BALABANIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παιδια ασχολειτε κανεις με το Metal gear online;Προσπαθω να συνδεθω και μου γραφει παντα ''unable to connect to the server'' Εχω το Metal Gear Solid 4 (Platinum) Μηπως γνωριζει κανεις σας κατι;Ευχαριστω!!!
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παίζει να έχουν κλείσει τους servers πλέον μετά απο τόσα χρόνια.
ultralisk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 πίστεψε με δεν έχασες και κάτι από το multi του
green gordon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 πίστεψε με δεν έχασες και κάτι από το multi του εγω ειχα κολλησει για ενα μεγαλο διαστημα εφτασα level 9.Μια χαρα ειναι το multi του γουστα ειναι αυτα. Οι servers παιζουν κανονικοτατα αλλα δεν εχουν πολυ κοσμο.
BALABANIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Επειδη δε το επαιξα ποτε θα ηθελα να δω πως ειναι..!Καταφερε κανεις σας να παιξει αυτη τη παριοδο;;Δε συνδεετε στους server με τη καμια!Ευχαριστώ για το χρονο σας κ τις απαντησεις σας!!
ultralisk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ο green gordon λέει ότι παίζουν κανονικά...πάντως θυμάμαι και στο launch του παιχνιδιού η ΚΟΝΑΜΙ τα είχε κάνει σαλάτα με το online του...γενικά υπήρχαν προβλήματα σύνδεσης
green gordon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Και στο επισημο site του mgo αν μπεις online λεει οτι ειναι. Τι ακριβως σου λεει και δεν μπορει να συνδεθει?Εκανες konami id?
BALABANIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μου βγάζει συνέχεια αυτο... Ναι φίλε έχω konami id!
green gordon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Εισαι ονλαιν στο πσν?Εχει κανει λογκ-ιν?
BALABANIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ναι ολα κανονικα!αυτο με προβληματίζει ότι δεν συνδεθείτε καν σαν να μην έχω Ίντερνετ... Τι γίνεται..
green gordon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Κανε reset κ στο πλει κ στο ρουτερ.Και ξαναμπες. Μου το χε κανει κ μενα μερικες φορες αλλα δεν θυμαμαι πως το αντιμετοπιζα γιατι εχουν περασει μηνες.
BALABANIS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Συνεχεια το ιδιο με βγαζει!Μηπως παιζει καποιο ρολο το NAT type στη συνδεση;;Εχω NAT type 2!
BALABANIS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Καταφερα να συνδεθω... !!παιζει κανεις απο σας ακόμα;υπάρχει κάποια clan!! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2012 από BALABANIS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα