Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κλεινουν και αυτα?πω πω σε λιγο θα ψωνιζουμε μονο απο τα μπακαλικα της γειτονιας:)

Αποτι καταλαβα κανουν προσφορες για να ανεβασουν τον τζιρο μπας και τους εξαγορασει κανεις...Οι Γαλλοι εφυγαν προ πολλου....

Δημοσ.

Γαμωτο, οσο και να μου αρεσει, θεωρειται μεγαλη γρουσουζια, και δεν το εχω αποφασισει ποτε μου.

Μορφωμενος ανθρωπος εισαι, εχεις μεσω του Ιντερνετ μια ατελειωτη πηγη πληροφοριων και θεωρεις οτι εναι γρουσουζια το ενυδρειο στο σπιτι;

Μπορει να τα πιστευει η γιαγια μας αυτα αλλα αυτην δεν την κατηγορω.

Εαν σε συγκινει παρε το ενυδρειο, ειναι καλη φαση.

Δημοσ.

Μορφωμενος ανθρωπος εισαι, εχεις μεσω του Ιντερνετ μια ατελειωτη πηγη πληροφοριων και θεωρεις οτι εναι γρουσουζια το ενυδρειο στο σπιτι;

Μπορει να τα πιστευει η γιαγια μας αυτα αλλα αυτην δεν την κατηγορω.

Εαν σε συγκινει παρε το ενυδρειο, ειναι καλη φαση.

Κι ο Ιωαννιδης μορφωμενος ειναι, αλλα 20 χρονια προπονητης δεν εχει αλλαξει σακακι :mrgreen:

Παντως περα απο την πλακα, με οσους εχω πεσει σε κουβεντα για ενυδρειο (μορφωμενους η μη), ολοι ειχαν αυτη την προκαταληψη.

Δημοσ.

Αποτι καταλαβα κανουν προσφορες για να ανεβασουν τον τζιρο μπας και τους εξαγορασει κανεις...Οι Γαλλοι εφυγαν προ πολλου....

ποιος? εχει μεινει και κανενας? ο σαλιαρελης? :P

οσο για το ενυδρειο ειχα δει και εγω παλια αυτο των 50€. αυτο το σετ ειναι κομπλε με βαση?

Δημοσ.

θέλω και γω ένα να το βάλω κοντά στο γραφείο και να βλέπω τα ψαράκια όταν γράφω κώδικα, να με ηρεμούν...

στο Μαρούσι έχει δει κανένας να το έχουν;

Δημοσ.

Στο Μαρινόπουλο Αγ. Βαρβάρας (στο praktiker - Ιερά Οδό και Βενιζέλου) είχε χτες κάμποσα κομμάτια ντανιασμένα, δεν τα μέτρησα...

Δημοσ.

και γω ψηνομαι αλλα τα εχει ολα το πακετο?σιγουρα θα θελει αρκετα εξτρα.

απο 2-3 ευρω το καθε ψάρι σίγουρα + τροφες + αντιχλώρια κοντα στο κατοστάρι το υπολογίζω... Αν εχει τη βάση αξίζει...

Δημοσ.

Πάντως όποιος θέλει να πάρει ενυδρείο πρέπει να ξέρει οτι θέλει πολύ περιποίηση αλλιώς καταλήγει σε βούρκο.Συν το τάισμα των ψαριών που πρέπει να γίνεται τακτικά μέσα στη μέρα.

Δεν είναι απλή υπόθεση ούτε είναι διακοσμητικό στοιχείο που το παίρνεις και απλά το απολαμβάνεις.

Δημοσ.

Πάντως όποιος θέλει να πάρει ενυδρείο πρέπει να ξέρει οτι θέλει πολύ περιποίηση αλλιώς καταλήγει σε βούρκο.Συν το τάισμα των ψαριών που πρέπει να γίνεται τακτικά μέσα στη μέρα.

Δεν είναι απλή υπόθεση ούτε είναι διακοσμητικό στοιχείο που το παίρνεις και απλά το απολαμβάνεις.

Συμφωνώ, θέλει πολύ φροντίδα και πολύ υπομονή να στήσεις σωστά ένα ενυδρείο.

Παρόλαυτα η προσφόρα είναι πάρα πολυ καλή αν θέλετε να ξεκινήσετε με αυτό. Απλά υπολογίστε ότι ΄θα χρειαστείτε τουλάχιστον άλλα 100-150 ευρώ για διακοσμητικά, φάρμακα, ψάρια κλπ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...