stratigos24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα. Εχω εναν 250gb σκληρο εξωτερικο της wedtern digital. Ολα πηγαιναν μια χαρα μεχρι που σημερα τον βαζω και δεν τον βρισκουν τα windows. Ουτε στον δικο μου υπολογιστη ουτε σε αλλους 2 που δοκιμασα. Πηγαινω και στο υπολογιστης/διαχειρηση/διαχειρηση δισκων και ουτε εκει μου τον εμφανιζει, ουτε οταν τον βαζω κανουν τον ηχο τα windows οτι συνδεθηκε συσκευη. Με το που τον βαλω σε καποιο usb αμεσως αναβει το φωτακι του ενω κανονικα πρεπει πρωτα να τον αναγνωρισει το συστημα (να ακουστει ο ηχος οτι συνδεθηκε συσκευη) και μετα να αναψει το λαμπακι. Παντα ετσι μου εκανε και ετσι μου κανει και ο αλλος σκηρος 500αρης passport που εχω, πρωτα ακουω ηχο και μετα αναβει το λαμπακι του. Τι μπορω να κανω? Τι μπορει να εχει παθει? Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το ποιο πιθανό να τα έχει φτύσει η θήκη,αν δεν σε νοιάζει η εγγύηση άνοιξέ την και σύνδεσε τον δίσκο εσωτερικά για να δεις αν είναι οκ.
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ειναι εκτος εγγυησης. Λες να τα εχει φτυσει η θηκη? Μακαρι. Πως ανοιγει μου μενει να δω τωρα...
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Πως ανοιγει μου μενει να δω τωρα... μοντέλο -> youtube και να μην βρεις ακριβώς το δικό σου μοντέλο θα πάρεις μια καλή ιδέα.
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ολα μια χαρα. Ανοιξα τη θηκη, πηρα το σκληρο και τον εβαλα στον υπολογιστη μου και δουλεψε μια χαρα. Ευτυχως. Τωρα θα μηνει ως εσωτερικος σκληρος και δεν χασαμε και τα αρχεια μας. Να εισαι καλα!
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ολα μια χαρα. Ανοιξα τη θηκη, πηρα το σκληρο και τον εβαλα στον υπολογιστη μου και δουλεψε μια χαρα. Ευτυχως. Τωρα θα μηνει ως εσωτερικος σκληρος και δεν χασαμε και τα αρχεια μας. Να εισαι καλα! Αν έχεις σημαντικά αρχεία βρε πάντως τρόπο να τα γράψεις και αλλού. Τρέξε και το Hard Disk Sentinel αν θες να δεις την κατάσταση του δίσκου.
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αν έχεις σημαντικά αρχεία βρε πάντως τρόπο να τα γράψεις και αλλού. Τρέξε και το Hard Disk Sentinel αν θες να δεις την κατάσταση του δίσκου. Tα εχω αντιγραψει ηδη. Αυριο - μεθαυριο θα του κανω και μια διαμορφωση να τελειωνουμε. Δουλευει παντως μια χαρα.
sifounas1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εχω και εγω ενα θεμα με ενα σκληρο που εχω ειναι 500 της maxtor και καθε φορα που τον συνδεω μου ζηταει να κανω σαρωση και επιδιορθωση ξερει καποιος που μπορει να οφειλεται αυτο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ολα μια χαρα. Ανοιξα τη θηκη, πηρα το σκληρο και τον εβαλα στον υπολογιστη μου και δουλεψε μια χαρα. Ευτυχως. Τωρα θα μηνει ως εσωτερικος σκληρος και δεν χασαμε και τα αρχεια μας. Να εισαι καλα! μπορείς κάλιστα να πάρεις θήκη για 2.5" hdds και να τον ξανακάνεις εξωτερικό...
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εχω και εγω ενα θεμα με ενα σκληρο που εχω ειναι 500 της maxtor και καθε φορα που τον συνδεω μου ζηταει να κανω σαρωση και επιδιορθωση ξερει καποιος που μπορει να οφειλεται αυτο? Οφείλεται ή στο ότι έχει πρόβλημα που δεν μπορεί να το φτιάξει ο έλεγχος ή στο ότι κόλλησε και κάνει ελέγχους χωρίς λόγο. Ποια win έχεις;;;
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 μπορείς κάλιστα να πάρεις θήκη για 2.5" hdds και να τον ξανακάνεις εξωτερικό... Ναι, το γνωριζω αλλα εχω και αλλον εξωτερικο μεγαλυτερο και δεν με πειραζει να ειναι και εσωτερικος. Ενα πραγμα μονο να πω μην εχω κανει κανα λαθος. Ο σκληρος που εβγαλα μεσα απο τη θηκη, περαν του οτι ειναι πολυ πιο μικρος σε μεγεθος απο αυτους που αγοραζουμε για εσωτερικους, απο τη μια πλευρα ειχε κατι σαν αλουμινοχαρτο και κατευθειαν απο κατω φαινοταν πως ειναι η πλακετα του. Δηλαδη απο τη μια ειναι κανονικα σαν σκληρος με τα πλαστικα του και το αυτοκολλητο που λεει το τι σκληρος ειναι κλπ αλλα απο την αλλη ειναι ψιλοχυμα. Ετσι εκρινα καλυτερο να τον ξαναβαλω μεσα στη θηκη του και να κοψω το πλαι της θηκης απο τη μερια που παιρνει τα καλωδια ωστε να μην υπαρχει καμια περιπτωση για κανενα βραχυκυκλωμα κλπ. Σωστα? Aυτος ειναι ακριβως ο σκληρος μου (βεβαια αυτος αν δειτε, βγαζει το αλουμινοχαρτο τελειως και τον δειχνει): http://www.youtube.com/watch?v=0K4MgukGtDM http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/wd-passport-250gb.html
washcloud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μπα, εντελώς "λάθος", θα έλεγα. Δεν παίζει βραχυκύκλωμα - εκτός κι αν έχεις καμμιά διαρροή στο πισί. Ό,τι ισχύει για τους 3.5άρηδες σκληρούς σου, ισχύει και γι' αυτόν, μπορείς δηλαδή απλά να τον απιθώσεις κάπου μέσα στο κουτί, ή και να τον βιδώσεις. Όχι ότι είναι κακό να τον βάλεις κάπου προστατευμένα βέβαια. Καλύτερα να μην τον έχεις μέσα στη θήκη του βέβαια, για να τον χτυπάει και κανένας ανεμιστήρας. Στη χειρότερη και γρηγορότερη βαλ' τον σ' ένα ταπεράκι στο οποίο δε θα κάθεται στον πάτο και θα του ανοίξεις τρύπες κτλ. Φαντασία να 'χεις, και πατέντες όσες θες.
stratigos24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Α δυσκολο να υπαρξει προβλημα λες? Ενταξει τοτε θα δω πως θα το κανω. Θα το βγαλω απο τη θηκη ωστε να παιρνει και αερα και βλεπω τι και πως. Απλα με παρεξενεψε που ειναι ετσι απο τη μια μερια γιαυτο και τον εβαλα μεσα στη θηκη. Ισως να κανω το αλλο: Να τον αφησω μεσα στη θηκη αλλα χωρις το καπακι της απο πανω που κουμπωνει και την κλεινει. Και παλι η μερια με το αλουμινοχαρτο ειναι αυτη που βρισκεται απο κατω και εχει επαφη με το πλαστικο αλλα να παιρνει και αερα. Τι λες/ετε?
washcloud Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Το "αλουμινόχαρτο" που λες, είναι προφανώς για να προστατεύει την USB πλακετίτσα-αντάπτορα, ίσως από στατικό ηλεκτρισμό...; Δε βλέπω να χρειάζεται, καθώς θα την αφαιρέσεις ούτως ή άλλως (την πλακέτα). Γενικά δε θα 'ταν κακό να τον έχεις γυμνό, να τον χτυπάνε ανεμιστήρες. Αλλά κι έτσι όπως θες ασ΄τον, κι απλά παρακολούθα τη θερμοκρασία του πχ μέσω του HD Sentinel. Aν, μέσα στη θήκη του, δεν ξεπερνάει εντός του πισιού τους 50, ειν' οκ.
stratigos24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Οχι, αν δεις δεν ειναι το αλουμινοχαρτο για να προστατευει μονο την Usb πλακετιτσα-ανταπτορα. Αυτη την πλακετιτσα την εχω αφαιρεσει εξαρχης μιας και αυτη ειχε το προβλημα και δεν δουλευε ο σκληρος μου σαν εξωτερικος αλλα αλουμινοχαρτο εχει και σε ολη τη μια πλευρα αν ξαναδεις το βιντεο που εβαλα πιο πανω θα δεις πως ειναι το αλουμινοχαρτο περαν απο την πλακετιστα αυτη και σε ολη τη μια πλευρα (στο 2:13 αφαιρει το αλουμινοχαρτο και στο 2:25 δειχνει πως ειναι σκετη η πλακετα χωρις αυτο ''αυτη τη μερια φοβαμαι εγω'') . Θα κανω και ενα τεστ αυριο για τη θερμοκρασια με το προγραμμα που μου ειπες να δω. Σε ευχαριστω για το χρονο σου. Οτι αλλο θες να προσθεσεις εδω ειμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα