Jimie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά πρόκειτε να αγοράσω τις παραπάνω μνήμες ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552235 ) και παρόλο που είχα καταπιαστεί ξανά με oc δεν είχα δώσει ποτέ σημασία στις μνήμες, γι'αυτό αναρωτιέμαι αν μπορεί κάποιος να μου πεί αν είναι καλές και αν ξέρει κανείς κανένα link για oc σε AMD επεξεργαστές ;;; Επίσης να αναφέρω οτι είναι πλήρως συμβατές με την mobo μου και θα χρησιμοποιηθούν μαζί με έναν AMD Phenom II X4 960T. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά μνήμες είναι, και με χαλαρότερο tRCD θα κάνεις και το ψάξιμο σου @ ο/c. Go for it 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επιτέλους απάντηση Ευχαριστώ φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Εχω 2 τετοια σετ μαζι στο ιδιο μηχανημα, και μπορω να πω οτι δεν πανε βημα Π.χ. στα 1866MHz δεν μπορουν να δουλεψουν, ουτε με 1.65v και 10-11-10-30... Βεβαια και να ανεβαιναν δε θα εβλεπες καμια διαφορα στην πραξη, ενω με τον ξεκλειδωτο επεξεργαστη δε θα εχεις κανενα προβλημα να τον φτασεις στο οριο του και χωρις καμια βοηθεια απο τις μνημες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Είσαι σίγουρος ότι έχεις ακριβώς τι ίδιες; Γιατί είχα και εγώ ένα set και το 1800 το έκαναν αρκετά άνετα. Επίσης τα mem divider των sandy είναι πιο δύσκολα για πολλά kitάκια σε σχέση με το 1600άρη&bclk των AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ιδια Mhz, ιδια timings, ιδια volt, ιδια εταιρεια, ιδιο density. Μονο οι ψυκτρουλες ειναι οι X-style. Τωρα αν φορανε διαφορετικα τσιπακια δε το ξερω, εδω πολλα ολόιδια kits παλαιοτερα φορουσαν διαφορετικα τσιπακια μεταξυ τους... Το τελευταιο το εξηγεις λιγο γιατι ισχυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Λόγω του IMC του sandy μάλλον. Γενικά τα Thuban και το X58 ήταν ότι πιο φιλικό για εύκολα MHz από τις μνήμες. Το 1155 έχει "σκληρά" deviders - πρέπει οι μνήμες να έχουν "χαλαρά" την συχνότητα, για να την σηκώσουν (οι μνήμες του πρώτου post, στις "αρχές" τουλάχιστον, ανεβαίνανε αρκετά καλά εξ ου και το σχόλιό μου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα