morticon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά έχω κατεβάσει την πλήρη έκδοση του Fraps και θα ήθελα να ρωτήσω γίνεται να τραβάει βίντεο ένα παιχνίδι συνεχόμενα;Δηλαδή να μην είναι τέσσερα μέρη. Και κάτι άλλο πώς γίνεται να φαίνεται καθαρότερα το βίντεο.Τραβάω το PES 2012.
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το fraps γράφει σε σχεδόν ασυμπίεστη μορφή απ' ότι ξέρω, οπότε το μέγεθος θα είναι τεράστιο. Ανάλογα με την διαμόρφωση του δίσκου μπορεί να σου το κόψει στο μέγεθος που αντέχει ο δίσκος, δηλαδή αν ο δίσκος όπου γράφεις είναι fat32 θα στα κόβει στα 2GB. Έλεγξε όμως και στις ρυθμίσεις του προγράμματος μήπως έχει κάποια επιλογή για file splitting. EDIT: Νομίζω ότι δεν έχει τέτοια επιλογή. Στην καρτέλα Settings->movies όρισε να γράφεις σα 30, 50 ή 60 fps και βάλε half size για να βελτιωθεί η ταχύτητα εγγραφής. Επίσης, αποεπέλεξε την εγγραφή ήχου αν δεν σου χρειάζεται.
JERONIMO888 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Συνεχομενα δεν γινεται θα στα κοβει σε μικρα βιντεακια των 2 λεπτων περιπου, για καλυτερη ποιοτητα βαλτο στο full-size και fps 100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα