Savvakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ελληνικό review 7970 vs gtx 590 http://www.enternity.gr/Article/AMD-Radeon-HD7970/6468.html?page=1
D4rkst3EL Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Thanks for sharing. Έχουν τώρα λόγο ύπαρξης οι 6xxx και 5xx dual gpu? Αν και δε πρέπει να υπάρχουν και πουθενά σε στοκ
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Kαλα για μενα το Metro και το Crysis δεν θα επρεπε να τα βαζουν ακομα στα benchmarks της 7970 γιατι ρεζιλευεται .Το ιδιο και για το bf3(το οποιο παρεπιπτοντως βλεπω οτι απουσιαζει) .Μαλιστα οταν δεν εχεις ακομα βγαλει drivers αξιοπρεπεις να παιξουν τα παραπανω παιχνιδια με ενα performance 100fps + ειναι παραλογο να μου καθονται καποιοι και μου κλοκαρουν κιολας σε 1000-1100 τον πυρηνα για να σου πουνε οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος.
Savvakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Kαλα για μενα το Metro και το Crysis δεν θα επρεπε να τα βαζουν ακομα στα benchmarks της 7970 γιατι ρεζιλευεται .Το ιδιο και για το bf3(το οποιο παρεπιπτοντως βλεπω οτι απουσιαζει) .Μαλιστα οταν δεν εχεις ακομα βγαλει drivers αξιοπρεπεις να παιξουν τα παραπανω παιχνιδια με ενα performance 100fps + ειναι παραλογο να μου καθονται καποιοι και μου κλοκαρουν κιολας σε 1000-1100 τον πυρηνα για να σου πουνε οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος. Μα τι λες περνάει την 590 όταν είναι o/c η κάρτα είναι απίστευτη!
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μα τι λες περνάει την 590 όταν είναι o/c η κάρτα είναι απίστευτη! Μονο στο alien την περναει η οc 7970 την 590 20fps και καμια 5αρια fps στο batman .Περα απο αυτο ομως εμενα δεν με ενδιαφερει η συγκριση με την 590 ,δεν μου λεει κατι .Με καινουργιους drivers ενδεχομενως θα την περασει αλλα το παραβλεπω αυτο γιατι οπως σου ξαναλεω ειναι μια αχρηστη πλην αναγκαια-αναποφευκτη συγκριση .Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι στο Metro με οc δεν πιανει ουτε το περιφημο 60αρι ακομα .Για το bf3 δεν μιλαω γιατι δεν θελω ακομα να γινω κακος...
Savvakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μονο στο alien την περναει η οc 7970 την 590 20fps και καμια 5αρια fps στο batman .Περα απο αυτο ομως εμενα δεν με ενδιαφερει η συγκριση με την 590 ,δεν μου λεει κατι .Με καινουργιους drivers ενδεχομενως θα την περασει αλλα το παραβλεπω αυτο γιατι οπως σου ξαναλεω ειναι μια αχρηστη πλην αναγκαια-αναποφευκτη συγκριση .Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι στο Metro με οc δεν πιανει ουτε το περιφημο 60αρι ακομα .Για το bf3 δεν μιλαω γιατι δεν θελω ακομα να γινω κακος... το metro χωρις dof θα το πηγαίνει μια χαρά... αν δε βάλεις MLAA από CCC θα πετάει 100+ αυτα χωρις να χανεις ουσιαστικα ποιότητα. ειδικά με το DOF δεν βλέπεις τιποτα.
D4rkst3EL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Kαλα για μενα το Metro και το Crysis δεν θα επρεπε να τα βαζουν ακομα στα benchmarks της 7970 γιατι ρεζιλευεται .Το ιδιο και για το bf3(το οποιο παρεπιπτοντως βλεπω οτι απουσιαζει) .Μαλιστα οταν δεν εχεις ακομα βγαλει drivers αξιοπρεπεις να παιξουν τα παραπανω παιχνιδια με ενα performance 100fps + ειναι παραλογο να μου καθονται καποιοι και μου κλοκαρουν κιολας σε 1000-1100 τον πυρηνα για να σου πουνε οτι ο ουρανος ειναι γαλαζιος. Εγώ ίσα ίσα καταλαβαίνω απο αυτό το ποστ ότι μόνο καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να βγουν να στο μέλλον(απο τα ήδη καλά κατά τη γνώμη μου).
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 το metro χωρις dof θα το πηγαίνει μια χαρά... αν δε βάλεις MLAA από CCC θα πετάει 100+ αυτα χωρις να χανεις ουσιαστικα ποιότητα. ειδικά με το DOF δεν βλέπεις τιποτα. Eνταξει τωρα αν αρχισεις και βγαζεις φιλτρα και το πειραζεις ναι καποτε θα ανεβει στα 100. Το dof ειναι χαρακτηριστικο του παιχνιδιου δεν μπορεις να το αφησεις εξω ,κανει δεν κανει τοση μεγαλη διαφορα ειναι μια αλλη ιστορια.Για μενα και το 8χ ΑΑ ή 4χΑΑ μπορει να μην κανει διαφορα αλλα σε ολα τα in-game benchmarks επιλεγονται . Οι High end καρτες ομως τεσταρονται με ολα τα φιλτρα πανω δεν κανεις επιλογες αναλογα με το τι βολευει ,το metro απλα ειναι ισχυρο καστρο δεν το κατακτας ετσι ευκολα.Για το dof καποιοι βλεπουν διαφορες καποιοι οχι ,εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω κατσει να ασχοληθω τοσο πολυ με το ποσο ποιοτητα προσφερει παραπανω ,αλλα αν τεσταρω μια gpu δεν θα το αγνοησω αναγκαστικα. Εγώ ίσα ίσα καταλαβαίνω απο αυτό το ποστ ότι μόνο καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να βγουν να στο μέλλον(απο τα ήδη καλά κατά τη γνώμη μου). Μα τοτε ας την βγαζανε την καρτα οταν θα φταναμε σε αυτο το μελλον ωστε να δωσω 650 ευρω και να ειμαι κατευθειαν σε αυτο το υποθετικο μελλον .Οχι να δωσω τωρα λεφτα και να μου πουλαει η ΑΤΙ προσδοκια βασιζομενη στα 28nm .Ειναι δυνατον τωρα με αυτη την καρτα και να μου δινεις 3-4 fps πανω απο την 580 στο πιο διασημο παιχνιδι αυτη την στιγμη στον κοσμο?
jonis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ειναι δυνατον τωρα με αυτη την καρτα και να μου δινεις 3-4 fps πανω απο την 580 στο πιο διασημο παιχνιδι αυτη την στιγμη στον κοσμο? http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7970-benchmark-tahiti-gcn,3104-7.html
konstantinos77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7970-benchmark-tahiti-gcn,3104-7.html http://www.anandtech.com/show/5261/amd-radeon-hd-7970-review/22 ..και πολλα σου ειπα .
Αστροβασίλης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Η AMD προτεινει να χρησιμοποιει καποιος FXAA kai oxi το δικο της MSAA καθως δεν δινει και πολλα και θελεει αρκετη ισχυ... συμφωνω και γω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα