alexisgt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Συγνώμη που ανοίγω άλλο ένα topic για βοήθεια σε επιλογή τηλεόρασης.. Αν και έχω διαβάσει τα περισσότερα, ομολογώ οτι έχω ψιλομπερδευτεί.. Το budget είναι στα 600€. Θέλω λοιπόν σε αυτά τα χρήματα να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή. Απο αυτά που έχω διαβάσει λοιπόν, έχω καταλήξει σε plasma. Η τηλεόραση θα συνδεθεί με pc, οπότε δε με ενδιαφέρει να είναι smart TV. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω ωραία χρώματα σε ταινίες και σαφώς να έχω και καλή απόδοση στα games μέσω PS3 (τις 2-3 φορές που παίζω το μήνα..). Αν υπάρχει και με τεχνολογία 3D σε αυτά τα χρήματα, ευπρόσδεκτο. Οπότε θα ήθελα τη βοήθεια σας, αρχικά στο αν η επιλογή plasma είναι σωστή και στη συνέχεια θα ήθελα να μου προτείνετε και μοντέλα. Επίσης γνωρίζει κάποιος, αν θα βγούν νέα μοντέλα ώστε να περιμένω λίγο καιρό ή είναι καλή εποχή για αγορά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2012 από alexisgt
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 panasonic plasma 50ara εχει αρκετες διαλεξε αναλογα το μπατζετ. οχι 3δ.αχρηστο
actorgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Panasonic Viera TX-P42VT30B ,εδω λεει οτι the VT30 affords over the image is worth the extra money Στον Skroutz η μερσεντες των TV. Οσο για Το budget είναι στα 600€ ... η φτωχεια θελει καλοπεραση
1jim77777 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μέχρι τα 600 ευρώ, πάρε αυτή http://www.skroutz.gr/s/322030/Panasonic-TX-L42E30E-42.html Ειδικά στο gaming θα την καταευχαριστηθείς λόγω 200HZ και κίνησης χωρίς "κενά", καίει και λίγο. Πήγαινε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών (πχ στο Public στο Σύνταγμα παίζει demo) να την δεις και θα με θυμηθείς (Ανοίγοντας το link, λέει 100HZ, είναι λάθος) Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2012 από 1jim77777
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα