Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικό ξαναβλέποντας το βιντεάκι, και προσέχοντας ιδιαίτερα τα δευτερόλεπτα που τόνισες, πάντως.

Ούτε δηλαδή "την πλευρά που φοβάσαι". Εκτός αν εννοείς την "κοιλιά" του δίσκου, την πλακέτα ΤΟΥ δηλαδή, με το ολοκληρωμένο κύκλωμα. Αν ναι, δεν έχει φόβο, καθώς τα όποια ηλεκτρονικά, είναι από τη μέσα μεριά της.

Αλλά τεσπά, όπως ξανάπα, όπως και αν τον βάλεις, το θέμα είναι να μην ξεπερνάει τους 50. Όχι ως απόλυτο όριο, αλλά είναι το όριο απ' το οποίο και πέρα θέλει προσοχή.

Δημοσ.

Ναι, εγω φοβαμαι την πλευρα που ειναι πρασινη και φαινεται σαν γυμνη η πλακετα (στα ματια ενος ασχετου σαν εμενα ^_^ )αλλα αφου μου λες δεν υπαρχει κανενα προβλημα τοτε δεν εχω κανενα λογο να μη σε πιστεψω.

Να εισαι καλα και παλι.

Δημοσ.

Οφείλεται ή στο ότι έχει πρόβλημα που δεν μπορεί να το φτιάξει ο έλεγχος ή στο ότι κόλλησε και κάνει ελέγχους χωρίς λόγο.

Ποια win έχεις;;;

win 7 64bit ultimate

Δημοσ.

Χαχαχα. Εβαλα αυτο το προγραμμα για να δω τι θερμοκρασια εχω στους σκληρους και μου ειπε στον ssd 24 στον 750gb 28 και στον 250 που για αυτον και εβαλα το προγραμμα λεει 1. Ελεος. Παω να βρω αλλο προγραμματακι..(μηπως παιζει κατι αλλο και λεει 1?)

Εβαλα και αυτο trial ομως και λεει 1 βαθμο στον ssd και 28 στον 750αρη και 25 στον 250αρη που μας ενδιαφερει....

Δημοσ.

εχω και εγω ενα θεμα με ενα σκληρο που εχω

ειναι 500 της maxtor και καθε φορα που τον συνδεω μου ζηταει να κανω σαρωση και επιδιορθωση

ξερει καποιος που μπορει να οφειλεται αυτο?

εδω μια γνωμη??????

Δημοσ.

...σόρι, τώρα που το ξαναβλέπω, βλέπω ότι είχα διαβάσει λάθος : ο δίσκος σου διαβάζεται κανονικά δηλαδή, αλλά απλά σου βγάζει (κάθε φορά που μπαίνεις στο λειτουργικό), τη "διόρθωση σφαλμάτων"; Αν ναι, κι αν έχεις Win 7, δεν γνωρίζω συγκεκριμένο τρόπο να σταματήσει να βγάζει την ειδοποίηση....Ψάξου με Google και όρους "how to disable error checking notification in Windows 7" (ή κάτι τέτοιο, σκέψου και βάλε ως όρους αναζήτησης).

Επίσης, βάλε το HD Sentinel και δες τί λέει στα δεξιά μέσα στο παραθυράκι με το πράσινο φόντο, με το που κλικάρεις στον δίσκο, στην λίστα του με τους δίσκους πάνω αριστερά, και πάρε κι ένα screenshot και ανέβασέ το μας να δούμε κι εμείς...(για να ερμηνεύσουμε, ίσως, την κατάσταση του δίσκου, ο οποίος παίζει να ΄χει πρόβλημα, εφ' όσον κάθε φορά τρέχει το error checking).

Δημοσ.

...σόρι, τώρα που το ξαναβλέπω, βλέπω ότι είχα διαβάσει λάθος : ο δίσκος σου διαβάζεται κανονικά δηλαδή, αλλά απλά σου βγάζει (κάθε φορά που μπαίνεις στο λειτουργικό), τη "διόρθωση σφαλμάτων"; Αν ναι, κι αν έχεις Win 7, δεν γνωρίζω συγκεκριμένο τρόπο να σταματήσει να βγάζει την ειδοποίηση....Ψάξου με Google και όρους "how to disable error checking notification in Windows 7" (ή κάτι τέτοιο, σκέψου και βάλε ως όρους αναζήτησης).

Επίσης, βάλε το HD Sentinel και δες τί λέει στα δεξιά μέσα στο παραθυράκι με το πράσινο φόντο, με το που κλικάρεις στον δίσκο, στην λίστα του με τους δίσκους πάνω αριστερά, και πάρε κι ένα screenshot και ανέβασέ το μας να δούμε κι εμείς...(για να ερμηνεύσουμε, ίσως, την κατάσταση του δίσκου, ο οποίος παίζει να ΄χει πρόβλημα, εφ' όσον κάθε φορά τρέχει το error checking).

post-223062-0-31662900-1327433553_thumb.png

Δημοσ.

Oι 6 BS δεν είναι κάτι ντε και καλά σοβαρό/ανησυχητικό απ' τη μια - απ' την άλλη είναι μια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά, και μάλλον σχετίζεται με το error checking που σου βγαίνει συνέχεια (...υποθέτω ότι το τρέχεις, και ολοκληρώνεται και παρ' ολ' αυτά κάθε φορά που μπαίνεις στα Win, στο βγάζει; Ή δεν το 'χεις τρέξει καμμιά φορά...; Αν όχι, τρεξ' το).

Επίσης, φρόντισε να κάνεις αντίγραφα των όποιων μοναδικών αρχείων έχεις στον 500άρη, και δε θες να τα χάσεις, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα το μοτέρ του Μαξ. Να κοιτάς καθημερινά αν πέσει κι άλλο η υγεία του.

Δημοσ.

Oι 6 BS δεν είναι κάτι ντε και καλά σοβαρό/ανησυχητικό απ' τη μια - απ' την άλλη είναι μια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά, και μάλλον σχετίζεται με το error checking που σου βγαίνει συνέχεια (...υποθέτω ότι το τρέχεις, και ολοκληρώνεται και παρ' ολ' αυτά κάθε φορά που μπαίνεις στα Win, στο βγάζει; Ή δεν το 'χεις τρέξει καμμιά φορά...; Αν όχι, τρεξ' το).

Επίσης, φρόντισε να κάνεις αντίγραφα των όποιων μοναδικών αρχείων έχεις στον 500άρη, και δε θες να τα χάσεις, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα το μοτέρ του Μαξ. Να κοιτάς καθημερινά αν πέσει κι άλλο η υγεία του.

το εχω τρεξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...