Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να βρω μια τετοια θηκη μεταφορας, και παρατηρω πως σε αυτο το μεγεθος δεν βγαινουν πολλες, και αυτες που βγαινουν εχουν πολυ generic αισθητικη. Εχω κοιταξει σε Πλαισιο-Public και δεν βλεπω κατι που να ειναι βολικο και ομορφο και να αξιζει τα λεφτα του. Θα μπορουσα να δωσω μεχρι και 50 ευρω αρκει να με ικανοποιει. Καποιες που μου ψιλοαρεσαν ηταν για μεγεθη εως 16.4 και οι πωλητες ειπαν πως 17αρι δεν χωραει.

Το χει κοιταξει κανεις στο παρελθον? Υπαρχει κατι καλο σε αυτα τα κριτηρια?

Δημοσ.

Μεγάλη πικοιλία επίσης υπάρχει και εδώ από θήκες laptop.

Μόνο που χρειάζεται ψάξιμο γιατί είναι μαζί με τις θήκες κινητών. Πάντως από ποικιλία είναι από τις μεγαλύτερες.

Δημοσ.

Ενταξει καλες και λεπτες οι θηκες του eBay δεν λεω αλλα θελω να ειμαι σιγουρος και για την ποιοτητα και την προστασια που προσφερουν. Μην φαει κανα ελαφρυ κοπανημα και μου το καταστρεψει το συστημα μεσα. Παντως απο καταστηματα στην Ελλαδα το χω ψαξει και δεν εχω βρει και πολλα αξιολογα αποτελεσμετα.

Δημοσ.

Εγω εν τελει ειμαι κατι μεταξυ σε Belkin Messenger και Belkin Backpack. Η πρωτη δειχνει πιο ωραια, ενω η δευτερη που ειναι πλατης, μαλλον πιο βολικη, και δεν ξερω τι και πως να πραξω.

belkin_17_inch_messenger-400-400.jpg

Belkin_Backpack_17_31082010.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...