερες τιμες... στο VIP Store βρισκεις καλυτερες σε μερικα.

Ειδα βεβαια το Logitech G15, παλιο μοντελο gaming keyboard με lcd οθονουλα, στια 40λιρες!!

Δεν ξερω εαν αξιζει ομως αφου σιγουρα ειναι πισω σε τεχνολογια απο τα υπαρχοντα, και σε τετοια τιμη ολο και κατι βρισκεις.

Φίλε μου το G15 που το είδες?

Δημοσ.

αουτ οβ στοκ λεει για την τζι27...

in stock μου τη βγαζει εμενα. Εβαλα και ελλαδα για χωρα προορισμου και ου το πηρε κανονικα.

Δεν θα την παραγγειλω απλα ετσι για δοκιμη το βαλα

Δημοσ.

in stock μου τη βγαζει εμενα. Εβαλα και ελλαδα για χωρα προορισμου και ου το πηρε κανονικα.

Δεν θα την παραγγειλω απλα ετσι για δοκιμη το βαλα

εχεις δικαιο φιλε..απλα στην αρχη μου εβγαλε αουτ οβ στοκ κ βγηκε ενα γκομενακι στο τσατ κ μου λεγε κατι για εκτωσεις 5%.

εαν παρω στην λοτζιτεχ ελλας θα την εχουν για μη μπλεκω με εξωτερικα?

υ.γ

κ γω δοκιμες κανω χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...