Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε pano δεν θα έλεγα τον 3850 υποδεέστερη λύση σε καμία περίπτωση. ;-)

νομιζω, οτι εννοει τον συνδυασμο 3850+6670 υποδεεστερη λυση, σε αυτα τα χρηματα που κοστιζουν!!!

και θα συμφωνησω. αν ειναι να μπει εξωτερικη καρτα, δεν εχει νοημα να παει σε FM1, αλλα σε ΑΜ3!!

Δημοσ.

Δεν είναι για μένα παιδιά το pc!Για τον ξάδερφό μου είναι!Δεν θα παίζει πολύ βαριά παιχνίδια και ειδικά σε υψηλή ανάλυση!Από ότι βλέπω πάντως όντως πάνω στην βιασύνη μου δεν είχα υπολογίσει και το θέμα με το usb 3 και το sata 3 (υποστήριξη μητρικής) αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικό για αυτόν!

Δημοσ.

H σύνθεση που έκανε ο pano είναι με FM1 socket.

Γι αυτό πρότεινα 3850 ή 3870k με crossfire την 6670. Πιστεύω πως οι επιδόσεις ίσως να είναι καλύτερες... Δε παίρνω κι όρκο βέβαια...

Από ότι βλέπω πάντως όντως πάνω στην βιασύνη μου δεν είχα υπολογίσει και το θέμα με το usb 3 και το sata 3 (υποστήριξη μητρικής) αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικό για αυτόν!

ΟΚ αλλα επειδή υπολογιστή δεν αλλάζεις συχνά μητρική καλό θα είναι να έχει και τα παραπάνω χαρακτηριστικά, χαμένα δε θα πάνε!

Δημοσ.

Για τον μηχανικό λες βρε; Γιατί θα καλύψει το sata2?

Οχι δεν θα τον καλυψει αλλα ισως μπορεσει να βρει δισκο με sata2 σε καλυτερη τιμη απο τα 99 ευρω αφου δεν υποστηριζει sata 3 η μητρικη.Βασικα γιατι οι τιμες των μηχανικων εχουν παει στον Θεο?

Δημοσ.

εμεις τι να πουμε δλδ?

οντως, δεν ειναι αναγκη να πας σε SATA3 με μηχανικο δισκο!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...