Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Experia Neo V & Zagg Invisible Shield

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, απόκτησα πρόσφατα το κινητό του τίτλου και ψάχνω για μεμβράνες προστασίας. Θέλω να καλύψω όλο το "σώμα" του κινητού, όχι μόνο την οθόνη.

Έχω βρει αυτές: http://www.egalaxy.gr/zagg-invisibleshield-for-sony-ericsson-xperia-neo-full-body-coverage.html

αλλά είναι για το ΝΕΟ όχι για το ΝΕΟ V....

Πήρα στο κατάστημα τηλέφωνο να ρωτήσω αν κάνουν και στο ΝΕΟ V γιατί μου μοιάζουν ίδιες οι 2 συσκευές(όπως π.χ. τα iphone 3g kai 3gs που έπερναν τις ίδιες ακριβώς μεμβράνες) και ο υπεύθυνος χωρίς να το ψάξει και πολύ(ούτε καν να το σκεφτεί) μου είπε ότι δεν κάνουν...

Αν ξέρει οποιοσδήποτε κάτι επι του θέματος ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Δημοσ.

Αυτό το review, δίνει την αίσθηση ότι ουσιαστικά μιλάμε για το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο, με χειρότερη κάμερα, οπότε μάλλον είσαι ασφαλής με τις zagg για το neo. Οι διαστάσεις τους πάντως είναι οι ίδιες, σχεδιαστικά δε φαίνεται να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, άρα μάλλον έχει δίκιο το review.

Δημοσ.

Κατά 99% είναι ίδια εξωτερικά τα 2 κινητά. Έχω υπόψη αρκετές περιπτώσεις που άτομα με Neo V αγόρασαν θήκη που διαφημιζόταν σαν θήκη για το Neo. Τώρα για το invisibleShield, μ ένα search που κανα στο site της εταιρίας, βλέπω να τη διαφημίζει σαν Sony Ericsson Xperia Neo V Screen Protector. Προσωπικά δε θα είχα αμφιβολία αλλά αν θες να σαι 101% σίγουρος, επικοινώνησε μαζί τους.

Δημοσ.

και τα 2 κινητα ειναι ιδια μονο τα mpx της καμερα αλλαζουν αλλα σχεδιαστικα ειναι ιδια...παρε τις μεμβρανες και θα δεις..

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας!

Αποφάσισα να τις παραγγείλω, αλλά πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας, έχω διαβάσει και δει στο internet ότι είναι οι καλύτερες, ισχύει;;;

Δημοσ.

Στο iPhone μου τις φοράω αλλα το πακέτο που είναι σαν θήκη και μπαίνει μπρος πίσω και περιμετρικά.είναι τελειες . . . Ούτε ένα παράπονο αλλα για να κολλήσουν. Το κινητο χρειάζεται να μείνει 1 μέρα εκτός λειτουργίας.Κολλάνε με ένα σπρέι υγρού και για τυχόν βραχυκύκλωμα το κλεινεις για περίπου μια μέρα.Κατα τα αλλα πολυ ανθεκτικες , καθαρές , δεν χάνεται τίποτα απο την απόκριση της οθόνης , όσο κι αν το χαρακωνεις δεν καταλαβαίνει τίποτα . . . Γενικά είναι αν όχι οι καλύτερες απο τις καλύτερες!Α! Μην ξεχάσω δεν λερωνονται και αν μετα απο καιρο έχουν δακτυλικά αποτυπώματα η κάτι τέτοιο απο την χρήση το σκουπιζεις με ένα πετσετακι και αυτο ήταν και μην ξεχνάμε και την πανευκολη τοποθέτηση που δεν επιτρέπει να μείνει καθόλου αέρας για σπαστικες "φουσκιτσες"!

Ελπίζω να σε κάλυψαν ο,τι θέλεις με ρωτάς.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, απόκτησα πρόσφατα το κινητό του τίτλου και ψάχνω για μεμβράνες προστασίας. Θέλω να καλύψω όλο το "σώμα" του κινητού, όχι μόνο την οθόνη.

Έχω βρει αυτές: http://www.egalaxy.g...y-coverage.html

αλλά είναι για το ΝΕΟ όχι για το ΝΕΟ V....

Πήρα στο κατάστημα τηλέφωνο να ρωτήσω αν κάνουν και στο ΝΕΟ V γιατί μου μοιάζουν ίδιες οι 2 συσκευές(όπως π.χ. τα iphone 3g kai 3gs που έπερναν τις ίδιες ακριβώς μεμβράνες) και ο υπεύθυνος χωρίς να το ψάξει και πολύ(ούτε καν να το σκεφτεί) μου είπε ότι δεν κάνουν...

Αν ξέρει οποιοσδήποτε κάτι επι του θέματος ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Δες στο Twiinshop.gr !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...