Firebass Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 καλημερα παιδια !!! εχω 1 λαπτοπ εδω και 1 χρονο και δουλευει μια χαρα τη τελευταια εβδομαδα εχει αρχισει και κολλαει παραξενα και δε του κανω και τπτ τον ανοιγω και σερνετε κανει μια ωρα να ανοιξει παραθυρα η εκει που ειμαι στο facebook κολλαει και παει σε αλλη σελιδα μετα απο 1 λεπτο και τετοια και παρατηρησα σημερα στο task manager , βαζω κατηγορια cpu και μου δειχνει το system idle process μονιμα στο 99% τοσο καιρο ηταν κατεβασμενο :/
Tmark Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μου μυρίζει malware.. Βλέπεις κάνα περίεργο process, στο process tab στο task manager?
Firebass Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δε ξερω και καλα αλλα θυμαμαι που χα 65 διεργασιεσ τωρα εχω 71
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 μου δειχνει το system idle process μονιμα στο 99% τοσο καιρο ηταν κατεβασμενο :/ Το Idle=άεργος είναι το πόσο «άδειος» είναι ο επεξεργαστής,το πόσο δεν είναι φορτωμένος. Το malware πάντα είναι καλή ιδέα αλλά τρέξε και το Hard Disk Sentinel και πες μας τι λέει.
Firebass Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 οκ μισο θα το τρεξω τωρα στακαρε ολο το laptop και δεν ανοιγει ειμαι σε safe mode χαχα θα κανω απο εδο το disk sent
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν τρέχει επειδή καθάρισε αρκετό πράμα χαλάλι του θα είχες τιγκάρει με ιούς,κάνε μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης να φτιάξει.
Firebass Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 δε ξερω αν πρεπει να κανω κατι με αυτο το προγραμμα !!! αυτο εχει πρωτη σελιδα http://imageshack.us/photo/my-images/141/27709049.png/ θα τη κανω για φορματ τωρα δεν ανοιγει καθολου απο κανονικη εκκινηση
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Και καλά θα κάνεις και αν έχεις και ένα πρόγραμμα να τον μηδενίσεις ακόμα καλύτερα..
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Άσε το format ο δίσκος σου είναι για φούντα μπορείς να δοκιμάσεις να του κάνεις ένα formatμε το low level format tool μπας και φτιάξει λίγο αλλά γενικά πας για άλλο.
vaggospat13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Άσε το format ο δίσκος σου είναι για φούντα μπορείς να δοκιμάσεις να του κάνεις ένα formatμε το low level format tool μπας και φτιάξει λίγο αλλά γενικά πας για άλλο. βασικα το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να παρεις back up των δεδομενων σου μετα βλεπω οτι ο δισκος εχει πολλους παρα πολλούς bad sectors το καλυτερο πτογραμμα για να μπορεσει να τους φτιαξεις ειναι το HDD Regenerator αν δεις οτι βρισκει ολο και περισσοτερους και αργει παρα πολυ πας για αλλαγη δισκου αν εισαι μεσα στην εγγηηση παρε τηλ κ πες τους το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα