Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα κουτι που εχει μονο 6 τρυπες σαν να λειπει ενα κομματι δεξια για να στηριξω τη μητρικη αν τη στηριξω στις 6 τρυπες θα ειναι ενταξη?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι λες με το όρο τρύπες.Πρέπει να έχει βάσεις που μπάινει η μητρική και βιδώνουν οι βίδες.Φτάνουν και οι 6 αρκεί να μην ακουμπάει η μητρική στο σίδερο...

Δημοσ.

Γεια σου το προβλημα ειναι οτι μου λειπει ενα κομματι απο το σιδερο που λες παντως η μητρικη δεν ακουμπαει στο σιδερο.

Δημοσ.

jimmy156 Από τις 9 τρύπες που έπρεπε να έχει το κουτί, αυτό έχει 6 αν κατάλαβα καλά ή δεν έχεις αποστάτες να βάλεις την Mobo?

Καμια φώτο από μέσα θα βοηθούσε

Δημοσ.

Γεια σου οχι μου λειπει ενα κομματι απο το κουτι και δεν μπορω να βιδωσω τις δυο δεξιες βιδες παντως η μητρικη δεν ακουμπαει στο σιδερο.

Δημοσ.

Το ότι δεν ακουμπάει δεν την κάνει και ασφαλή. Επίσης δεν θα μπουτάρει κιόλας αν δεν κάνω λάθος.

Οταν θα πιέσεις να πας να βάλεις μία ραμ, ή κάποιο καλώδιο, η Mobo σου δεν θα στηρίζεται κάπου αλλά κατά την πίεση θα κάνει κούρμπα.

Δεν μπορώ να φανταστώ, πως λείπει κομμάτι από το κουτί και ειδικά στο σημείο που έχει τις υποδοχές για την μητρική, αλλά δεν θα την έβαζα ακόμα και να δούλευε.

edit: Αυτό που θα έκανα είναι να ανοίξω 3 τρύπες εκεί που λείπουν και να βάλω την Mobo Με τους αποστάτες

Δημοσ.

Προσωπικά 6/9 είναι καλό ποσοστό. Εγώ βιδώνω συνήθως τις 5 βίδες αν είναι stock cooler. είναι ανάλογα το βάρος που θα στηρίξει η μητρική και μετά το πόση δύναμη θα ασκήσεις για να βάλεις τις μνήμες.

άμα βιδώσεις τις άκρες και 1 βίδα στο κέντρο είσαι αρκετά καλά σε γενικές γραμμές.

Για να κάνει κούρμπα όπως λέει η karmen θα πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλο βάρος που οι ram αλλά και μια stock ψύκτρα δεν ασκούν

αλλά είναι προσωπική άποψη.

Θεωρώ ότι είσαι εντάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...