Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια !!! εχω 1 λαπτοπ εδω και 1 χρονο και δουλευει μια χαρα τη τελευταια εβδομαδα εχει αρχισει και κολλαει παραξενα και δε του κανω και τπτ τον ανοιγω και σερνετε κανει μια ωρα να ανοιξει παραθυρα η εκει που ειμαι στο facebook κολλαει και παει σε αλλη σελιδα μετα απο 1 λεπτο και τετοια και παρατηρησα σημερα στο task manager , βαζω κατηγορια cpu και μου δειχνει το system idle process μονιμα στο 99% τοσο καιρο ηταν κατεβασμενο :/

Δημοσ.

μου δειχνει το system idle process μονιμα στο 99% τοσο καιρο ηταν κατεβασμενο :/

Το Idle=άεργος είναι το πόσο «άδειος» είναι ο επεξεργαστής,το πόσο δεν είναι φορτωμένος.

Το malware πάντα είναι καλή ιδέα αλλά τρέξε και το Hard Disk Sentinel και πες μας τι λέει.

Δημοσ.

Αν δεν τρέχει επειδή καθάρισε αρκετό πράμα χαλάλι του θα είχες τιγκάρει με ιούς,κάνε μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης να φτιάξει.

Δημοσ.

Άσε το format ο δίσκος σου είναι για φούντα μπορείς να δοκιμάσεις να του κάνεις ένα formatμε το low level format tool μπας και φτιάξει λίγο αλλά γενικά πας για άλλο.

βασικα το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να παρεις back up των δεδομενων σου μετα βλεπω οτι ο δισκος εχει πολλους παρα πολλούς bad sectors το καλυτερο πτογραμμα για να μπορεσει να τους φτιαξεις ειναι το HDD Regenerator αν δεις οτι βρισκει ολο και περισσοτερους και αργει παρα πολυ πας για αλλαγη δισκου αν εισαι μεσα στην εγγηηση παρε τηλ κ πες τους το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...