Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όλο αυτό μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που αγόραζε ο κόσμος τηλεοράσεις και μόλις παίζανε καμιά ώρα τις σβήνανε κανά δύωρο για να κρυώσουνε .

Χεχεχεεε και εγω το θυμαμαι!

Κάτι παρόμοιο θυμαμαι και με το παλιο πικαπ, και άλλες συσκευές.

Επίσης ´ενας φίλος μου πηγε Αθήνα με καινούργιο αμάξι και επειδή είχε ένα παχουλο φίλο του στην Κόρινθο του άλλαξε θέση τον πηγε στην άλλη πλευρά του αυτοκινήτου για να στρωσει σωστά τα αμορτισέρ.Το αμάξι του το χάρηκε ο επόμενος που το πήρε, μιας και το πήρε σαν καινούργιο με μισά λεφτά.ξεχασα να σας πω ότι είχε βάλει πατακια πάνω στα πατακια της αντιπροσωπείας για να μην φθείρεται.

Εγω δεν του έχω βάλει τίποτα μπροστά,δεν έχει καμία γρατσουνιά μέχρι στιγμής,πίσω έχει zagg invisible, η οποία είναι τέλεια και βοηθάει παραπολυ στη λαβή,δε γλιστράει με τίποτα χωρίς να ενοχλεί.

Σίγουρα μια γρατσουνιά θα με στεναχωρουσε αλλα είμαι της άποψης ότι όλα αυτα φτιάχτηκαν για να εξυπηρετούν τον άνθρωπο και ο άνθρωπος να εξυπηρετεί αυτα.οποτε θα το δουλεύω καθε μέρα, θα το παίρνω έξω στη βόλτα μου και θα το δουλεύω καθώς τρώω πατατάκια,με λίγο πλανετ έγινε καινούργιο, γυαλί είναι εξαλου.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η apple εχει επενδυσει τοσο χρημα να κανει αυτη την οθονη, αμα βαλει screen protector θα καταστρεψει το feeling, το γλιστρημα που εχει...

Τιποτα να μην βαλεις φιλε, απλα να προσπαθησεις να το χαρεις οσο περισσοτερο γινεται, μια συσκευη ειναι...

Διαφωνο φιλε μου"...........μεβρανη φυσικα και να βαλει τοσα χρηματα εσκασε.... Κουλ....

Καλύτερα να καταστρέψει το "feeling" και να γλυστράει ανεπέστητα λιγότερο με μία μεμβράνη και να το έχει προφυλαγμένο και σαν καινούργειο (για πιθανή μετα πώληση ) παρά να καταστραφή-γρατζουνιστή η οθόνη που μετά να δείς "feeling" που θα έχει όταν το δάχτυλο θα βρίσκει στη γρατζουνιά και θα σταματάει εντελώς..

Υμφωνο απολυτα σοσο".......... Μεβρανη ντεφακτο.....

Διαφωνο καθετα το ιαντ μεβρανη θελει..... Αν γραντζουνιστει παν τα υρω και φαινετε χαλια .... Εξαλου για αυτο της βγαλανε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν αγοράζεις συσκευές όπως iPad-iPhone που έχουν touch screen απο την αρχή που θα το ανοίξεις καλό είναι να έχεις και έτοιμη τη μεμβράνη anti scratch-anti glare ή ότι άλλο για το συγκεκριμένο μοντέλο μιάς και ξέρεις πως και η παραμικρή όπως λές γρατζουνιά θα σε στεναχωρέση.

Αν είναι να φρικαρεις τόσο, ok.

Η apple εχει επενδυσει τοσο χρημα να κανει αυτη την οθονη, αμα βαλει screen protector θα καταστρεψει το feeling, το γλιστρημα που εχει...

Τιποτα να μην βαλεις φιλε, απλα να προσπαθησεις να το χαρεις οσο περισσοτερο γινεται, μια συσκευη ειναι...

Ετσι ακριβώς.

Καλύτερα να καταστρέψει το "feeling" και να γλυστράει ανεπέστητα λιγότερο με μία μεμβράνη και να το έχει προφυλαγμένο και σαν καινούργειο (για πιθανή μετα πώληση ) παρά να καταστραφή-γρατζουνιστή η οθόνη που μετά να δείς "feeling" που θα έχει όταν το δάχτυλο θα βρίσκει στη γρατζουνιά και θα σταματάει εντελώς..

Αν γίνει γρατζουνια η οποία να γίνεται αντιληπτή με το δάχτυλο, τότε καλύτερα ο κάτοχος της συσκευής να είναι πιο προσεκτικός.

Έχω iPhone 4G χωρίς θήκη σχεδόν ενάμιση χρόνο. Ότι γρατζουνια έχει φαίνονται μόνο στο φως με πολύ προσοχή. Τίποτα δηλαδή.

Έχω όμως ευχαριστηθεί και συνεχίζω να το κάνω το iPhone!

Το ίδιο και με το iPad. Δεν έχει αξία αν δεν νιώθεις το αλουμίνιο στα χέρια σου. Όταν το ακούν πάω κάπου προσέχω να το ακούν πάω απο την πλευρά της οθόνης που προστατεύεται απο το Smart Cover.

Ο κάθε ένας ότι θέλει κάνει βέβαια. :)

Apple = feeling.... Αν ειναι να σκευτεσαι με τοση μανια την μεταπωληση, τοτε δεν θα μπορεισεςι ποτε να το ευχαριστηθεις. Επισης δεν θα το παρει μαζι του σε κανενα εργοταξιο για να κανει τετοια γρατζουνια που να κολλαει το δαχτυλο, ας μιλαμε ρεαλιστικα.

+1

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ.
Ειναι σιγουρο οτι εχει gorilla glass?Γιατι οσο και αν εψαξα ολοι λενε,οτι ναι ειναι πιο ανθεκτικη η οθονη απο το ipad1,αλλα no gorilla glass! Φυσικά gorilla or not η μεμβράνη επιβάλλεται!
οχι εχεις δικιο δεν ειναι gorilla glass ειναι μεν γυαλι νεας τεχνολογιας που γρατζουνιετε δισκολα αλλα δεν ειναι gorrila glass.
Δημοσ.

εγω θελω να βαλω προστατευτικο οθονης στο ipad 3 αλλα οσες φορες και να προσπαθησα να βαλω γεμισε φυσαλιδες.

πως μπορεις να βαλεις μεμβρανη χωρις φυσαλιδες.

Δημοσ.

Θα το πεταγα στα σκουπιδια και θα επερνα καινουργιο. Σιγα, τι ειναι ενας μηνας δουλειας; Εαν εισαι απο τους προνομιουχος υψηλομισθους των 700€, και μπορεις να αντεξει ενα μηνα χωρις νερο, φαγηρο κλπ

Το iPad ειναι ο λογος υπαρξης μας. Ο μονος λογος υπαρξης.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

οπως τα λεει ο τιτλος παρατηρησα μια μικροσκοπικη γρατζουνια πανω στην οθονη του. γενικα εχς ακουσει οτι δε γρατζουνιεται και γενικα του φερομαι με υπερβολικη στοργη. το εχω κανενα 3 μηνο. υπαρχει περιπτωση να επεσα σε ελατωματικο?

Θα σου πρότεινα να βάλεις Zagg InvisibleShield τουλάχιστον για την οθόνη!!!! Είναι πολύ καλή!!!

Δημοσ.

εγω θελω να βαλω προστατευτικο οθονης στο ipad 3 αλλα οσες φορες και να προσπαθησα να βαλω γεμισε φυσαλιδες.

πως μπορεις να βαλεις μεμβρανη χωρις φυσαλιδες.

τις φυσαλιδες τις διωχνεις με μια πιστωτικη καρτα, το θεμα ειναι να μην παρει σκονη γιατι τοτε δεν ...

καποτε μου ειχαν πει πως στο πλαισιο σου εβαζαν οι πωλητες ζελατινα στο τηλ.. βεβαια δεν ξερω. ειναι και ακριβες.. γενικα θελει να ειναι κρυο οταν την βαζεις, ετσι ωστε να μην υπαρχει διαφορα θερμοκρασιας, να μην αναπνεεις εκεινη την ωρα ετσι ωστε να μην σηκωθει κοκος σκονης, και να μην κινειται κανεις γυρω γυρω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...