rikos89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 δεν καταφερα να κανω και πολλα. με το unlock cpu και manual cores εκανα και disable to coll and quiet.με το που παταω f10 και enter.κανει ενα κλακ οπως οταν κλεινει και ξανανοιγει στιγμιαια χωρις ομως να φορτωνει και να φινει σημα στην οθονη.μονο τα ανεμηστηρια και τα λαμπακια δουλευουν.παταω το κουμπι επανεκκινησης και φορτωνει κανονικα αλλα σαν 4πυρηνος,ετσι τον δειχνει και το cpu-z που ανοιγω μολις φορτωσει τα windows.επισης εαν πατησω restart μεσα απο τα windows κολλαει στο σημειο που κλεινει και ξανανοιγει οπως με το κλεισιμο του bios. δεν ξερω τι μπορει να φταιει?να δοκημασω να κανω update το bios version?μετα θα μπορω να ξαναβαλω το F4 που εχω τωρα? και δεν κανεις ενα update στο f5 και αν δεν σου κανει και θες ξαναβαλε το f4
johni41 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 καλημερα, σημερα θα δοκημασω να περασω το F5 bios version μηπως και κανουμε τιποτα.το update γινεται με το utility της gigabyte να υποθεσω? τζιφος και με το F5... παλι κολλαει στην επανεκινηση μετα το save του bios.... τι αλλο μπορει να δοκιμασω?μηπως δεν παιζει να ξεκλειδωνει ο επεξεργαστης?γιατι και στο bios μονο τους 4 πυρηνες δειχνει παντα...
rikos89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ναι μαλον δεν θσ ξεκλιδοσει εγω δεν ξερω να σου προτινο κατι αλλο... Αν εχεις aftermatket ψικτρα κανε overclock 3.8+ θα δεις διαφορα
johni41 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 εχω την coolermaster hyper 612s, καλη ειναι απο οτι ξερω.απο βδομαδα θα ασχοληθω ή οταν μου περασει η ξενερα με τον επεξεργαστη...
Thanos1972 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δοκιμασε σε κανεναν φιλο σου τον επεξεργαστη να δεις εαν ξεκλειδωσει η οχι.μην τα παρατησεις ακομα. Αλλιως οπως ειπες,overclocking στον θεο και οπου φτασει.ετσι και αλλιως ειτε 4πυρηνος ειτε 6πυρηνος,οι επιδοσεις στα παιχνιδια ιδιες θα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα